Otteita tuoksukokoelmasta: Bvlgari Omnia Crystalline L'eau de Parfum (+tulokkaita)

by - 20.9.16

Heippahei! On taas ollut hiljaisempaa blogin puolella, vietin nimittäin viikonloppua Tampereella :) Täälläpä ollaan kuitenkin taas ja koska tuoksut on minusta niin kovin mukavia, ajattelin kirjoitella teille tänään Bvlgarin Omnia Crystalline L'eau de Parfumesta, joka on varmaan aika tuntematon suuruus monelle. Itse löysin tämän Carlsonin alehyllystä ja tykkäilen kovasti.


Tämäkin tuoksu vaatii pientä pohjustusta, koska se on Omnia-sarjan kenties kuuluisimman tuoksun, Crystallinen, flankkeri. Crystalline on saanut inspiraationsa kirkkaasta kristallista ja on omaan makuuni AIIIIVAN liian vihreä lootuksineen, bambuineen ja teenuotteineen. Erittäin suosittu edelleen muualla maailmassa, vaikka Suomessa on tullut siihen aika vähän törmättyä. Crystalline on julkaistu 2005, eli modernista klassikosta on kyse. L'eau de Parfum on sitten jatkoa sille.


Vaikka alkuperäinen Crystalline on tosiaan hyvin puhdas, vihreä ja raikas, on L'eau de Parfum -versio enemmän kukkainen ja sekös minulle passaa. Pullo on tuttua Bvlgarin Omniaa, sävyksi on valikoitunut kuitenkin hentoinen ruusukulta ja kirkas lasi, mikä sopii minusta kukkais-Crystallinelle vallan mainiosti. Bvlgarin jalokivitausta kyllä selkeästi näkyy näissä pulloissa, suorastaan taidetta! Minusta heidän mainoskuva kiteyttääkin tämän aika hyvin, säihkyy kilpaa timanttisormuksen kanssa.

Mainoskuva

Tuoksusta itsestään sitten. Crystallinelle uskollisena tässä on tiettyä raikkautta edelleen ja varsinkin alkutuoksu on voimakkaan mandariinisen kirpeä jopa. Siitä se lähtee sitten pehmentymään kun mukaan tulee selkeä vetisen makea lotuksen tuoksu ja myöhemmin pohjalta paljastuu sitten mm. myskiä ja santelipuuta. Tuoksua onkin kuvattu seksikkääksi, feminiiniseksi ja luksukseksi ja siltä se totisesti tuoksuu. Arvokkaan naisellinen ja pehmeä tuoksu.


Minusta tämä on selkeästi aikuisen naisen päivätuoksu. Sopii toimistoon, mutta on iltamenoihin vähän pliisu. Sopii oikein hyvin asusteeksi yksinäänkin ja miellyttää lähes kaikkia. Ei todellakaan ole kovin voimakas, joten ei tarvitse pelätä tukehduttavansa kanssaeläjät. Ihastuttava esimerkiksi lahjana.

Se siitä tuoksutunnelmoinnista :) Tässä hiljaisuudenkin keskellä on taas tullut meikäläisen kokoelmiin rutkasti uutta tavaraa, joten ihmetelläämpä niitä!


Essencen uutuuksia oli saapunut meidänkin Carlsonille ja kävin niistä poimimassa kivoimpia juttuja. Tuo nestemäinen mattapuna ainakin on ihan huippu, samoin kuin The Metals -luomivärit <3 Muutama alelöytö myös mukana.


Taikalla oli jälleen antaa yllätyspakettia vähän käytettyä kosmetiikkaa, aivan mahtavia juttuja, kiitos vielä! <3 Tässähän on jukoliste puolet uudesta Isadoran syyskokoelmastakin mukana :D Tämä vampyyri upottaa niihin kohta hampaansa.


Voitin myös ihanan Juille's-blogin arvonnassa yllätyspaketin kosmetiikkaa, hurjat kiitokset myös sinne! <3 Nämä tulee ihan käyttöön ja varsinkin noista Maybellinen mattapunista olin aiiiiivan innoissani!


Ja viimeisenä muutama hassu ostos tänään sittarista, oli tarvetta seerumille ja yövoiteen joten valitsin ne Lorkulta kun päivävoidekin on tällä hetkellä samaa merkkiä. Lähes kaikki Rimmelin meikit mammuttimarkkinoiden kunniaksi 6e, joten otin vielä toisen noista Katen kasvopaleteista, toinenhan minulta jo löytyikin. On ollut mielessä mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia tuota toista, vaan nyt oli kerrankin hyvä syy :D

Näihin kuviin ja tunnelmiin, ihanaa syyskuista viikonjatkoa :)

You May Also Like

4 kommenttia