Ostosblogautus

by - 26.8.15

Heipodei! On tässä tullut parin viikon sisään taas vähän ostosteltua, joten eikun vanhaa kunnon ostospostausta kehiin :) Ryhmäkuvaa en edes yrittänyt ottaa, koska kamaa oli vaan niin rutkasti.

Lähdetään liikkeelle vaikka Anttilan säästä alvi -kampanjasta, jonka kunniaksi ostin muutenkin tarpeeseen hoitoaineen ja hoitosuihkeen sekä tuon pitkään himoitsemani Pink Marshmallow -suihkugeelin. On muuten ihana! Olen jotenkin pitänyt kuutta euroa vähän turhan hintavana suihkugeelille kun niitä kaapista jo löytyy tusinoittain, mutta pieni ale helpotti kummasti ostopäätöstä.


Bloggaajatoverini Taika laittoi taas meikäläiselle tarpeettomia tuotteitaan tulemaan :) Lootassa oli niin meikkejä, kun ihonhoitoa ja näytteitäkin. Aaaaa, varsinkin noita puhdistavia ihonhoitotuotteita odotan innolla pääseväni testaamaan!




Taika diilasi minulle myös Macin mattahuulipunia, yhden luomivärin Electric Cool -kokoelmasta (Dynamo) sekä ruusuntuoksuisen Fix+ -suihkeen. Ihanaa <3 Noita puniahan ei ainakaan tuonne Stockan verkkokauppaan tule ollenkaan, joten aivan mahtavaa että sain niitä käsiini sitten muuta kautta :') Sinisensävyinen Matte Royal oli aivan must-have! Lisäksi tilasin hieman aiemmin netistä verkkokauppaan jäljelle jääneen Toledo-kokoelman liukuväriposkipunan sekä Claretluxe -luomiväritrion.


Kosmetik4lessillekkin tein tosiaan tilausta, itse asiassa kaksi. Toisessa oli essencen syysuutuuksia, meidän Carlsonilta puuttuneita tuotteita. Tuo Vintage-paletti oli hitusen pettymys, koska sävyt olivat vähän vähemmän eloisia kun kuvissa. Huulimeikeissä on Essencen lisäksi pari Barry M:n punaa ekstrana, toinen on shampanjan värinen ja toinen vaaleanpunainen, ERITTÄIN hohtavia molemmat. Vähän kuin nestemäistä diskoa laittaisi huulille :D Lisäksi tilasin erikseen sitten Essencen Make Me Pretty -sivellinkokoelman, ai hitsi kun tulen tuosta kuvasta niin hyvälle tuulelle! Ihanan värikkäitä. Essencen siveltimet ovat kyllä olleet omassa käytössä ihan hyviä, ei mitään valittamista.




Ja hei, kuka nyt olisi voinut välttyä viimeaikaiselta Urban Decay -rummutukselta? No minä en ainakaan ja laitoin heti viime torstaina tilauksen Sokkarin verkkokauppaan. Naked 2 oli myyty loppuun, mutta tilasin Naku 1:n ja 3:n kuitenkin. Lisäksi laitoin tulemaan myös kivan värikkään Shadow Boxin ja lilan (!!!) poskipunan. Eniten odottamani paletti Electric ei ollut ollenkaan verkkokaupassa myynnissä, mikä oli lähes parin kyyneleen paikka, mutta mahtava Taika diilaili minulle tämänkin ihan kivijalkamyymälästä :') Oi onnea, tuskin maltan odottaa että saan sen kätösiini! Hitsi vie kun kesä ja värimeikkikausi alkaa olla lopuillaan, mutta enköhän muutamat kunnon paratiisilintumeikit siitä purista irti vielä ennen tummiin smokyihin siirtymistä.

Mukana myös Beautybaysta tilattu Stilan Stay All Day Liquid Lipstick sävyssä Rosa

Semmoisia siis tällä kertaa! Ei muuta kun mahtavaa keskiviikkoiltaa kaikille teille :)

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Mit... Tuo Vintage ei todellakaan ole niin kiva kuin kuvissa...
    Nythän I Love... tuotteet on Anttilassa 3,99 € :D Tänään nimittäin tuli mainos, tarjous alkoi tänään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo! Siis toi Vintage näytti paljon ruusuisemmalta ja vihertävämmältä kuvissa, on vissiin pikkasen lisätty eloa niihin :D Voi hemmetti, täytyy käydä varmaan katsomassa että mitä muita kivoja siellä oli, jos kerran just laittoivat ne aleen... Höh :D

      Poista
    2. Electric oli muuten nyt ainakin Sokoksen verkkokaupassa :D
      Anttilan tarjous oli 6.9 saakka ja koski verkkokauppaa kuin tavarataloa. Mie niin odotin tuota Vintagen vihreää, mutta.. näyttää kuvassa joltain harmaalta?

      Poista
    3. Joo kävin just kattomassa :D Mut eipä mitään, mulle on kuitenkin oma jo matkalla. Siis eihän tuossa "vihreässä" oo vihreää kun nimeksi, ehkä enemmän semmonen khakintyylinen sävy?

      Poista