Diorshow Fusion Mono -voideluomivärit + viikon ostokset

by - 16.10.16

Lokakuista sunnuntaita! Tänä synkkänä ja sateisena päivänä ajattelin postailla teille tuotteesta, joita on omiin kokoelmiin kertynyt kolmen sävyn verran :) Diorin Diorshow Fusion Mono -luomivärejä nimittäin! Näitä on ihan lähiaikoina löytynyt rutkasti alelaarista vaikka koostumus sinänsä vakiovalikoimaan kuuluukin, joten ilmeisesti poistavat tiettyjä sävyjä.


Diorshow Fusion Monoja kuvaillaan pitkäkestoisiksi luomiväreiksi, joissa on peilimäinen hohto. Omissani mainitaan vielä, että ovat niin moniulotteisia, että näillä saa yhdellä sävyllä tehtyä "ammattitasoisen" silmämeikin. Värit on pakattu painaviin, arvokkaan tuntuisiin lasipurkkeihin, joista näkee pohjasta onneksi helposti sävyn. Voidemaiset luomiväripurkithan kannattaa säilyttää ylösalaisin ettei ilma pääse niin helposti sisään niitä pilaamaan, joten sinänsä kätevä ratkaisu :)


Koostumus on tosiaan voidemainen, mutta tuntuu pehmeältä ja joustavalta sormen alla. Tavaraa voi levittää ehdottomasti esimerkiksi sormin, mutta pitkäkyntisenä (kjeh kjeh) käytän mielummin aivan littanaa synteettistä sivellintä (joka ei siis ime väriä niinkuin luonnonkarva), jolla saan pakattua väriä oikein kunnolla luomelle. Pigmentti näissä vaihtelee, mutta kaikki omistamani sävyt ovat aivan uskomattoman kauniita ja kimaltavaisia. Häivytyksen kanssa saa olla huolellinen, aika paljon joutuu näkemään vaivaa että sen saa kauniiksi, mutta kyllä allekirjoitan sen, että näillä tulee ihan yksinäänkin luomilla ihan sievä ja kokonaisen näköinen meikki.

Ja jos siellä ruudun takana on muita rasvaluomisia niin hyviä uutisia! Itsehän en siis käytä voideluomivärejä yksinään koskaan ikinä, aina puuterimuotoista päälle. Eivät vaan ollenkaan pysy rasvoittuvilla ja lupottavilla raskailla luomilla :( Päätin nyt siltikin tieteen vuoksi uhrautua ja testata, oliko näiden pitkäkestoisuudella mitään pohjaa. Ja hitto vie, olihan sillä! Käytin ainoastaan silmämeikinpohjustajaa (Urban Decayn Primer Potion) ja silmämeikki kesti nättinä aamusta iltaan ja päikkäritkin nukuin välissä. Suoranainen ihme!


Itselläni on siis kolme sävyä, violetti Olympe, siniharmaa Cosmos ja kullanhohtoinen murrettu vihreä Millenium. Cosmoksessa on ehdottomasti paras pigmentti ja sillä saa tehtyä nätin smoky eyen. Millenium taas jää vähän läpikuultavaksi. Parhaan lopputuloksen saa kun kerrostelee kunnolla, sillä vaikka väri ei asetukkaan luomille, ei se myöskään lähde liukumaan uuden kerroksen alla. Pakkauksessa tulee mukana myös pieni vaahtopäinen tikku jolla sävyä pitäisi pystyä levittämään, mutta ihan käyttökelvoton kapistus, kokeilin :D

Olympe, Cosmos, Millenium

Tässä vielä esimerkkimeikit! Alla kaikissa tosiaan ainoastaan pohjustus.
Ihan yhteenvetona sanottakoon siis, että mahtava tuote omassa kategoriassaan :) Kerrostamalla saa paljon väriä ja kimallusta, sormella levitettynä kestävä ohuempi pohja puuterisille sävyille. Oikeasti kestää, ei tarvitse pelätä luomivärit rullalla -meikkimokaa ja kytätä peiliä vartin välein. Hintahan tässä tietysti vähän kirpaisee koska selekosmetiikkaa ja hei Dior, näiden normaalihinta on siis siinä 40e hujakoilla. Mutta kuten alussa mainitsin, kausisävyjen vaihtuessa näitä varmasti löytyy myös alelaareista (tarjolla saattaa edelleen olla näitä minunkin sävyjä vielä), jolloin ale voi olla -50% tai jopa -70%. Voin suositella lämpimästi, jos vastaan tulee!


Ja vielä ostokset :) Tässä Carlsonin Hullun Halvoilta päiviltä hankittuja. Aika heikkoa oli tarjonta tällä kertaa, joten varsinaisesti ainoastaan Lorkun voiteet ja Garnierin vartalovoide sekä Rimmelin ruskea silmänrajaus oli siihen liittyviä. Lacosten tuoksu löytyi muuten vaan alehyllystä ja Essencen uusia mattakyniä nappasin pari.


Ja Sokokselta Nyxin uutuuksia: korostuspaletti ja ombre-huulikynät. Olen NIIIIIIIIIIN innoissani noista ombreista vaikka ei netissä swatchit ihan kauheasti vakuuttaneetkaan :D En malta odottaa että pääsen noilla taiteilemaan.

Mahtavaa illanjatkoa!

Ps. Käsi kipsissä enää huomisen <3 Kylläpäs tämä aika meni nopeasti!

You May Also Like

0 kommenttia