Heinäkuun Bette Box

by - 14.7.17
Korkataampa uusi blogi perinteisellä postauksella :) Eli heinäkuun Bette Boxilla tietysti! Bette Box on jäänyt nyt vähän kaiken muun jännän jalkoihin, mutta kyllä tämäkin tässä esitellyksi saadaan. Heinäkuussa boksin teema on festarit enkä ole itse sellaisille tänä kesänä menossa, joten sinänsä ei säväyttänyt heti ensitapaamisella.


Mukana on kuusi tuotetta, joista neljä täysikokoista ja kaksi ihan reilua näyte/matkakokoa. Lisäksi mukana oli useampi pikkuinen näytepussi. 


Festariboksissa tuskin yllättää, että hygienia- ja puhdistustuotteita oli eniten. Omg, hammastahna on tehnyt paluun ja lootasta löytyi Pepsodent White Now CC. Voi apua. Saa nyt synninpäästön koska on optisesti valkaiseva eli ei hio kiillettä, joten jää käyttöön. En missään nimessä halua "perinteistä" valkaisevaa hammastahnaa käyttää. 

Garnierin Skin Active -misellivesi on jo suorastaan klassikko ja tätä tuli pienempi pullo, vaikka aika reippaan kokoinen se silti on. Herbinan Soft Cashmere -antiperspiranttia ostin hitto vie yhden jo Sokoksen alesta, plääh :D Noh eipä siinä mitään jos tuo nyt on hyvä, mutta kyllästyn niin helposti, että ei ihan hirveästi nappaa samaa dödöä käyttää montaa putkeen.


Ihonhoitotuotteita tuli pari, molemmat oikein jänniä! Body Boom -kahvikuorinta on itselleni täysin tuntematon suuruus, mutta bongasin näitä jo Sokoksella täysikokoisina. Tämä tässä on käsittääkseni jokin minikoko. Todella kiva kokeilla aivan uusia juttuja, mutta vähän huolestuttaa paperipussin kesto suihkussa. Lumene Lähde -kasvosuihke kelpaa joko päivä- tai yövoiteen alle tai sitten meikin päälle. Itse tulen todennäköisesti käyttämään freesaamassa meikkiä. Kiva tuote!


Sitten on vielä Essencen kynsilakka, itse sain tälläisen vähän ruosteisenpunaisen mutta ilmeisesti muitakin sävyjä oli tarjolla. Narciso Eau de Toilette on näyte eikä varsinainen tuote. Aluksi oli vähän meh, mutta lopulta tykästyin :) Voisin jopa koko pullon ostaakkin.


Ja loppuun vielä näytepussukat, Lanzan hoitoaine ja shampoo, Garnierin vartalovoidetta ja Compeedin rakkolaastari. Kaikki tulevat varmasti käytettyä :)

Tämä boksi ei rehellisesti sanottuna ihan hirveitä säväreitä antanut, mutta olihan tässä nyt monta kivaa juttua sinänsä. Paitsi tuo hammastahna, niistä lupaan nillittää tästä iäisyyteen :D Ehkäpä joku festarikävijä sai sisällöstä iloa minua enemmän, mene ja tiedä.

Mahtia viikonloppua ja Ilosaarirockia kaikille! ;)

You May Also Like

0 kommenttia