Tarten yksisarviskokoelmaa osa 2 (+ostokset)

by - 9.7.17

Moikka ja kesäistä sunnuntaita! Esittelin keväällä amerikkalaisen Tarten yksisarviskokoelmaa ja nyt seuraa tunnustus: sitä postausta kirjoitellessa tuli niin hirveä mieliteko tilata kokoelmasta loputkin kamat, että laitoin ne saman tien tilaukseen silloin. Tai noh, ei näitä kokoelman tuotteita oikeastaan ole kuin kaksi siveltimien ja luomiväripaletin lisäksi, mutta kuitenkin.


Tadaa, yksisarvis-highlighter ja turkoosinvärinen nestemäinen mattahuulipuna! Molemmat näissä kokoelmalle tyypillisissä taiteellisissa pakkauksissa. Kokoelmaan kuului oikeastaan vielä myös neutraalimman värinen huulipuna, mutta sen jätin pois.


Rainbow- eli sateenkaarihighlighterit olivat keväällä aivan valtava trendi ja Tarte on selkeästi luonut oman, neutraalimman kannan siihen. Valitettavasti tämä Spellbound Glow -niminen versio on kyllä itselleni valtava pettymys. Toisin kuin monissa muissa sateenkaarikorostuksissa, tästä ei irronnut esim. viuhkasiveltimeen juuri minkäänlaisia erottuvia sävyjä, vaan jotta tästä sai mitään irti, on kaikki sävyt sekoitettava toisiinsa isommalla ja jämäkämmällä siveltimellä. Lopputulos ei ole sateenkaari vaan ihan tavallinen hohtava sävy. Tylsää, varsinkin kun tuote maksaa 29 euroa. Ei tämä mitenkään huono ole, mutta täysin erilainen kuin odotin.


Kaikki varmaan jo tietävät, miten paljon rakastan erikoisia huulisävyjä. Tottakai oli ihan pakko saada tälläinen räikeä minttu! Sävyn nimi on Fairytale ja tässä on pakkauksellisesti jotenkin todella arvokas fiilis, tykkään että kokoelman teemaa on jatkettu pahvipakkausten lisäksi myös varsinaisissa tuotteissa. Mutta joo, ei ollut tämänkään laatu ihan parhaasta päästä. Ei sinänsä mitään vikaa muuten, mutta väri on aika ohutta. Ensimmäisellä kerroksella saa aika raidallisen ja läpikuultavan tuloksen, joka ei näytä hyvältä. Tottakai kerrostamalla saa peittävämpää, mutta jos verrataan esimerkiksi täyspeittäviin Colourpopin nestemäisiin huulipuniin (6$), jää tämä kyllä aivan armotta kakkoseksi ihan kaikessa.


Meikissä on tottakai huulilla Fairytale ja muuten kasvoilla Spellbound Glow.


Jos edelliset yksisarviskamat olivat aivan ihania, niin täytyy myöntää että nämä olisi voinut suosiolla jättää pois. Spellbound Glow oli hivenen pettymys koska ei toiminut niinkuin oletin, sinänsä ei kuitenkaan huono tuote. Fairytale on taas hintaansa nähden (19€) aivan liian heikkolaatuinen, kun halvalla saa paljon parempaa. Mutta noh, kuten aiemmin olen maininnut, Tarte erikoistuu vähän neutraalimpiin sävyihin, joten ehkä tämä ei vaan ole heidän alueensa :D

Spellbound Glow on tällä hetkellä tarjouksessa 23€ ja Fairytale 15€. Kumpikaan ei minusta rehellisesti ole korkean hintasa väärti, mutta jos nyt on jompikumpi aivan pakko kokoelmiin saada niin onhan tässä hieno mahdollisuus. Sen verran on pakko kuitenkin huomauttaa ostoksista, että TOISIN KUIN AIEMMIN KERROIN, Tartelta tilatessa maksetaan kyllä tullit, mutta ne veloitetaan jo tilausvaiheessa ja Tarte hoitaa tullaamisen. Itse ei siis tarvitse tehdä sen eteen mitään, mutta kannattaa loppusumman kannalta ottaa tämä asia huomioon.


Ja vielä loppuun luvatut ostokset! Colourpop on jo kerran tässä postauksessa mainittu, tuli tilattua heidän alesta paljonkin tuotteita. Tässä on luomiväriä, huultenrajauskynää, huulipunaa ja silmänrajauskyniä. Kaikkea kivaa siis!


Paikalliselle Carlsonille oli tullut Catricen uusin kokoelma, niistä lähti matkaan kaksi töpöteltävää puuterimaista huulisävyä, vaaleampi poskipuna ja kimaltava irtopuuteri. Täytyy varmaan hakea vielä kokoelman tummempi ja marjaisampi poskipunasävy, jäi nimittäin kaivelemaan.


Ja loppuun Kosmetik4lessiltä tilaamani yksisarvissiveltimet! En yleensä tykkää tukea feikkejä tai kopioita vaan ostan mielummin alkuperäistä, mutta tuntuu etten vaan millään saa aikaiseksi tilata sitä päälle 60 euron tai punnan settiä Britanniasta. Tämä maksoi 25e ja kaikki ovat sellaisia siveltimiä joita käytän, toisin kuin alkuperäisessä. Annoin anteeksi itselleni sen verran, onpahan yksisarvishaaveet nyt täytetty :)

Oikein mahtavaa illanjatkoa!

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Catricen uutuudet pitääkin heti tsekata:) Tuotteiden ulkoasu on nätti, ja eiköhän ne tuotteetkin ole kivoja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun oon tässä testaillut niin tosi kivoja on! Kävin tänään itseasiassa katsomassa uudelleen sitä toista poskipunaa mutta oli jo myyty loppuun :(

   Poista
 2. On kyllä aika kökköä, jos jotain tuotetta odottaa ja se onkin pettymys (etenkin arvokkaimmissa tuotteissa) :(

  Catricen huulisävyissä on kiva pakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä :( Ei sillä että tulis heitettyä mitään pois mutta onhan se vähän tyhmää ettei ollukkaan niin kiva ku luulin.

   Ja joo nuo Catricen huulisävyt on kyllä kivoja ja nättejä :)

   Poista