Kesäkuun Bette Box

by - 18.6.17

Oikein kivaa sunnuntaita! Kesäkuun Bette Box saapui postiin alkuviikosta ja tässä perinteisesti lootan ruodintapostaus! :) Boksin teemana kesäkuussa oli kirkkautta kasvoille, kukkaistuoksut sekä tietysti aurinkosuoja.Yhteensä boksissa oli kahdeksan tuotetta, joista varsinaisia boksituotteita oli kuusi. Mukana oli sitten myös ekstroja. Varsinaisista tuotteista viisi kuudesta oli täysikokoisia, joten ihan hyvä saalis!


Ehdottomasti eniten oli ihonhoitotuotteita. Dermosililta kosteuttava kasvovoide light, perus päivävoide kevyellä koostumuksella. Ihan jees, täytyy tunnustaa etten ole koskaan Dermosilin voiteita käyttänyt. Ihan kiva testata. Nivean Body Oil in Lotion Rose & Argan Oil kuulostaa myös erittäin herkulta <3

Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15 on itselleni vähän mysteeri, onko tämä siis itseruskettava aurinkovoide vai pelkästään rusketusta "luonnostaan" vahvistava voide? Asiaa täytyy tutkia, mutta itseruskettaville minulla ei ole mitään käyttöä. Pidän maidonvaaleasta ihostani :) Sen takia taas kaikenlaisille aurinkosuojavoiteille kyllä taas on meikällä tarvetta. Mukana oli myös Talika Bio Enzymes -kasvonaamio. Itselleni tuntematon tuote, mutta enköhän kokeile.


Itselleni mieluisimpia tuotteita olivat nämä Kenzon Flower Eau de Lumiere -tuoksunäyte ja Lumenen kynsilakka. Tuoksunäyte oli siis ekstra, mutta tykästyin itse tuoksuun kovasti. Kynsilakat ovat myös aina tervetulleita, kiva kesäisen korallinen sävy.


Boksissa oli myös yksi puhdistustuote, tämä Doven Nourishing Secrets Invigorating Ritual -suihkusaippua. Ihan jees, näyttää käyttökelpoiselta :)


Ja vielä viimeisenä toinen ekstra, Relatabs-kuuri :D Tänä kesänä mekin piipahdetaan kotimaan rajojen ulkopuolella, joten säästän tämän sitä varten. Mukana oli vielä Pandan lakupatukka, mutta se on hävinnyt parempiin suihin jo heti alkuunsa.

Tämä boksi ei kyllä kummempia ihastuksen kiljahduksia herättänyt. Kaikki tuotteet ovat sitä vahvaa perus ihan ok -tasoa, ei mitään järisyttävän jännää tai upeaa. Jopa ehkä sen takia pieni pettymys, mutta käyttökelpoista kamaa joka tapauksessa.

Mahtavaa päivänjatkoa!


You May Also Like

0 kommenttia