Essence Live.Laugh.Celebrate! -paletti ja My Must Haves -luomivärinapit

by - 14.6.17

Moikka ja aurinkoista keskiviikkoa! Elämme aikaa, jossa lähes ikinen meikkibrändi ja heidän mummonsa pukkaa pihalle irtonapeista koostuvia tee-se-itse-paletteja. On huulikiiltoja, luomivärejä, poskipunia, you name it. Essencehän suorastaan elää trendeistä ja ei ole siis mikään yllätys, että heiltä on tullut oma pikku kokoelma itse valittavia tuotteita ja tietysti niitä palettipohjia. Perusvalikoima kantaa nimeä My Must Haves ja ihan hetki sitten ulkona oli myös Live.Laugh.Celebrate! -juhlakokoelma, jossa oli sitten limited edition -vaihtoehtoja.


Henkilökohtaisesti en ole ihan kauhean innostunut näistä irtonappipaleteista yleisesti. Joo, Colourpopista tykkään, mutta muuten en kyllä hihkunut riemusta kun Essence julkisti omansa. On vaan niin paljon helpompaa ottaa jonkun toisen tarkkaan miettimä paletti kuin yrittää väsätä omaa plus että valmiiden palettien ulkoasukin vetää enemmän puoleensa. Ihastuin kuitenkin tuon Trend Edition -kokoelman palettipohjaan ihanine (kahisevine!) mikrohelmineen sen verran, että päätin yhden pikku paletin kuitenkin laittaa kasaan. Ihan vaan koska nuo mikrohelmet. Ne kahisee.


En löytänyt kuitenkaan mieleisiäni juttuja limited edition -puolelta, joten kaikki napit ovat vakiovalikoimaa ihan paikallisen Carlsonin hyllystä. Tyypillisesti minä en malta valita mitään tarpeellista ja neutraalia, joten neljällä iloisen värisellä napilla mennään. Persikkainen sävy on nimeltään Stay in Coral Bay, pinkki on Raspberry Frosting, vaaleampi sininen on Have a N'ice Day! ja tummempi sininen on Dare to Wear! Yllättävän yhtenäiseltä paletti kuitenkin näyttää!

Stay in Coral Bay, Raspberry Frosting, Have a N'ice Day! ja Dare to Wear!

Hinta-laatusuhteeltaan sävyt ovat kyllä oikein kelvollisia. Kahdessa ensimmäisessä napissa on glitterpäällyste, joka lähtee pois ensimmäisellä käyttökerralla. Molemmat ovat siitä huolimatta jatkossakin kimaltelevia eikä pigmenttikään mistään huonoimmasta päästä ole. Vaaleampi sininen on satiininen ja ihan hyvin väri erottuu iholla vaaleudesta huolimatta. Tummempi, mattakoostumuksellinen sininen taas näyttää swatchissa todella kuivalta, kalkkiselta ja muuten vaan ikävältä, mutta kokemus luomella ei kyllä ollut sinne päinkään! Rehellisesti täytyy kuitenkin sanoa, että vähän kuivan puoleisia luomivärejä nämä kyllä yleisesti ovat.


Esimerkkimeikissä olen käyttänyt kaikkia sävyjä :) Yksi huikea juttu näistä on kyllä pakko vielä kertoa, eli näiden kesto on kyllä aivan uskomaton! Normaalisti silmämeikki ei pysy minulla pohjustuksesta huolimatta koko työpäivää eli yli kahdeksaa tuntia. Tämäpä muuten kesti! Ylläoleva kuva on otettu nimittäin töistä kotiin tultuani ja aivan minimaalisella alaluomen korjauksella. Tälläistä ihmettä ei ole kyllä meikäläisen maailmassa nähty pitkään pitkään aikaan, positiivinen yllätys täysin puskista.

Essencen irtonapit ovat edullisia ja käyttökelpoisia, vaikka mistään tosiaan maailmaa mullistavasta huippulaadusta ei puhutakkaan. Kesto on ehdottomasti näiden suurin plussa ainakin itselläni. Palettipohjia on saatavana neljän ja kahdeksan napin kehikkoina ja sanoisinkin, että jos vaan mieluisia sävyjä löytyy, niin mikä ettei! Mitään varsinaisesti uutta ja maagista ei kuitenkaan ole tarjolla.

Mahtavaa illanjatkoa :)

You May Also Like

0 kommenttia