Lokakuun Livbox

by - 10.10.16

Noniin, aika törkätä oma lusikka tähän tämänkuiseen Livbox-soppaan. Jos seuraa Livboxia tai kosmetiikkaskeneä ylipäätään, ei varmasti ole voinut välttyä kuulemasta tämänkertaisesta draamasta. Teemana oli "syksyä piristämään" ja lootasta löytyi viisi tuotetta, joista yksi oli ekstrana mukana, ja kaksi näytepussia, joista toinen oli merkattu tuotekorttiin varsinaiseksi tuotteeksi. Kaksi näytepussia, kaksi minikokoa, yksi näytekoko ja kaksi täysikokoista. Kaikki tämä pakattuna isoon pahvipakettiin, joka oli täynnä paperisilppua. Suu jäi kyllä auki tämän avatessani ja arvasin heti, että jotain on pielessä. Katsotaan kuitenkin ensin mitä oli mukana!


Tästä puuttuu toinen näytepusseista, kyseessä oli Vichyn puhdistusgeeli jonka käytin epätoivoissani akuuttiin tarpeeseen. Mutta siis joo, laihaksihan tämä loota jäi, siitä ei ole kahta sanaa. Livboxin mukaan kyseessä oli väärinkäsitys tuotteista tavaroiden toimittajien kanssa ja yritystenvälisistä asioistahan ei meille kuluttajille kerrota mitään. Eikä se minua haittaa. En ole sitä tyyppiä joka jaksaa mesota ja nousta barrikaadeille tälläisen asian takia, joten Livboxin antamat 30 pistettä ja lupaus hyvityksestä marraskuun boksissa on minulle ihan tarpeeksi. Minua on aika helppo miellyttää :) Eikä tuotteet nyt huonommasta päästä olleet, vähän pieniä vaan.


Hiustuotteita tuli kaksi. Moroccanoilin hoitoöljy on tuttua tavaraa ja näitä pieniä näytepulloja on tullut käytettyä jo useampi. Ihana tuoksu ja on tarpeeksi paksua minunkin hiuksille. Kova hinta on vaan ollut esteenä etten ole tätä isompana hankkinut. TREsemmen lämpösuojasuihke on täysikokoinen tuote, mutta käytän mitään lämpökäsittelyä hiuksiin niin harvoin, että jää odottelemaan aikoja parempia. Eipä kyllä ole tosiaankaan hinnalla pilattu tämä, 2,5e pullo :D


Puhdistustuotteita myös kaksi. Palmoliven suihkusaippua on minikokoinen (ei näyte, näitä ei jaeta kaupoissa ilmaiseksi) ja tulee kyllä käyttöön, mutta ihmettelen vain että miksi alle 2e kaupassa maksavasta tuotteesta ei voi laittaa ihan täysikokoista mukaan... Lumenen Micellar-puhdistusvesi on tätä uutta tyyliä ja ihan myynnissä olevaa matkakokoa. Täytyy sanoa että Lumenen brändiuudistus on kyllä kovin onnistunut, näyttää todella raikkaalta tämä vesi. Melkeen tekee mieli juoda koko pullo :D


L'orealin Pure Clay Purify -naamiosta oli mukana vain näytepussi. Ei sillä, ihan jees kokeilla, mutta tätä ei olisi missään nimessä pitänyt laittaa korttiin "tuotteeksi". Epäilen vähän että tässä kohti on käynyt ainakin yksi aiemmin mainittu väärinkäsitys.


Ja viimeisenä vielä ehkä boksin paras tuote joka oli merkitty olemaan ainoastaan ekstra, Iberon häivytyssivellin. Minulla on samanlainen ollut käytössä jo vuosia ja valehtelematta yksi parhaita häivytyssiveltimiäni. Olenkin miettinyt että pitäisi hankkia varakappale, mutta onneksi ei nyt sitten tarvitse :) Markettiyllättäjä, kokeilkaa ihmeessä!

Mutta joo, eihän tämä nyt ihan putkeen mennyt ja aika surkea olo oli katsoa pientä minikokoista kasaa pöydällä boksin avaamisen jälkeen :D Tosiaan toivon että ensi boksi onkin sitten ihan huikea vaihteeksi!

Ihanaa uuden viikon alkua :)

You May Also Like

0 kommenttia