LadyKin Close Up Decuple Shimmering Primer

by - 10.6.17

Moikka! Kuten otsikosta voi päätellä, tänään jutellaan eräästä korealaisesta primerista, jota olen tässä jo parisen viikkoa käyttänyt :) Tämä on tullut aikanaan Memeboxista (korealainen kauneusboksi, lakkauttivat kansainvälisen jakelun pari vuotta sitten) ja nyt vihdoin otin sen sitten ihan vakikäyttöön. Itse käytän meikin alla AINA primeria, tuntuu että ilman ei tule yhtään mitään.


Sinänsä LadyKin merkkinä ei ole meikäläiselle kovin tuttu, mutta otin ihan avoimin mielin tämän Shimmering Primerin käyttöön. Juuri yhtään englanninkielistä sanaa pakkauksessa ei ole, mutta incistä käy ilmi että vesipohjainen tuote kyseessä. Netin syövereistä löytyy sitten lisätietoja tuotteen lupauksista, mutta tiivistelmä on se, että tämän olisi tarkoitus kosteuttaa ihoa ja luoda hehkuva pohja meikille. Voide on hivenen vaaleanpunaista ja tuoksuu yrttisen voidemaiselle, mutta miedosti. Tuoksu tai väri ei millään tavalla häiritse tai näy iholla.


Täytyy sanoa, että tosi kosteuttavalta tämä kyllä tuntuu. Tippaakaan silikonisuutta en havaitse iholle levitettäessä, ihan kuin ohutta kosteusvoidetta laittaisi. Hohtoefekti astuu heti voimaan ja iholle tulee maltillinen, mutta selkeästi havaittavissa oleva säihke. Oma ihoni ei enää ole niiiin rasvoittuva että tämä näyttäisi pahalta (paitsi nenussa! Voi mun hohtavaa nenuani), mutta ei tätä tosiaan voi suositella jos iho loistaa jo valmiiksi. Kiilto tulee meikkivoiteen ja puuterinkin läpi, tuli testattua. Tämä ei ole nimestään huolimatta mitenkään kimalteleva, vaan tosiaan lähinnä hehkuva ja hohtava.

Primerilla käsitelty käden iho. Kyllä muuten hohtaa!
Testasin tätä vielä vain toiselle puolelle naamaa vertailun vuoksi ja pakko oli myöntää, että kyllä meikkivoide vaan niiiiiin paljon paremmin levittyi primerin kuin pelkän kosteusvoiteen päälle! Primeritön puoli jäi tosi laikukkaaksi ja oli työläämpi levittää, kun voide ei niin helposti liukunut iholla (levitin sormin). Lisäksi primerillä varustettu puoli tosiaan hehkui kauniisti valossa, jos sellaisesta tykkää.

Mikäli sinulla on normaali tai kuiva iho ja haluat ah-niin-trendikästä lisähehkua, tämä on kyllä ihan huipputuote :) Tämän lisäksi ei välttämättä edes highlighteriä tarvitsisi. Ja onhan tuo pakkauskin aivan hurjan söpö! Valitettavasti tämän saatavuudesta Suomeen minulla ei ole ihan varmaa tietoa, mutta jos vastaan tulee, voin kyllä lämpimästi suositella. Ei yhtään hassumpi!

Ihanaa illanjatkoa <3

You May Also Like

0 kommenttia