Memebox: Special #67 Blackout!

by - 29.8.15

Lisää Memeboxeja vaan näytille :) Tässä on Blackout!-boksi elikkäs teemana siis ainoastaan musta väri. Jännä juttu, mutta ihan hirveästi tässä lootassa ei ollut tavaraa eikä variaatiota. Neljä tuotetta mukana, joista kolme ihonhoitoa ja yksi hiustuote. Lisäksi nuo kaikki kolme liittyvät jotenkin epäpuhtauksiin, mikä nyt ei sinänsä haittaa kun epäpuhdas iho itseltä löytyy, mutta vähän eriävyyttä olisi saanut tuotteissa olla.


Boksin esittelytekstissä aikoinaan luvattiin vain, että mukana tulee olemaan mustia kauneustuotteita :D No joo, onhan nämä! Mutta jos olisin tiennyt ihonhoidon suuresta määrästä, olisin jättänyt väliin. Odotin ehkä myös meikkejä.


Ensimmäisenä on B&SOAPin Black Block elikkäs käsintehty luomukasvosaippua hiilestä, rosmariinista ja oliiviöljystä. On kuulemma tehokas epäpuhtauksille ja hyvä ihohuokosille. Mikä ettei.


Sitten Honest Clinicin Black Hole Spot. Tämä on epäpuhtauksille tarkoitettu yön yli -hoito. Aika tujua tavaraa, kun ohjeessa kehotetaan välttämään normaalia ihoa koska siihen voi ilmaantua punoitusta :D Pakko olla tehokasta!


Kolmas tuote on omasta mielestäni laatikon paras, Tosowoongin Black-Head Nose Pack. Miljoona kertaa ongelmanenustani valittaneena olen aivan intona aidoista aasialaisista mustapäälapuista, jotka kuulemma ovat paljon tehokkaampia kun meidän länsimaalaiset vastineensa. Heti käyttöön!


Ja viimeisenä L'CRETin Hair Color Keeper Treatment Shampoo. Elikkäs perus värjättyjen hiusten shampoo mustassa pullossa. Vau. Säästän tämän niille ajoille, kun tulen taas hiuksia värjäämään. Nythän nämä on vaan vaalennettu.

Semmoinen. Täytyy sanoa, että ei ihan oma lemppari, kuten tekstistä voi ehkä päätellä. Olisin voinut jättää ostamattakin, mutta kyllä kaikki tuotteet käyttöön tulee. Odotin vaan vähän enemmän.

Lopuksi vielä pakko hehkuttaa tätä Essencen Make Me Pretty -sivellinkokoelman puhdistussuihketta! Siis A-I-V-A-N loistava! En tiedä onko kaikki puhdistussuihkeet tälläisiä ja olenko vaan jäänyt kelkasta, mutta tällä on niiiiin helppo pikapuhdistaa siveltimet: yksi suihkaus ja pari pyyhkäisyä paperiin, lähtee meikki hujauksessa ja siveltimet jää vielä hyvän tuoksuisiksi. Toki niitä pitää ihan oikeasti pestäkin, mutta esimerkiksi luomivärisiveltimet on helppo saada käytettävään kuntoon. Tykkään, taidan seuraavaan Kosmetik4less-tilaukseen laittaa muutaman pullon vielä tulemaan :D


Oikein mahtavaa viikonloppua kaikille :)

You May Also Like

10 kommenttia

 1. Tuo kasvosaippua vaikuttaa samankaltaiselta kuin Lushin Coalface, joka on aivan loistava saippua epäpuhtaalle iholle. Ja ah, mustapäälaput. Saan valtavaa mielihyvää käytetyn lapun tutkimisesta. Yäk. :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kuulla! Itselle tuo kasvosaippuahomma ei ole niin tuttua, mutta mä kokeilen mitä vaan jos se edes saattaisi auttaa :D Nimimerkillä teini-iho edelleen. Haha, näistä lapuista tykkäisit, näissä se ihoa vasten oleva osa on musta, että kaikki törky näkyy oikein vielä paremmin... :DDD

   Poista
 2. Aasialaisia mustapäälappuja olisi kiva kokeilla, koska yleensä kaupan tuotteet eivät ole erityisen tehokkaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Mä kyllä kokeilin jo, eikä saanut läheskään kaikkia mustapäitä napattua. Toivottavasti ei ole pettymystä tulossa :(

   Poista
 3. Shampoo ja nuo mustapäälappuset olisi itselleni jäänyt jos tämän olisin silloin tilannut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D No siinä mielessä boksi oli ihan onnistunut että pidän ite kaikki!

   Poista
 4. Vaikuttaa kivalta paketilta, mutta ymmärrän kyllä pettymyksen, kun odottaa meikkituotteita :)

  Oli pakko eBaystä pistää tilaukseen noi mustapäälaput ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, jos olisin osannut odottaa ihonhoitopakettia niin olisin sitten ollut enemmän innoissani :) Mä testailin tosiaan jo noita lappuja enkä oo ihan varma että johtuuko se siitä että käytän lisäksi tällä hetkellä myös Holika Holikan mustapäänenuainetta mutta mun lappuun ei jäänyt paljon mitään :D En siis yhtään tiedä onko ne hyviä vai ei!

   Poista
 5. Jos hiuksesi ovat vaalennetut, niin ovat ne silloin myös värjätyt. Käytä vaan ihmeessä värjätyille ja käsitellyille hiuksille tarkoitettuja tuotteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos selvennyksestä, en ollut ihan satavarma lasketaanko blondatut hiukset värjätyiksi *nolo* :D Mutta joo, ainakin käsiteltyjen hiusten tuotteet ovat kovassa käytössä!

   Poista