Urban Decay Vintage Vice -huulipunat (+viikon ostokset)

by - 4.6.17

Moikkamoi ja kivaa sunnuntaita! Tänään paneudutaan pitkästä aikaa Urban Decayn maailmaan :) Kulttibrändi täytti 20 vuotta ja sen kunniaksi julkaisi kokoelman Vintage Vice -huulipunia, jotka ovat siis kopioita merkin aivan ensimmäisistä huulipunista. Jopa kuulemma pakkaus on ehtaa ysäritavaraa! Kävin pääsiäisen aikaan Helsingissä ja nappasin matkaani kaksi vähän jännempää sävyä.


Punat on pakattu tarkoituksella hyvin teollisen ja underground-brändille tyypillisen näköisiin pahvikuoriin. Sisältä löytyy sitten uusimmistakin Vice-punista tuttu haulikon hylsyn näköinen pakkaus, vain vähän yksinkertaisempana kuin nykyään. Tykkään kyllä aivan hurjasti heidän rajusta tyylistä! Omat sävyni ovat UV-B ja Frostbite, jotka siis tosiaan ovat olleet joskus ysärillä myynnissä. Aika ajankohtaiset sävyt edelleen, tai pitäisikö sanoa uudelleen?

UV-B, Frostbite

Nämä Vintage Vice -punat ovat koostumukseltaan cream. Aika kevyitä ja läpikuultavia, mutta kerrostamalla saa toki enemmän peittoa irti. Tuntuma huulilla on mukava ja kosteuttava, mutta ovat mokomat vähän turhankin liukkaita ja lähtevät helposti karkuun huulien keskiosasta. Aika usein saa siis punaa korjailla! Kuitenkin levittyvät erittäin helposti kuin unelma, ei mitään pahaa sanottavaa.

Frostbite salamalla
Frostbite ilman salamaa
UV-B

UV-B on lähes violetti sinisen sävy ja Frostbite taas kylmä jäänsininen, ehkä hieman tummemmanpuoleinen. Molemmissa on kimalletta, mutta Frostbite on enemmän täysillä glitterinen, UV-B taas metallinen. Kyllä nämä vaan on rohkean naisen sävyjä tai sitten johonkin jääkuningatar-lookiin :) Jännä kyllä, itse ehkä lämpenen jopa enemmän UV-B:lle vaikka aluksi ehkä ajattelin että suosikiksi nousisi Frostbite.

Vintage Vice -punat ovat limited edition ja taitaa olla viimeisiä hetkiä käsillä, kun näitä voi vielä löytää. Kumpaakaan sävyä ei valitettavasti enää ole Sokoksen verkkokaupassa, mutta myymälöissä mahdollisesti voi jotain vielä ollakin. Jos tulee vastaan ja taatusti huomiota herättävät mutta huulilla erittäin mukavat punat kiinnostaa, suosittelen ottamaan kyytiin :)


Ja vielä ostokset! Tässä ensin pikkuostokset ihan perus marketista ja Sokokselta Nyxin Glitter Primer (jes, tätä olen odottanut!) sekä lilansävyinen korostuspuikko, joka oli pitkän aikaan loppu :) Lorkun shampoo ja hoitoaine oli alessa.


Tein tilauksen myös Kosmetik4lessille taas pitkästä aikaa Essencen uusimman kokoelman kunniaksi. Mukaan tuli lisäksi paljonpaljon muuta! BH Cosmeticsin pinkki sivellinsetti on aivan <3333, samoin kuin I <3 Makeupin Unicorn Heart -sateenkaarikorostuspuuteri! Iiiik mä en kestä <3 Sekin on ollut pitkän aikaa loppuunmyytynä, mutta onneksi sitä nyt oli varastossa.

Ihanaa illanjatkoa <3

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Miulla on tuo pinkkihylsyinen essence ja se kyllä jätti jälkensä päiväksi miun käteen, kun swatchasin :D Carlsonilla oli kyllä hyvin essenceä tai sitten olin hyvässä saumassa liikkeellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon tässä ehtinyt testata ja huh, siitä kyllä jäi aika pinkit huulet pariksi päivää :D Kosmetik4lessille ehti tulla kaikki kamat ennen Carlsonia nii tuli sitten mielummin tilattua sieltä. Samalla sai muutakin kivaa :)

      Poista