Mac Fruity Juicy

by - 20.7.17


Moikkamoi! Tänään ihan pari tuotetta Macin kesäkokoelmasta nimeltä Fruity Juicy :) Tämä(kin) ilmestyi jo kesäkuun puolella, mutta onhan tässä vielä kesää jäljellä! Bongasin jo kokoelman markkinointivaiheessa pari tuotetta jotka haluaisin, mutta saatavuus Stockmannin verkkokaupan kautta näille kokoelmatuotteille on vähän huono. Onneksi sain kuitenkin haluamani tuotteet muuta kautta!

Fruity Juicy on kyllä nimensä mukainen. Kokoelman pakkaukset ovat todella hedelmäisen herkullisia ja värikkäitä, juuri sellaisia mistä meikäläinen tykkää <3 Tähän sisältyi paljon muitakin tuotteita, kuten huulipunia ja luomivärejä yms, mutta itse halusin vain aivan megakauniisti koristellun kasvopuuterin ja -siveltimen. Meikäläisenkin budjetissa on nimittäin rajansa eikä Macin tuotteet mistään halvimmasta päästä ole...
Kasvopuuteri on aivan ihana. Nimellisesti tämä on Pearlmatte Face Powder, mutta lähinnä poskipunaksihan tämä on näin vaaleaihoisena tarkoitettu, tummemmille sitten ehkä enemmän highlighterina. Kuviointi on todellakin ihan omaa luokkaansa ja tämä on enemmänkin sellainen meikkiaarre, joita keräilijät kuten minä napsivat kokoelmiinsa :) Loppuen lopuksi pigmentti tässä on aika hentoinen ja sävy noista kukkasista huolimatta aika punarusehtava, toiset tykkää ja toiset taas ei. Ja joo, kyllä tässä aika voimakas hohto on!


Kokoelmassa oli kaksi sivellintä, mutta varjostussiveltimiä alkaa meikäläisellä olla niin paljon, että otin mielummin ihan vaan yleisesti kasvoille tarkoitetun. Tämä on "split fibre" eli toisella puolella on synteettistä ja toisella puolella aitokarvaa, mikä tarkoittaa sitä että sivellintä voi käyttää sekä nestemäisille että puuterisille tuotteille. Ilmeisesti tämän varsinainen käyttötarkoitus on puuterointi tai aurinkopuuterointi, mutta itse tykkään käyttää mielummin poskipunan kanssa. Siveltimen muoto on littana, joten soveltuu minusta sen takia parhaiten siihen. Ei nyt mitään pehmeintä yksisarvisen karvaa, mutta ihan ylellisen tuntuinen!

Kokoelman saatavuus voi olla tällä hetkellä heikko, pahoittelut siitä. Verkkokaupassa näitä ei taida olla ollenkaan, myymälöissä tai ulkomailla vielä ehkä? Kokoelman huulipunia, huulikiiltoja ja meikkipusseja kuitenkin löytyy, joten jos haluaa vähän jotain Fruity Juicyä elämäänsä niin Stockmannin verkkokauppaan käy tiesi :)

Oikein mahtavaa illanjatkoa!

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Mie liityin kanta-asiakkaaksi, että sain silloin ostettua yhden luomiväripaletin tästä kokoelmasta edullisemmin :D Näissä on kyllä kiva ulkoasu, erottuu joukosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä tuuri :) Nää on kyllä tosiaan kerrassaan upeita!

   Poista
 2. Kannattaa kokeilla Fudgen hopeashamppoota..samoin Cutrinilla on hyvä silver naamio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Tsekkaan ehdottomasti tuon naamion, Fudgesta oon tosiaan kuullut pelkkää hyvää jo aikasemminkin :) Täytyy vaan miettiä uskaltaako enää ottaa riskiä jos ei sekään kuitenkaan tartu.

   Poista