Essence Next Stop: Summer Trend Edition

by - 2.7.17

Oikein ihanan aurinkoista ja rentoa sunnuntaita! Täällä idässä on edelleen erittäin kesäistä ja lämmintä, joten on ihan relevanttia esitellä yhtä Essencen kesäkokoelmista :) Pahus kun olen jäänyt näissä kokoelmissa niin paljon jälkeen! Yritetään kuroa kiinni. Tämän Trend Editionin nimi on Next Stop: Summer ja nimensä mukaisesti on kesäistä tavaraa!


Kokoelmaan kuuluu itseruskettava suihke, luomiväri/rajausväripaletti, kasvopaperipakkaus, nimilappusetti matkalaukulle, huulirasva, kynsitarroja, kaksi huulipunaa, neljä kynsilakkaa, omituinen kynsilakkapidike sormille ja hohtava päälyslakka. Meikillisesti aika vähän tuotteita ja siksi otin huomiini ainoastaan huulipunat ja huulirasvan, luomiväripaletti olisi ollut muuten kiva mutta muistutti ERITTÄIN pari vuotta sitten julkaistun Nauti Girl -kesäkokoelman luomiväripalettia. Mitäs sitä kahdella identtisellä tekisi.

Colour Changing Lipstick:
Wish I Was a Mermaid (vihreä), Little Miss Sunshine (sininen)
Wish I Was a Mermaid
Little Miss Sunshine

Tämä on tuttua joskus lapsuusajoilta :D Kaksi huulipunaa, joiden hylsyt näyttävät suorastaan vinkeiltä. Toinen punista on vihreä ja toinen sininen, mutta huulilla sävyt muuttuvat persikkapinkiksi ja kirkkaammaksi pinkiksi. Tuo vihreä sävy on aika maltillinen, aivan hentoisen pinkki lopputulos. Sininen puna taas on sitten aika hurja, tuosta saa ihan kunnon fuksiapinkit huulet! Onpahan jotain sekä neutraaleiden että räikeiden sävyjen faneille. Ihan ok, jos haluaa leikkiä tämmöisellä tai muuten vaan megahelppo kesäpuna puuttuu.

Sun Protect Lip Conditioner:Huulivoide, jossa SPF 20. Tulee ainakin minulle erittäin tarpeeseen! En ole tätä vielä avannut ja kokeillut koska käyttelen ensin muita pois, mutta itse asiassa tälläkin hetkellä huulet tuntuu vähän siltä että aurinkoa on saatu pikkuisen liikaa. Huulet on tosi herkät palamaan joten aivan ehdottomasti kesällä aurinkosuojallista huulirasvaa! <3

Sellaiset kesähuulet! Oikein mahtavaa illanjatkoa <3

You May Also Like

0 kommenttia