Kaepop Karrueche x Colourpop: Glo Up

by - 2.6.17

Moiiii kaikki! Tänään perjantaina ihan pikainen esittely yhdestä tuotteesta taas vaihteeksi! Kyseessä on Karrueche-nimisen it-tytön kanssa tehty Kaepop-yhteistyökokoelma ja tarkemmin sanottuna kokoelmaan kuuluva Glo Up -highlighter. Kuten monet muutkin aiemmin mainintut kollaboraatiot, tämäkin on täynnä lähinnä neutraaleja juttuja ja siksi mukaan lähti vain tämä.


Karrueche on amerikkalainen malli ja näyttelijä, tämän verran sain googlattua :D En siis häntäkään entisestään tunne. Kaepop-kokoelmakin taisi olla jossain vaiheessa loppuunmyyty, mutta kun tuotteita tuli lisää, nappasin itselleni tämän Glo Upin. On muuten aika turkasen tumma, ihan suorastaan pelotti lähteä tätä käyttämään! Selkeästi siis tummemmille ihonsävyille tarkoitettu.


Glo Up tuntuu kyllä upean silkkiseltä, levitän siis puuteroidulle iholle sormin. Tämähän on Super Shock Cheek -koostumusta, eli kasvomeikkivastine moneen kertaan täälläkin nähdyille Super Shock Shadow -luomiväreille. Kaikki eivät tästä voiteesta puuteriksi -tuntumasta tykkää, mutta minua ei ole ainakaan toistaiseksi haitannut. Sävynä Glo Up on kultakuparilla varustettu kultainen ja tosiaan pigmentistä ei ole puutetta, vaikka korostustuotteesta onkin kyse.


ERITTÄIN kevyellä kädellä käytettynä ei tämä onneksi näytä siltä, että olisin sutinut koko naamaan hohtavaa aurinkopuuteria :D Sulautui yllättävän hyvin meikäläisenkin maidonvaaleaan ihoon, mutta tosiaan erittäin varovainen saa olla. Varmasti sävy olisi parhaimmillaan ruskettuneella iholla, tuli rusketus sitten pullosta tai ulkoilmasta. Tässä on muuten myös aika reilusti kimallusta, joten jos sellaisesta ei tykkää on Glo Up silloinkin aika huono vaihtoehto.En sano että tämä on hutiostos, mutta en ymmärrä mitä olen ajatellut kun olen näin tumman korostussävyn hankkinut :D Onneksi, onneksi kuitenkin tämä on ihan käyttökelpoinen, sillä iholle häivytettynä ei todellakaan näytä liian ruskealta! Ehkä kuitenkin kaikkein vaaleimpien kannattaa jättää tämä suosiolla väliin, tummemmille ihonsävyille ja rusketukselle enemmän omiaan. Mikäli siis vähän väriä on hipiässä, varmasti oikein kaunis vaihtoehto! Hintaa Colourpopin kasvotuotteilla on sen 8$ ja koko Kaepop-kokoelman voit tsekata tästä.

Mahtavaa viikonlopun alkua! :)

You May Also Like

0 kommenttia