Kesäkuun loppuneet

by - 1.7.17

Oikein mahtavaa heinäkuun ensimmäistä päivää! Ainakin täällä idässä kelit on erittäin kesäiset ja kesälomaankin on enää kolmisen viikkoa, joten hyvältä tuntuu! Kuunvaihteessa tietysti ensimmäinen juttu on jälleen vilkaista, mitä edellisessä kuussa loppui. Yhteensä kulutettuja pakkauksia oli 19 (+1 puoliksi käytetty jonka annoin eteenpäin), joten selkeästi kesäkuussa olin ollut ahkera :)


Eniten meni ihonhoitotuotteita, viisi kappaletta. The Body Shopin mango-vartalovoi on tietysti ihan klassikko. Minusta ei kuitenkaan tuoksunut tunnistettavasti mangolta ja tuntuu, että nämä vartalovoit ovat yksinkertaisesti ihan liikaa minun iholle. Ei ole kiva olla tahmainen loppuiltaa suihkun jälkeen. Kesällä voi toki olla osuutensa asiaan, pitää testata näitä vielä talvikäytössä ennen lopullisen tuomion antamista.

Noloa myöntää, mutta tämä Emendon virkistävä käsivoide taisi olla ikävä kyllä mennyt pilalle. Haisi ihan maakellarilta :D Käytin urhoollisesti loppuun, kun ei kuitenkaan mitään ihoreaktioita aiheuttanut. Aika ohut voide ja sen takia imeytyi nopeasti, virkistävyyttä en huomannut.

Yves Rocherin Candied Mallows -huulirasva oli myös todella vanha, Candied Mallows taisi olla kausituoksu joululta ainakin kolmen vuoden takaa? Joka tapauksessa ei ollut mennyt miksikään ja käytin ihan mielelläni. Tuoksu oli ihanan makea kyllä.

Lemon Juice & Glycerinen luomuriisirakeet-jalkakuorinta oli erittäin ok. Talvella käytin aika epäsäännöllisesti, nyt kesällä joka viikko ja tuubi on tainnut kestää n. vuoden. Pirteä sitruunan tuoksu ja hyvin kuorii, ei yhtään hassumpi.

Lip Smacker Coca Cola -huulikiilto ei toiminut huulikiiltona ollenkaan, purkissa oleva massa oli nimittäin kivikovaa ja ihmeytyi nopeasti huuliin jättäen lähinnä hyvin kevyttä väriä mutta ei juuri ollenkaan kiiltoa. Käytin ihan perus huulirasvana ja kosteutti ihan ok, mutta kova voide purkkimuodossa oli vähän liikaa ja pakko tunnustaa, että purkissa on vielä vähän jäljellä :D En vaan enää kestänyt, joten roskiin. En ostaisi enää uudelleen.


Puhdistustuotteita meni neljä. Tunnistamaton turkoosi purkki on Climaxin Water Pool Cleanser -puhdistusgeeliä. Memeboxista aikanaan tullut tuote. Purkista hävisi tekstit hyvin nopeasti (tai ei ne mihinkään hävinneet, löysin niitä jatkuvasti käsistä ja naamasta...) ja koostumukseltaan tämä oli enemmänkin limaa kuin geeliä. En nyt välttämättä ihan hirveästi tykännyt, ei ollut mikään kovin tehokaskaan.

Gilleten Venus & Olay -vaihtoteräpakkaus, tästä ei mitään kummoisempaa. Tykkään näistä pinkeistä, mukava tuoksu ja helppo käyttää kun ei tarvitse erikseen mitään sheivausaineita :) Kalliitahan nämä on, about 20 euroa per kolme terää, mutta vaikea enää luopua.

Myös kaksi tuubia Dr.Youngin Anti Pore Pore Syok-Syok -geeliputsaria on aikoinaan tulleet Memeboxista. Ei mitään käryä mikä tuo nimihirviö on. Toinen tuubeista räjähti kyljestä auki, kun kiristin korkin kiinni, varsinainen laatutuubi siis. Aika yrittinen tuoksu ja puhdistustehot tuntui tässäkin jäävän vähän laimeiksi, ehkä korealaiset naiset ei vaan käytä yhtä paljon meikkiä kuin minä. En ostaisi.


Myös meikkejä ja tuoksuja meni neljä kappaletta. Laveran Fine Loose Mineral Powder sävyssä Transparent oli vahvasti ihan jees. Pikku purkki kesti ehkä pari-kolme kuukautta ja puuterointi ei jaksanut pitää rasvoittuvaa ihoa kovin pitkään, mutta näytti hyvältä ja oli oikeasti väritön, mistä plussaa. En välttämättä ostaisi enää kuitenkaan, ei säväyttänyt. Kiva makean raikas tuoksu.

