Lancome x Sonia Rykiel Cushion Blush Subtil Sorbet Rose

by - 9.6.17

Moikka ja ihanaa kesäistä perjantaita! Vihdoinkin vapaapäivä, johan tässä on töitä paahdettu taas aivan täysillä :) Tänään blogissa on oikeastaan lähinnä alevinkki, sillä tätä tuotetta on enää erittäin huonosti saatavilla, lähinnä alelaarista voi vielä löytää. Tykästyin kuitenkin tähän Lancomen cushion-poskipunaan niin paljon, että pakko saada se näytille!


Sonia Rykiel ei ole itselleni tuttu, mutta kyseessä siis muotisuunnittelija joka kuoli viime elokuussa ja tämä kokoelma on sitten hänelle kunnianosoituksena, kuuluu Lancomen viime syksyn tuotteisiin. Lancomen luova johtaja Lisa Eldridge on kova aasialaisen kosmetiikan fani, joten en ihmettele yhtään että merkiltä tulee yhtä aasialaisen kosmetiikan isoimmista jutuista tällä hetkellä, eli cushion-tuotteita. Johan näitä on nähty meikkivoiteissa yms, mutta poskipunaa en omista cushion-versiona vielä tämän lisäksi yhtään.


Jos jollekkin cushion-tuotteet eivät ole tuttuja, ideana on siis että pakkauksessa on sieni, johon on imeytetty nesteenä meikkiä, joko sitten meikkivoidetta tai tässä tapauksessa poskipunaa. Mukana on vippa, jolla sientä vaan kevyesti painetaan ja siitä sitä voi sitten taputella poskille. Sormea en hygieniasyistä tuonne haluaisi tunkea. Mutta periaatteessa siis nestemäinen poskipuna uudessa pakkauksessa :D


Sävynä Sorbet Rose on aivan ihana korallipersikka :) Todella kesäinen, tyttömäinen ja raikas. Pigmentti on hyvin kevyttä, joten punaa voi kerrostaa aivan huolella jotta saa haluamansa lopputuloksen. Ja levittyy muuten tosi tasaisesti ja kivasti tuolla mukana tulleella vähän kumimaisella vipalla! Mitä lie vaahtomuovia onkaan. Tosi helppoa ihan meikkauksen aloittelijoillekin, kun ei ole överien vaaraa.


Kuten alussa mainitsin, alkaa tämä puna olla jo poistunut kaupoista, mutta omani löysin onneksi puoleen hintaan Sokoksen alelaarista. Tai oikeastaan kyttäsin, se oli pitkään -30% :D Joka tapauksessa en voi kuin lämpimästi suositella jos vielä jossain vastaan tulee, itse ainakin tykkään tälläisistä tosi hauskoista ja erikoisista jutuista!

Mahtavaa perjantain jatkoa <3

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Tosi kivannäköinen pakkaus, leikkisä:) Enpä ole ennen huomannut, että Lancomella olisi jotain näin kivoja erikoispakkauksia, mutta en kyllä yleensä Lancomen hyllyjä koluakaan;) Tekisi mieli kokeilla jotain cushion-tuotetta, ne on jotenkin houkuttelevia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo totta! Mä tykkään kyllä tosi paljon tästä Lisa Eldridgen Lancomesta, tuntuu että ovat muuttaneet suuntaa tosi paljon :) Musta on kivempi että on kaikkea leikkisää ja hauskaa kun että ois suunniteltu vaan "klassisen kaunista" ja tylsää. Cushionit on kyllä yllättävän hyvin toimivia, nyt en malta odottaa että pääsen jonkun noista meikkivoiteista korkkaamaan :D

      Poista