Otteita tuoksukokoelmasta: Bvlgari Omnia Amethyste

by - 23.9.16

Kävipä nyt sitten sillä lailla, että kaaduin keskiviikkona portaissa ja mursin kämmenluun vasemmasta kädestä. Meikkaaminen sentään onnistuu, mutta meikkikuvien ottaminen osoittautui hyvin hankalaksi. Seuraavat viikot mennään sitten suurimmaksi osaksi ihan muilla jutuilla ja arkistokuvilla! Nyt on päästy jo niin hyvään tuoksuvauhtiin, että tänään aiheena on Bvlgarin Omnia-sarjan lilanvärinen kukkaistuoksu Omnia Amethyste.


Omnia Amethyste on sarjan kolmas tuoksu ja siis toinen flankkeri alkuperäiselle Omnia-tuoksulle. Se ilmestyi 2006 ja on myös ollut melko suosittu, joskin taitaa olla jo näin kymmenen vuoden jälkeen hiipumassa. Pullo on tuttua Bvlgaria ja tämä pienikin koko on kauniisti tehty säilytyspusseineen. Tykkään kyllä kovasti heidän jalokiviteemasta ja estetiikasta, mitä mainoskuvakin demonstroi.

Mainoskuva


Omnia Amethyste on tuoksuu minusta ihan selkeästi vaaleanlilalle, jos näin voi sanoa. Tummemmat violetit yhdistän heti raskaampiin ja täyteläisempiin tuoksuihin, mutta tämä on kevyt ja puhdas. Se alkaa sitruksisen kirpeänä ja vihreänä, mutta muuttuu hiljalleen makeammaksi kun voimakas ruusu tulee kuvioihin. Lopulta myös iiris ja heliotrooppi sekoittuvat tuoksuun peittäen ruusun ja tekevät siitä raikkaan kukkaisen. Rehellisesti sanottuna tässä on jotenkin hyvin yvesrochermainen viba. en tiedä sitten onko se hyvä asia kalliimmassa tuoksussa.


Koska tuoksu ei ole kovin voimakas, sopii myös nuoremmille neidoille kukkamekon kanssa käytettäväksi. Ihan selkeä päivätuoksu, hyvin miellyttävä ja niin neutraali, että voisi luulla saippuan tai shampoon tuoksuvan tältä. Toisille se on ehkä miinuspuoli... Joka tapauksessa tässä on myös oikein kelpo toimisto- tai työhaastattelutuoksu!

Ihanaa viikonloppua :)

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Itse tykkään tästä tuoksusta valtavasti! Käytin varsinkin viime kesänä paljon, mutta sopii kyllä myös syksyyn, jos tykkää kevyemmästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mä miellän nämä kukkaiset aina kevättuoksuiksi ainakin itelläni :D Kesäisin ei uskalla käyttää ettei oo pörriäisten mielestä liiankin houkutteleva...

      Poista