Colourpop Phase Me Out -foursome

by - 29.6.17

Moikka! Tänään on luvassa Colourpoppia persikkasävyjen ystäville :) Tämä neljä ihanaa Super Shock Shadow -luomiväriä sisältävä nelikko, Colourpopittain foursome, on nimittäin täynnä heidän tämän kevään ja kesän persikkaisia uutuuksia luomille. Ja pakkauskin on erittäin söpö!


Nelikko on tosiaan koostettu kevätkokoelman suosituimmista tuotteista ja yksi näistä napeista on mukana vain ja ainoastaan tässä setissä. Mattasävyjä ei tällä kertaa ole, mutta muuten löytyy kyllä vaaleasta tummempaan variaatiota.

One by One, Going Rogue, Flipper, Itty Bitty

Flipper:

Pastellioranssi hopeisella glitterillä, kimaltelee aivan hulluna auringossa :D Luomella vähän maltillisempi, kimaltelee kyllä mutta väri ei ole aivan niin on acid ja kimalluskin sellaista pehmeää shimmeriä.

Going Rogue:

Rehellisesti sanottuna nelikon plääh-sävy, hopeanhohtoinen haalea persikka eli toisin sanottuna hieman hohtava nude, joita on nähty täälläkin viime aikoina IHAN liikaa. Näyttää luomelta aika samalta kuin aiemmat vastaavat. Saattaa olla suorastaan dealbreaker tälle setille, jos jollakin muullakin alkaa nudeluomivärit pursuta laatikosta :D

Itty Bitty:

Pehmeän satiininen lohenpunainen. Jos edellinen oli plääh ja ei juuri innosta ostamaan, tämä taas oli se, joka taas houkutti niin paljon että oli suorastaan pakko hankkia koko paketti! Itty Bitty on nimittäin se eksklusiivinen sävy, jota ei muualla ole heillä myynnissä. Todella kaunis, hohtaa kultaisena. Ah <3

One by One:

Helmiäishohtoinen pastellipersikka. Jää omasta mielestä ihan kiva -osastolle, ei oikein erotu millään lailla massasta. Näyttää omalla ihonsävylläni aika nudelta. Pinkihtävämpi kuin Flipper ja vaaleampi, joten ehkä siinä mielessä helpompi käyttää.

Setin hinta Colourpopin sivuilla on 18$ ja koska paketin arvo on 20$, säästää tässä kokonaista kaksi dollaria :) Ja saa toki Itty Bityn. Suosittelen, jos nudea ja persikkaa vielä puuttuu omasta meikkipussista, mutta välttämättä isomman Colourpop-kokoelman omistajalle tässä ei tule niin paljon mitään uutta ja jännää, että setti olisi hintansa väärti. Aleja odotellessa.

Ihanaa illanjatkoa <3

You May Also Like

0 kommenttia