Lumenen Ihon sävyn heleyttäjä sävyssä 20 Perfect Tan oli kyllä sellaista kuraa että huh huh :D Tai sitten minä en vaan ymmärtänyt tämän hienoutta. Ymmärrän ihon sävyn heleyttäjän ihonsävyä tasoittavana tai hehkua antavana tuotteena, en halvan oranssin tekorusketuksen tekijänä. En todellakaan tajunnut ideaa, mikä järki tehdä naamasta tummaihoinen jos muu keho on kuitenkin vaaleaa ihoa? Vai onko tämä tarkoitettu heille joilla on oranssi vartalo mutta valkoinen naama? Käytin pois ihan meikkipohjana sekoittaen runsaaseen määrään valkoista meikkivoidetta ja näytti muuten ihan kivalta, mutta jäi usein auttamatta liian tummaksi vieläkin. Olin jo ihan ehtinyt unohtaa, miten vaalea naama mulla oikeasti onkaan, kun tätä kuukausia käytin. Huhhuh, onneksi tätä ei enää tietääkseni myydä.

Rimmelin Scandaleyes Retro Glam -ripsiväri oli muuten tosi kiva, sai näyttävät ripset ja niin edelleen, mutta harja oli sen verran iso että sain tällä lähinnä sotkettua rajaukset. Lisäksi suttasi alaluomen päivän mittaan ja varisteli poskille. Nöyyyy, saa jäädä minun puolesta kaupan hyllylle, jos tätä enää edes myydään. Sääli, kun kuitenkin niin hyvännäköiset ripset muuten! Tullut minulle Livboxista joskus aikanaan.

Flower by Kenzo Eau de Lumière -tuoksunäyte tuli viime Bette Boxissa. Rakastan originaalia Flower by Kenzoa, mutta tähän en ihastunut. Vähän turhan kirpeä ja kevyt minulle, vaikka jotenkin tuoksuikin kimaltavan kuplivalta! Ei minun mieleeni, mutta käytin näytteen kuitenkin pois.


Hiustuotteita meni minimaaliset kolme kappaletta. Kaupasta on nykyään todella vaikeaa löytää hoitosuihketta, joka olisi tarkoitettu paksuille hiuksille ja jota voisi käyttää myös kuiviin hiuksiin. Joo, kyllähän kaikkia toki voi käyttää, mutta että olisi ihan suositeltu käyttötapa. Yhtenä iltana olin tälläistä Sokokselta etsimässä ja vain ja ainoastaan L'oreal Expert Serie Color 10 in 1 -suihke löytyi. Lupasi kirjaimellisesti kymmenen hyvää, mutta tästä jäi ainoastaan mieleen voimakas tuoksu ja jäykkä sumutin, jos kädet oli voiteessa niin ei mitään toivoa saada suihketta ulos. En tykännyt, vaikka ihan ok muuten olikin aamulla takkujen selvittelyyn.

Garnier Fructis Densify Lengths Plumper -seerumi oli aika plääh. Tullut joskus Livboxista ja ideana että tätä hierotaan hiusten latvoihin jonka jälkeen hiukset kuivataan ja tadaa! Latvat räjähtää niin että näyttää siltä että sinulla on paljon hiuksia. En a) tarvitse vielä räjähtäneempiä latvoja ja b) harrasta hiusten kuivausta kuivaimella, joten käytin tämän pois ihan perusseerumina, mutta ei sellaisena tehnyt kyllä yhtään mitään. Paha sanoa onko toimiva tuote kun en totellut käyttötarkoitusta.

Revlonin Nutri Colour Cremen sävyssä Peach ostin kampaamosta keväällä kun värjäsin sillon oranssiset hiukset. Käytin tätä kirkastamassa väriä tietyin väliajoin, mutta jotenkin tämä ei tarttunut kovin hyvin. En tiedä mikä meni vikaan, oliko päässyt vanhenemaan kun alepöydästä sen nappasin. Nooh, joka tapauksessa hyvä että kului, koska tälle sävylle ei olisi enää käyttöä ainakaan vähään aikaan.


Ja viimeisenä kynsituotteet, näistä tuskin tarvitsee sanoa juuri mitään. Kaikki on nähty TODELLA useaan otteeseen loppuneissa ja jatkavat edelleen HG-tuotteina.

Oikein mahtavaa kesäistä lauantai-illan jatkoa :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Oranssi vartalo mutta valkoinen naama :DDD
    Rimmelin ripsareista olen pääsääntöisesti tykännyt, mutta nykyään suosin mieluummin essenceä. Hyviä ripsareita vielä pienemmällä rahalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo! Oon kuullut Essencen ripsareista tosi paljon hyvää! Kaikesta huolimatta en ole itse niitä ihan hirveästi testaillut mutta tekisi mieli kyllä ostaa testiin aika monikin niistä :) Varmasti tulevaisuudessa ainakin.

      Poista