Colourpopin 3v synttärit

by - 7.7.17

Moikka ja oikein aurinkoista perjantai-iltaa! Tänään jutellaan Colourpopin synttäreistä ja täytyy pyytää heti anteeksi, sillä tämä on siitä ikävä postaus että mitään tuotteista ei ole tällä hetkellä saatavilla. Colourpopilla on kuitenkin ikävä/mukava tapa palauttaa aika ajoin loppuunmyytyjä/lopetettuja tuotteita myyntiin pieninä rajoitettuina erinä, joten sitä varten ajattelin kuitenkin teille näitä vilauttaa :)


Colourpop julkaisi 3-vuotissynttäreitään varten pienen juhlapussin, lastenjuhlien vieraspussukoiden tyylisen, jossa oli valikoima synttärituotteita. Erikoista näissä oli sävyjen lisäksi muovipakkausten söötin vaaleansininen väri ja tähtikoristelut kansissa. Lisäksi kaikki paitsi highlighter olivat duochrome-sävyjä. Pienen hetken ajan myös jokaisen tilauksen mukana tuli synttäreitä varten tehty Super Shock Shadow -luomiväri. Sinänsä jees, mutta minulle tuli näitä neljä kun ei niitä voinut sieltä korista edes poistaa :'D

Birthday Cake, Party Favors, The Big 3, Cakewalk

Jos aloitetaan vaikka luomiväreistä. Tuon yhden Super Shock Shadowin lisäksi varsinaisessa synttäripussissa tuli neljä kappaletta näitä heidän irtonaisia luomivärinappeja. Yksi näistä lähti jakoon jo heti alkuunsa, mutta loput kolme säästin itselleni.

Birthday Cake:

No tämä on nyt tosiaan se joka tilauksen kaupanpäällinen. Peruskiva hopeaglitterinen pronssinsävy, oikein käytettävä. Vähän ehkä läpikuultava? Näytti kivemmalta purkissa kuin iholla. Voin uskoa tämän sopivan todella monelle, joten varmaan myös siksi helppo valinta laittaa jakoon.

Party Favors:

Kultaisena hohtava persikan sävy. Helppo ja nätti, käy vaikka kulmaluullekin koska ei tosiaan ole mikään voimakas sävy sinänsä. Kultainen hehku on todella selkeästi esillä.

The Big 3:

Turkoosina/vedenvihreänä hohtava valkoinen. Näyttäytyy luomella aika tasaisesti valosta riippuen joko oikeasti valkoisena tai sitten tosiaan sellaisena vihertävänä. Nätti! Sopii myös esim. silmän sisänurkkiin.

Cakewalk:

Tämä on kokoelman selkeä ponisävy! Sinertävänä hohtava vaaleanlila. Näyttää ponilta myös luomella. Aiiiiiivan ihana :)


Kokoelmassa tuli myös Super Shock Cheek -tyyppinen highlighter-sävy, Blow Me Out. Vaalealle iholle ehkä vähän tummahko ja aika voimakkaasti kullanruskeaan menevä sävy, toimii lähinnä rusehtavien poskipunien kanssa. Rehellisesti sanottuna tästä en ihan hirveästi välittänyt.

RSVP, Bash, Wishes

Ja lopulta vielä kolme Ultra Glossy Lip -huulikiiltoa:

RSVP:

Erittäin jännä tapaus, vihreänä hohtava vaaleanpunainen. Vihreä hohto oli ihan selkeästi havaittavissa huulilla eikä astunut taka-alalle, joten jos erikoisemmat värit pelottaa niin tämä saattaa jäädä käyttämättä. Minusta tämä oli kyllä aivan upea.

Bash:

Bash on taas perinteisempi sävy, mansikkapinkki lähes metallisella hohteella ja kimalluksella. Uskomattoman kaunis tämäkin.

Wishes:

Viimeisenä Wishes, joka on räikeä kylmä fuksiapinkki sinisellä flashilla. Jälleen vähän erikoisempi ja jopa aika hurja sävy, tämäkään ei jää huomiotta ja sininen on vahvasti mukana. Tykkäsin kyllä ihan höpönä! Nämä Ultra Glossy Lipit ovat muutenkin todella mukavia huulilla ja tahmaisia vaan ihan minimaalisesti. Mainitsinko jo myös, että kaikki sävyt ovat puolipeittäviä?

Meikissä on luomilla The Big 3, huulilla Bash ja muuten kasvoilla korostuksena tietysti Blow Me Out.


Minusta kokoelma oli jännä, erilainen ja kyllä ehdottomasti onnistunut :) Oli paljon sellaista, mihin myös isomman meikkikokoelman omistaja voi tarttua, vähemmän tuttua ja turvallista. On todella sääli, jos nämä eivät enää koskaan valikoimiin palaa, sillä useimpia tuotteista voin kuitenkin erittäin lämmöllä suositella. Toivottavasti nämä nähtäisiin vielä tulevaisuudessa uudelleen!

Ihanaa illanjatkoa <3

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Blow me out highlighter on upea. Todella luonnollisen näköinen kasvoilla:) Juhlapussi on kiva idea. Sellaisen ottaisin itsekin mielelläni;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no kiva että sillekkin löytyi kuitenkin faneja :D Tää oli kyllä tosiaan ideanakin erittäin hauska, vähän luksusta :)

      Poista