Syyskuun loppuneet ja uutukaisia

by - 6.10.16

Moikkamoi! Syksy se vaan jatkuu ja lokakuukin ehti vaihtua :) Tuttuun tapaan tarjoilen taas loppuneita tuotteita! Syyskuussa niitä nimittäin päätyi laatikkoon yhteensä 14 eli aika tasaista joka toisen päivän vauhtia edelleen mennään. Kategorisesti eniten loppui ihonhoitotuotteita, neljä kappaletta:


L'orealin SkinPerfection Advanced Correction -seerumi on oikein näpsäkkä markettipuolen seerumi nuoremmalle iholle! L'orealilla ei taida edes olla kuin tämä yksi, joka ei sisällä anti-age yms ominaisuuksia (tai ainakaan en ole etsinnöistä huolimatta löytänyt). Piristävän pinkki pakkaus, suht edullinen hinta (12-13e muistaakseni?), imeytyy nopeasti ja kosteuttaa mukavasti. Tätä olen ostanut jo uuden.

Toinen L'oreal, Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask eli yövoidenaamio. Ostin tämän kun haeskelin paria tämänhetkiselle käytössä olevalle Lorkun päivävoiteelle enkä muuta löytänyt siihen hätään. Käytetään pari-kolme kertaa viikossa. Oli ehkä vähän turhan työläs (ensin hierotaan naamaan pieni määrä imeytymiseen asti, sitten paksu kerros vaikuttamaan ja jämät pyyhitään vartin jälkeen pois) verrattuna normi yövoiteeseen eikä nyt mitenkään ihmeitä tehnyt, mutta naama oli kyllä käytön jälkeen aamullakin vielä rasvainen. En osta enää. Plussaa kuitenkin oikein luksuspakkauksesta.

Garnierin Micellar Cleaning Wipes With Oils -puhdistusliinat on jatkoa lemppareilleni herkän ihon miselliliinoille, joten tottakai piti näitäkin kokeilla. En kuitenkaan hirveästi tykännyt, näissä oli todella voimakas haju joka kävi päähän ja toinen puoli oli hunajakennokuvioitu, mikä on taas esim. silmänympärysiholle liian rankka. Pysytellään vaan vanhoissa, en osta uudelleen.

7th Heaven Smooth Heels -voidepakkaus oli oikein tehopommi kuiville tassuille. Todella paksua ja hoitavaa voidetta, joka teki jaloista oikeasti sileät. Ehdottomasti voisin hankkia uudelleen!


Sitten hiustuotteisiin! Pantenen Advanced Keratin Repair -shampoo ja hoitoaine eivät olleet markettipuolen huonoimmasta päästä. Paksua tavaraa molemmat ja lupasivat häivyttää hiusvaurioita. Kyllähän nämä silottivatkin jonkin verran, mutta vauriot eivät maagisesti korjaantuneet tai hiusten kunto parantunut. Taitaa olla lopetettu sarjakin. Bonacuren kuivaöljysuihke on vakiokauraa.


Hygieniatuotteita meni myöskin kolme. Paketillinen Venus Divine Sensitive -vaihtoteriä myös mukana, halvimpia mahdollisia. Ajoivat asiansa mutta taidan jatkossa uhrata sen parikymppiä parempiin.

I Love... Raspberry&Blackberry -käsisaippua oli ihanan tuoksuista, mutta punainen väri värjäsi hieman allasta. En välttämättä siksi enää ostaisi.

L'orealin Eye & Lip Make-up Remover on jo monivuotista käyttökamaa. Silmämeikkiä en pysty tällä edelleenkään poistamaan, mutta käytän huulimeikkien ja swatchien pyyhkimiseen iholta, toimii :) Tätä on jo uusi käytössä.


Meikkituotteita loppui kaksi, ensin L'orealin Miss Manga -ripsari. Olen mangan suurkuluttaja joten tottakai piti aikanaan hankkia :D Eikä ollut yhtään hassumpi! Mainoskuvan mukaiset nukkeripset sain ainoastaan ekalla kerralla aikaan (ja näyttivät vielä hyvältä) mutta ihan mukavat volyymiräpsyttimet sai sen jälkeenkin. Voisin ostaa uudelleen. Lisäksi taas yksi We Care Iconin aplikaattori heitti henkensä ja kovettui pilalle.


Vielä viimeiset kynsituotteet. Cienin asetoniton kynsilakanpoistoaine ihan peruskauraa sekin. Kissin kiillotusviilasta oli kyllä tehot hävinneet.

Huhhuh! On vähän hankala kirjoittaa postausta yksikätisenä, mutta kylläpä se tästä. Vielä sitten vastapainoksi viime aikojen tulokkaita :) Tässä vaikka ensimmäisenä valtava ColourPop-tilaus! Heillä oli aika monen sävyn loppuunmyynti, joten tuli ostettua rutkasti huulimeikkejä ihan parilla dollarilla kappale.


Sitten on viimeisin Kosmetik4lessin tilaus, jossa mukana pari viimeisintä Essencen kokoelmaa ja mm. Wet n Wildin uutuuksia. Näistä heti kun saan otettua meikkikuvia :)


Ja vielä kasa satunnaisia! Tässä löytöjä Sokoksen 3+1 -päiviltä, ystävältä saatu British Hairin kiharavoide ja uuden uutukainen Baby Lipsien joulukokoelmapakkaus! On muuten IIIIHANAN tuoksuisia, on pumpkin spicea ja cupcakea ja kahvin aromeita <3


Näihin tunnelmiin, ihanaa loppuviikkoa :)

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Ihana, miten paljon ColourPopia. Toivottavasti tulee pian tarkempaa esittelypostausta. Samoin Wet n Wildin uutuudet kiinnostavat kovasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että kiinnostaa! Täytyy vaan nyt rehellisesti myöntää että vielä ainakaan pariin viikkoon ei ole meikkikuvia tulossa :( Kipsissä oleva käsi ei pysty kannattelemaan painavaa kameraa eikä se yhdelläkään kädellä oikein onnistu, mutta kunhan tuo paranee niin ehdottomasti sitten! :)

      Poista
  2. Muutama Colour Pop, mie tilasin vaan kolme kun oli ne edulliset toimarit :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ne ilmaset postikulut tuli ihan pari päivää meidän tilauksen jälkeen, ketutuskerroin oli aika korkealla... :D

      Poista