Otteita tuoksukokoelmasta: Celine Dion Sensational

by - 30.9.16

Vaikka tuoksukokoelmani tosiaankin kattaa aika rutkasti tuoksuja, en ole millään tavalla vielä tuoksusnobeutunut, vaan halvemmat ja kalliimmat haistelen ihan yhtä suurella hartaudella. Minkäänlaisia tuoksuennakkoluuloja ei siis löydy, vaikka kyllähän se pakosti on totta, ettei parinkympin julkkistuoksut ihan aina yllä useamman kymmenen euron designereiden tasolle. Siksipä kun löysin tämän Celine Dionin Sensationalin kympillä Anttilasta, ei ollut mikään kynnyskysymys poimia sitä mukaan.


Ihan ensimmäiseksi myönnettäköön, että Celine Dion ei ihan omiin suosikkeihin artistina kuulu, vaikka valtavan lahjakas nainen onkin. Leidi on kuitenkin tehnyt jo vaikka kuinka monta tuoksua, joista yksi on tämä kukkais-hedelmäinen Sensational vuodelta 2008. Sensational on myös saanut jo kaksi jatko-osaa, joten ihan floppikaan tämä ei myynnillisesti voi olla. Tuoksun mainoskuvassa poseeraa tottakai emäntä ite. Jos minulta kysytään niin vähän halvan oloinen mainos eikä kerro kyllä itse tuoksusta paljon mitään :D

Tuoksun mainoskuva

Mutta minäpä sen sijaan kerron. Sensational on tosiaan tuota ah-niin-kepeää ja erityisesti nuorten naisten suosimaa kukkais-hedelmäistä kategoriaa, johon kuului about joka toinen tuoksu vuosikymmenen vaihteessa. Trendi on sittemmin hieman onneksi hiipunut, mutta edelleen markkinoilla on niin paljon tätä lajia, että vähän vaikea on päästä erottumaan ja rehellisesti sanottuna Sensational ei ole mikään maata mullistava saatikka sensaatiomainen elämys. Pullo nyt on markettituoksuksi ihan nätti, olisivat vaan jättäneet tuon 'Celine Dion' -tekstin pois niin kyllähän tuo meikkipöydälle kelpaisi.


Tuoksu alkaa aivan superraikkaana omenan ja päärynän sekoituksena, vähän samaa kuin jossain halvemmissa Adidaksen sporttituoksuissa. Myöhemmin mukaan tulee sitä valkoista kukkaisuuttakin, mutta ottaa aikansa ja tuo raikkaus on silti vahvasti läsnä, ei muutu missään kohti tunkkaiseksi. Pohjatuoksussa on myskiä ja meripihkaa, mutta ne eivät oikein nouse esiin. Minusta tässä on jotain samaa kuin YSL:n klassikkotuoksu Parisissa! Äitini käytti Parisia kun olin pieni ja siksi kai tuoksuu heti tutulle. Ei missään nimessä dupe, mutta vähän samantyylinen kuitenkin.

Sensational on ihan hintansa veroinen tuoksu. Ei missään nimessä paha tai "halvan" tuoksuinen, mutta jää vähän latteaksi. Ei sillä, sopii esimerkiksi nuoremmalle yleisölle vallan mainiosti vaikkapa ensituoksuksi! Ei mitenkään vahva, mutta ei heikoimmastakaan päästä ja silti neutraali ja miellyttävä, ehkä hitusen saippuainenkin jopa. Kevyesti annosteltuna sopii arkipäivään loistavasti ja tuskin häiritsee kanssaolijoita. Tämä menee taas kategoriaan toimisto- ja työhaastattelusopivat tuoksut :)

Oikein mukavaa viikonloppua!

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Hintaansa nähden nuo tuoksut ovat kyllä löytöjä, ja voisi kalliimmiksikin kuvitella. Tosin en ole omistanut yhtäkään, mutta tuoksutellut kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei todellakaan paha, varsinkin kympillä alesta! Ei missään nimessä huonoimmasta päästä :)

   Poista
 2. PS: Käypä (toki muutkin saavat osallistua) blogissani HUIKEAN adventtikalenterin arvontaan. Kyseessä on Douglasin (vähän kuin Sephora) kalenteri, joka on ISO!

  Arvontaan pääsee kopioimalla tämän linkin selaimelle:

  http://dzinninajatuksia.blogspot.ch/2016/09/heads-up-etukateisvaroitus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä! Ehottomasti osallistun! :)

   Poista
  2. No käypä ilmoittautumassa :) Palkinnosta on kuvakin muistaakseni eilisen postauksessa.

   Poista
  3. Jep, näytti muikealta! Heitän kommenttia myöhemmin :)

   Poista