Essence Girls Just Wanna Have Fun ja I Love Me -messuostokset

by - 29.10.16

Heippahei! Messut on jälleen kerran messuiltu ja tällä viikolla palasin töihinkin sairasloman jälkeen, joten kiirettä taas pitää :) Messuostoksia luvassa postauksen lopussa! Ensin kuitenkin tarkastellaan Essencen toista syyskokoelmaa, jolla on kylläkin aika epäsyksyinen teema. Kokoelman nimi on Girls Just Wanna Have Fun ja värimaailma ja pakkaukset on hyvinkin sööttejä.


Kokoelmaan kuuluu luomivärinelikko, huulikuorinta, kolme huulipunaa, poskipuna, highlighteri, kolme kynsilakkaduoa, kynsitimangeja, kynsiviila ja meikkipussukka. Aika iso setti siis! Itse jätin suosiolla viilan ja meikkipussin hankkimatta, niitä pursuilee kaapit jo valmiiksi :D





Luomiväripaletti ei oikein ihastuttanut. Swatchien perusteella näissä näyttää olevan ihan kivasti pigmenttiä, mutta luomilla havaitsin ihmeellisen haihtumisefektin, koska koko silmämeikki näytti häipyneen taivaan tuuliin muutamassa tunnissa (pohjustaja oli mukana, tottakai). Lisäksi kaikki sävyt ovat pahuksen metallisia ja hohtavia, vaatii todella hieman luovuutta keksiä miten näitä yhdistelisi siten, että meikki ei näytä aivan oudolta. En voi suositella. Yksikin tummempi tai mattasävy olisi parantanut tätä huomattavasti.


Huulikuorinta on ihan huippu hintaansa nähden! Helppo puikkomalli, iiiiiiiihana purkkatuoksu ja hyvät tehot :) Ei tunnu raapivalta eikä tässä ole mitään kovin isoja rakeita, mutta toimii silti. Jos helppo ja halpa kuorinta on ollut hakusessa, niin eikun mukaan vaan. Toivottavasti tätä tulee ihan normivalikoimaan.


We Are Young!, Barbie Girl ja Pretty Girls Rock!

We Are Young!
Pretty Girls Rock!

Huulipunissa laatu vaihteli omituisesti. Tuo kylmä neonpinkki Pretty Girls Rock! oli aiiiiiivan järkyttävän kestävä! Kesti syömisetkin ihan nätisti lähes haalistumatta ollenkaan. Sitten taas kaksi muuta oli vähän vähemmän kestäviä, ne kyllä karkasivat syödessä huulilta ihan kokonaan. Värisävyt on kuitenkin kivoja, on fuksiaa, korallipinkkiä ja murrettua pinkkiä. Kaikkia olen kokeillut huulilla, mutta valitettavasti jostain syystä keskimmäinen eli Barbie Girl unohtui kuvata.


Yhdistelmä kaikkia, koralli, vaalea ja ruskea sävy

Poskipuna on ihan kiva myös. Raidoista kaksi on täysin mattoja, ruskea sävy hieman kimalteleva. Jos kaikkia sekoittaa keskenään, ei kyllä kovin kimmeltävää lopputulosta saa aikaan. Ei yhtään hassumpi!



Highlighterista tykkään ihan hulluna. Juuri sopivasti kimallusta meikäharakan makuun ja ihana sydänkuviointi :) Tämä ei todellakaan ole heille, jotka eivät halua poskilleen glitteriä. Meille muille supersöötti korostaja. Luonnollista hehkua ei ole kyllä nähnytkään, eli kunnon tehokorostukset tiedossa.

Tälläisellä meikillä lähdin reissuun ja samantyyppinen meikki oli myös ihan sitten paikan päällä. Tuli testattua siis oikein viimeisen päälle!



Kokoelman pakkaukset ei ole kovin hääppöisiä, huulipunat ainakin tuntuvat selkeästi tosi halvoilta ja noiden muidenkin juju on lähinnä kauniissa pintakuvioissa (ja mehän tiedetään miten kauan sellaiset kestää...). Kuitenkin tässä kokoelmassa oli montakin hinta-laatusuhteeltaan hyvää tuotetta. Jos jotain aiot hankkia, niin huulikuorinta ja highlighter omasta mielestä ehdottomasti sen arvoiset. Luomivärit jättäisin kauppaan, jos näin jälkikäteen sen voisin tehdä :D

Semmoista! Sitten messuostoksia tonkimaan. Pyörittiin siis Taikan kanssa lauantaina paikalla ja tottakai lähinnä kauneusosastolla. Nyx oli tottakai sellainen piste, jossa ehdottomasti piti päästä käymään. Siellä oli kyllä aivan järjetön ruuhka ja tavaraa loppui sellaiseen tahtiin, että kun itse pääsin sinne tunkemaan oli aika paljon jo mennyttä :D Jotain pientä kuitenkin sain kahmittua. Varsinkin nuo metallihuulet oli kiikarissa, mutta sorruin myös ihanaan liukuväriposkipunaan ja poskipunapalettiin.


Toinen piste missä itse myös halusin käydä oli Real Techniques. Tässä myytiin myös mm. Models Ownia. Ostin tuon sivellinsetin ihan vaan peitevoidesiveltimen takia ja tottakai mukaan lähti myös se niiiiiiiin etukäteen kohuttu meikkitimantti :D


Biozellin pisteeltä jaettiin bloggaajille tuotekasseja ja omassani oli tämmöinen setti :) Mukana oli vielä myös hiuslakka ja suolasuihke, mutta ne annoin mutsille joka niitä enemmän tarvitsee. Olen useita Biozellin värinaamioita käyttänyt, joten sinänsä tuttua tavaraa. Ei pääse väri haalistumaan!


Taikalta sain sitten vielä muutaman vähän käytetyn tuotteen, kiitos vielä <3 Sleekin paletit on vaan niin ihania!


Ja kolme muuta löytöä, YSL:n ja Lancomen voideluomivärit Emotionista alella ja Cienin huulipuna tietenkin Lidlistä. Pitäähän se nyt testata kun on kehuttu :D


Seuraavaksi katsastetaan Essencen varsinainen syyskokoelma Me & My Umbrella, pysykää kuulolla!

Ihanaa illanjatkoa :)

You May Also Like

5 kommenttia

  1. Essencen poskipuna on tosi nätti:)
    Kivat ja monipuoliset messuostokset:) Itse en yrittänyt edes lähestyä Nyxin pistettä. Ei olis hermot kestänyt sitä tungosta.
    Sleekin paleteista tykkään Bad Girl paletista eniten. Enchanted Forestia olen harkinnut, mutta en ole vielä raaskinut ostaa. Mitkä paletit sinulla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kyllä siinä melkoinen taisteluasenne sai olla että lähti Nyxiä metsästämään :D Olihan se järjetön ryysis!

      Apua, piti ihan tarkistaa että mitä paletteja löytyy, on niitä nimittäin jokunen kertynyt. Enchanted Forest muuten on kyllä tosi ihana! Tällä hetkellä multa löytyy Au Naturel, Del Mar Vol 2, Oh So Special, Original, Arabian Nights ja nyt uusimpana tulokkaina Del Mar, Force of Nature ja syksyn uutuus Goodnight Sweetheart :)

      Poista
    2. Niin joo ja tietysti myös se Enchanted Forest :D

      Poista
  2. Hienoa! Kiitos postauksesta!

    Kai olet osallistunut kalenteriarvontaani?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, kiva jos tälle on kysyntää :) Osallistuttu on, jos vaikka kävisi tuuri!

      Poista