Syystuoksuja: Calvin Klein Euphoria Gold

by - 12.10.16

Syksyistä keskiviikkoa! Tänään haluan ehdottomasti esitellä teille aivan ihanan syystuoksun :) Kyseinen tuoksu on Calvin Kleinin suositun Euphoria-sarjan Euphoria Gold -niminen flankkeri. Jos siellä on kullanväristen tuoksujen ystäviä, niin tässä on kyllä yksi hedelmäis-itämaisen kategorian ihanan lämmin ja hunajainen aatelinen!


Euphoria sarjana on aika tuore, nimikkotuoksu ilmestyi 2005 eli aika modernista klassikosta on tässäkin kyse. Erilaisia Euphorioita on kuitenkin ehtinyt ilmestyä jo naisille huikeat 13 kappaletta eli yli yksi per vuosi :D Itselläni on toistaiseksi vain tämä yksi, mutta toivelistalla sitäkin useampi. Euphorialla on aika seksikäs imago, vaikka flankkerit ovatkin välillä kevyemmän kukkaisia, välillä taas raskaampia ja tummempia. Gold sijoittuu minusta aika hyvin näiden välimaastoon.

Mainoskuva

Alkutuoksu: mandariini, kumkvatti, aprikoosi
Sydäntuoksu: hunaja, gardenia, narsissi
Pohjatuoksu: patsuli, santelipuu, myski


Tuoksu alkaa saman tien hedelmäpommilla, joka ei kuitenkaan ole raikas, enemmänkin hyvin makea. Nopeasti mukaan ilmestyy sydäntuoksun nuoteista hunaja, joka suoraan sanottuna valtaa koko tuoksun, vaikka kukkaisuudenkin huomaa. Hunaja jää päälimmäiseksi ja vahvimmaksi nuotiksi ja pohjatuoksun myötä siihen sekoittuu vielä mm. patsulia. Tästä tulee aivan uskomattoman pehmeä ja naisellinen fiilis :) Jos jokin tuoksuu kullalta, niin tämä. Tekee mieli mennä keittämään hunajateetä.


Pullo on vähän erikoisen muotoinen eikä minusta ainakaan kaikkein kaunein tai käytännöllisin, mutta ymmärrän että tyylikkyyttä on haettu aikanaan. Tässä on ehkä vähän jotain samaa kuin Paco Rabannen Lady Millionissa, joten jos se kuuluu suosikkeihisi, suosittelen kokeilemaan myös tätä. Euphoria Goldista on myös miesten versio, jota en harmikseni ole koskaan päässyt testailemaan. Limited editionhan tämä on parin vuoden takaa, mutta ainakin erinäiset verkkokaupat vielä tätä myyvät.

Oikein ihanaa loppuviikkoa! :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Gold on tosi ihana, toinen suosikkini näistä Euphorioista on Blossom. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blossom on myös minun ostoslistalla :) Ehkä vielä joskus senkin jostain hankin.

      Poista