Urban Decay UD XX Vice LTD Reloaded -paletti

by - 20.10.16

Heippahei ja kivaa torstaita! Lähden tänään kohti Etelä-Suomea ja I Love Me -messuja, mutta sitä ennen vielä ulos tämä postaus! Tällä kertaa puhutaan Urban Decayn 20-vuotisjuhlapaletista, joka kantaa nimeä UD XX Vice LTD Reloaded. Jäätävä nimihirviö, mutta tulee siis aiemmasta Vice LTD -paletista, joka tosin oli haponkeltainen ja sisälsi enemmän neutraaleja sävyjä. Tällä kertaa paletissa on aivan huikeat värit ja ulkoasukin on päheä musta.


Täytyy sanoa heti alkuun, että olen ihan täysillä UD:n Vice-palettien fani :) Vähän harmittaa etten tuota aikaisempaa Vice LTD:tä käsiini mistään saanut, mutta omistan siis Vice 3:n ja 4:n, jotka ovat ihan lempparipalettejani. Siksi ei ollut kovin vaikeaa päättää, haluanko tämänkin kokoelmiini vai enkö. Kaikki eivät kuitenkaan ole meikäläisen kaltaisia hamstereita, joten suurempi kysymys ehkä on, tarjoaako Reloaded-versio mitään uutta?


Paletissa on siis 20 sävyä, joista vain kolme (!) on täysin uusia. Muut ovat vanhoista paleteista tai monosävyistä mukaan otettuja. Mikäli siis monikin löytyy jo omista kokoelmista, voi 55 euron hinta vähän kirpaista uusintapainoksesta. Toisaalta minusta on ihan hauskaa, että tästä löytyy jopa ihan vintage-sävyjä eli joskus ysärillä luotuja merkin klassikoita (esim. Acid Rain ja UV-B). Jos sävyistä noin muuten puhutaan, niin tosiaan aika vähän neutraaleja, mutta tarpeeksi että tällä saa kyllä nudemeikinkin tehtyä. Paletin ehdottoman parasta antia on kyllä silti kaikki nuo mielenkiintoiset kirkkaat värit!


Laadultaan paletti on vähän sillisalaattia. Osa sävyistä kuten esimerkiksi kultainen Goldmine ja ruskea Smog ovat AIVAN LOISTAVIA, levittyvät pehmeästi ja pigmenttiä on hurjasti. Sitten taas joidenkin sävyjen kohdalla törmäsin häivytys- ja tarttumisongelmiin (katson teitä, Gash ja Misdemeanor). Aiemmin mainitut vintage-sävyt ovat lisäksi ehkä vähän haaleampia kuin muut, mutta hohtavampia, sopivat kivasti esim. silmän sisänurkkaan. Mattasävyjen pigmentit olivat myös ehkä hieman alakanttiin, mutta niitäpä ei ollutkaan kuin ehkä pari nudesävyä. Bonusta siitä, että glitternapeissa oli oikeasti rutkasti näkyvää glitteriä!


Ensimmäinen rivi: Suspend, Oil Slick, Roadstripe, Gash, Midnight Cowboy

Toinen rivi: S01, Shallow, Laced, Hot Pants, Mildew

Kolmas rivi: Smog, Misdemeanor, Freakshow, Asphyxia, Acid Rain

Neljäs rivi: Moonflower, UV-B, Goldmine, Twice Baked, Anonymous

Tässäpä muutama esimerkkimeikki, joita olen paletilla viime viikon aikana tehnyt. Eihän nämä nyt mitään mestariteoksia ole, mutta yritys on kova :D

Sanoisin näin että mikäli et omista juurikaan UD:n paletteja tähän mennessä ja kirkkaat sävyt houkuttaisi just nyt, niin tässä on ihan kelpo lisä kokoelmaan. Urban Decayn hardcore-fanit tai nudemeikkien ystävät tuskin saavat tästä juuri mitään uutta ja ihmeellistä irti. Näissä kokoelmapaleteissa on tosiaan vähän se riski, että aika monella varmaan jo ainakin joku sävyistä on. Sanoisin, että suunnattu tosiaan enemmänkin keräilijöille tai sitten heille, joille merkki on aivan uusi.

UD XX Vice LTD Reloaded on limited edition -tuote, mutta Sokoksen verkkokaupassa tätä on vielä myynnissä ja hinta tosiaan se 54,90e. Ei nyt paha hinta 20:stä reilun kokoisesta luomivärinapista, joista suurin osa on ihan laadukkaita, ja käyttökelpoisesta siveltimestä.


I Love Me -messut muuten tosiaan alkavat huomenna ja itse olen paikalla lauantaina. Nähdään siis siellä! <3

You May Also Like

0 kommenttia