Colourpopin Lippie Stix -kimara

by - 15.6.17

Moipamoi! Kaunista aurinkoista torstaita :) Tänään esittelen jälleen muutamat Colourpopin Lippie Stixit eli perinteistä huulipunakoostumusta olevat sävyt. Nämä kaikki ovat tulleet minulle In a Twist -setissä, jossa oli viisi kappaletta Lippie on the Go -huulipunia. Lippie on the Go -punia on välillä myynnissä erilaisissa seteissä ja sisältävät siis minikokoisen huulipunan ja siihen sopivan rajauskynän samassa hylsyssä. Valitettavasti tätä settiä ei ole enää saatavilla, mutta kaikki sävyt ovat kyllä erikseen myynnissä.

Crack Me Up, Kapish, Goal Digger, Mirror, Mirror ja Nixed

Setissä oli lähinnä jokanaiselle sopivia sävyjä, neutraalia ja punaista :) Nämä ovat olleet Colourpopilla myynnissä jo pidempään yksittäisinä ja kaikkiin on olemassa tosiaan mätsäävät rajauskynät, joita olen kuvissakin käyttänyt. Koostumukseltaan ovat matte x:ää eli erittäin supermattaa punaa tarjolla! Erikoisuus näissä punissa on se, että kaikilla on tarkoituksella sisarussävy nestemäisten huulipunien puolella, eli molempia ei välttämättä kannata haalia. Ompahan kuitenkin kummankin koostumuksen faneille omansa.

Nixed:

Tumma vadelmansävy, aika perinteinen vamppiväri. Nixed on menossa pois myynnistä, viimeisiä kappaleita viedään! Kaverina Notion-huultenrajauskynä.

Crack Me Up:

Koko setin vaalein sävy, roosaan vivahtava greige. Nätti nudesävy, vaikkei ihan vaaleimmasta päästä ole tämäkään. Tämän kanssa Beeper-rajauskynä.

Mirror, Mirror:

Tästä ei marjaisemmaksi enää sävy mene! Mirror, Mirror löytyy myös Over Bunch -lippie kitistä. Tämän parina on Bad Habit -kynä.

Goal Digger:

Lämmin roosan sävy, aika tumma kuitenkin. Moderni vaihtoehto perinteisille punahuulille. Parina Bumble-rajauskynä.

Kapish:

Murrettu lämmin ruskea, vähän punaiseen menevä tämäkin. Kaverina Wild Nothing -kynä.

Colourpopilla on tällä hetkellä alennuksessa huulitriot, jotka sisältävät yhden näistä Lippie Stixeistä, sen nestemäisen siskon sekä rajauskynän :) Yhdelle setille jää hintaa 11,20 dollaria ja ovat siis loppuunmyynnissä. Ihan näppärä tärppi, jos sydän alkoi jollekkin näistä läpättämään!

Mahtia illanjatkoa <3

You May Also Like

2 kommenttia