Memebox: Special #75 Wonder Woman

by - 24.8.15

Muistellaampas taas vähän näitä alkuvuoden Memeboxeja! Näitä nimittäin riittää esiteltäväksi vielä muutaman kappaleen verran :D Tämän korealaisboksin teema oli Wonder Woman elikkäs Ihmenainen ja se on omistettu moderneille naisille, jotka kärsivät univajeesta milloin opiskelun, milloin lastenhoidon tai juhlinnan takia ja aamulla täytyisi kuitenkin näyttää hehkeältä. Loota on siis täynnä tuotteita, joilla itsensä saa ihmisen näköiseksi lyhyilläkin yöunilla!Laatikossa oli tällä kertaa viisi tuotetta, joista neljä täysikokoista ja sitten viimeisestä tuotteesta 2x näytetuubit. Kategoriana meikit ja ihonhoito.

Ekana meikkikynä, Clio Gel Presso Waterproof Pastel Upper Liner sävyssä The Groupies. Petyin vähän kun kuvauksessa luki jotain pastellisävyistä, mutta tämä on melkoisen tumma punaruskea. Yääh, olisin halunnut jotain sööttiä! No mutta. Tämä on siitä mielenkiintoinen tuote, että tämä on upper liner eli karkeasti suomennettuna ylempi rajaus. Ohjeissa sanotaan, että tätä voisi käyttää esim. perinteisen mustan rajauksen yläpuolella yhtään häivyttämättä, kaipa sillä melkoisen graafisen lookin saisi. Täytynee testata, rupesi kiinnostamaan. Ihanaa muuten, kun meidänkin ikkunasta tulee ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen auringonvaloa! <3 Rakensivat kerrostalon tuohon vastapäätä ja sen lasitetuista parvekkeista heijastuu aurinkoa tännekkin. Ollaan siis pidetty valoja päällä kesäisinkin päivisin, koska katutasoon ei aurinko paista. Ei enää koskaan.


Kalliin näköinen pullo on Benenet Diamond Illuminator Ampoule. Benenet? Kuka huomaa hieman yhdennäköisyyttä Benenetin ja erään nimeltämainitsemattoman ulkolaisen meikkimerkin kanssa? o/ Tästä krhm, samankaltaisuudesta huolimatta kyseessä on suht arvokas tuote, koska täysikokoinen maksaa 38 dollaria. Valitettavasti mistään ei oikein käy ilmi mikä tämä tuote oikeasti on. Seerumi? Jokin muu kosteuttava asia? Primeri? Ohjeessa sanotaan vain, että on kosteuttava ja pitäisi hieroa puhtaalle iholle. Kaipa tämäkin arvoitus selviää, kun testaa.


Kolmantena meikkituote, Vivito Dual Magic Multi Concealer Highlighter -peitevoideduo. Tässä on siis ihan perinteinen peitepuikko epäpuhtauksille ja epätasaisuuksille toisessa päässä ja toisessa taas hohtava peitevoide tummille silmänalusille. Aika jees, aasialaiset peitevoiteet kiinnostaa todella paljon! Tässä tosin on parasta ennen -päiväys marraskuun loppuun, joten käytettävä saman tien. Ihan vaan vinkkinä, jos joku toinenkin siellä on tämän tilaillut.


Neljäs tuote on sitten jänskä ProYou Aroma AC Roll On. Aromaterapeuttinen roll-on epäpuhtauksille naamassa. Ohjeissa kehotetaan pitämään tätä mukana käsilaukussa ja rullailemaan päivän mittaan punaisten tai ongelmakohtien päälle tarpeen mukaan, mutta soveltuuko tämä meikin päälle laitettavaksi? Jää arvoitukseksi.


Ja viimeisenä Dr.Young Pore Syok-Syok Cleansing Gel elikkäs puhdistusvoide ihohuokosille. Kaikkihan jo tietävät ongelmanenustani, joten kokeilen aina mielelläni kaikkea mahdollista uutta, mikä voisi ikuisuusmustapäihin auttaa. Vaikuttaa tehokkaalta, joten näpit syyhyää päästä pesulle! Tästä oli siis kaksi kappaletta samanlaisia näytetuubeja, ihan reilua minusta.


Loppuen lopuksi aika hauska boksi ja kaikki tuotteet tulee ihan käyttöönkin :) Eniten kiinnostaa tuo säihkyvä timanttipullo, haluan tietää millaisen hehkun siitä naamaan saa. Myös peitevoide oli sinänsä kiinnostava, koska muistaakseni muissa Memeboxeissa ei peitetuotteita tullutkaan. Hitsi vie kun olen kipeänä saikulla eikä tule meikattua tässä varmaan muutamaan päivään ollenkaan, olisin halunnut päästä senkin kimppuun. Olisiko mahdollista saavuttaa täydellinen aasialaisiho? Se selviää ensi jaksossa...

Oikein mahtavaa alkuviikkoa kaikille :)

You May Also Like

0 kommenttia