Yllätys! Ine Goes Cosmetics on nyt Oh My Makeup!

by - 14.7.17

Kuva aiemmasta Tarte-postauksesta

Heippa kaikille! Tulin tähän vain ilmoittamaan, että blogi on yön aikana räjähtänyt ja järjestäytynyt uudelleen :) Ine Goes Cosmetics oli neljä vuotta vanha idea ja ulkoasu alkoi tuntua hitusen vanhentuneelta ja tunkkaiselta, vaikka ihanan värikäs olikin. Lisäksi 'cosmetics' ei enää kuulostanut minusta blogia kuvaavalta, koska olen aivan tarkoituksella ja omasta intohimostani johtuen siirtänyt blogia entistä enemmän meikkipainotteiseksi.

Mikä muuttuu? No nimi ja ulkoasu tietysti. Kaikki vanhat postaukset ovat tallella kuvineen kaikkineen, ei siis mitään hätää. Uusi hakukenttä löytyy ylhäältä (evästeilmoituksen alta, huom.) suurennuslasin kuvasta ja nykyään postauksia voi halutessaan helpommin jakaa somessa.

Blogin osoite on vielä jonkin aikaa sama vanha inegoescosmetics.blogspot.com, jotta kaikki pääsevät uuteen osoitteeseen mukaan kunhan se ilmestyy. Olen suunnitellut muutosta jo pidempään ja tarkoitus oli toteuttaa tämä vasta kesälomalla myöhemmin tässä kuussa, mutta iski jotenkin ihan hirveä hinku päästä tekemään homma jo nyt!

Sama Ine, samanlaista meikkisisältöä mutta vähän freesattuna ja modernisoituna :) Kuulen mielelläni, jos törmäätte johonkin omituisuuksiin tai jokin ei toimi. Blogi saattaa myös välillä näyttää hassulta koska teen vielä hienosäätöä. Jatketaan tästä kuitenkin taas eteenpäin! <3

You May Also Like

8 kommenttia