Viimeaikaisia ostoksia

by - 13.6.17

Moroo! Tänään on ihan pakko heittää ilmoille perinteinen ostospostaus, sen verran on tätä kamaa taas kertynyt :D Viime viikolla oli hyvä postiviikko ja kaikki mahdolliset paketit tuli yhtäaikaa! Miksiköhän aina käy niin, sitten taas saa odotella maailmalla olevia tilauksia ikuisuuden... No joka tapauksessa! Meikki-ihanuuksia, olkaa niin hyvät.


UD x Jean-Michel Basquiat -kokoelma ilmestyi parisen viikkoa sitten ja koska saatavuus verkkokaupasta oli epävarma (kuten aina UD:n limited edition -kamojen kanssa tuntuu olevan...) joten Taika diilasi nämä meikäläiselle ihan myymälästä. Parempi varautua kun itkeä perään! Kokoelmasta valkkasin jännän limevihreän silmämeikkikynän, poskipunapaletin sekä kirjavan neonvärisen luomiväripaletin. Näistä varmasti myöhemmin.


Esittelin aiemmin Tarten yksisarviskokoelmaa ja sitä postausta kirjoittaessa tuli sitten himo tilata ne aiemmin kauppaan jättämäni saman kokoelman tuotteet eli nelivärisen rainbow-highlighterin ja mintunvärisen nestemäisen huulipunan. Tilasin myös aivan ihanan ruusukultaisen glitter-eyelinerin! Aaagh kyllä ne vaan osaa siellä ameriikanmaalla <3


Tämä kasa on second handina saatua! Sugarpillin Burning Heart -paletti on tuon huulihässäkän alla, unohtui :D Olen kyseistä palettia jo pitkään kuolannut, nyt ostin sen pikkurahalla vähän käytettynä, yisss!


Tämä kasa on sitten yllätys yllätys sittarista! Joensuun keskustan Citymarketissa oli nimittäin Essencen uusin kokoelma Hip Girls Wear Blue Jeans jo myynnissä! On tainnut vähän varaslähtö tulla, kun en tiennyt sen edes olevan vielä julkaistu :D Joka tapauksessa otin tietysti mm. kaiken ja vielä yhden kokoelmaan kuulumattoman iloisen räikeän huulikiillon. Rimmelin ripsarit oli meikäläiselle kantisalessa -40%, otin useamman mielenkiintoisen.


Krääsää eli söpöjä pastelliponnareita ja iloisesti kimalteleva kynsiviila :D Jee!


Taika diilaili meikäläiselle myös nämä Macin ihanuudet! <3 Kuvassa on siis Fruity Juicy -kokoelman kasvopuuteri ja kasvosivellin. IHANIA! Näistäkin lisää myöhemmin.


Ja mitä olisi ostospostaus ilman Colourpoppia? Tässä kuvassa heidän synttäripussin sisältö, erikoispakattuja 3-v juhlatuotteita, tietysti limited edition -kamaa :)


Nämä ovat sitten taas iluvsarahii-kokoelmasta, luomiväripaletti ja huulikiilto. Ei ollut ihan lempparikokoelma tämäkään, mutta jotain kivaa sentään löytyi.

Semmoisia! Taas on materialismia harrastettu pienen hetken edestä :D Oikein mahtavaa illanjatkoa teille!

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Vow, miten mahtavasti materiaa; vaikka mitä ihanuuksia<3 Just vähän aikaa sitten katselin jonkin tubettajan videon tuosta iluvsarahii-kokoelmasta, mutta pahus, kun en enää muista kenen kanavasta oli kyse;) No, joka tapauksessa, ihan myönteinen vaikutelma jäi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, no joo :D Kyllä on taas kaikenlaisia kaunokaisia kerääntynyt. Iluvsarahii on kyllä ihan mukava kokoelma ei siinä mitään, itsellä vaan alkaa niin paljon meikkikokoelmassa tavaraa että esim. neutraaleille sävyille ei vaan ole enää käyttöä :) Mutta olihan siellä esim. tosi rouhea tumma huulipunakin!

      Poista
  2. Katselin yhtenä päivänä Essencen hyllyä täällä Baselissa, ja siellä oli yllätyksekseni myös puuterimaisia huulipunia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hauskalta! :D Tuossa uusimmassa kokoelmassa on mukana yksi puuterinen huulituote, täytyy kokeilla onko mistään kotoisin.

      Poista
  3. Oiskohan vielä Citymarketissa essencen uusia :D Pitää huomenna käydä kurkkimassa, Carlsonilla ei nimittäin ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä olin tosi yllättynyt että nämä oli siellä :D Positiivisesti tietysti!

      Poista