Elokuun Livbox

by - 15.8.15

Heipähei! Apua, mihin tämä kuukausi oikein valuu? Ollaan jo puolivälissä! Livboxin ehätin hakea tuossa viime tiistaina vasta, kun palailtiin kesälomilta :) Olin tosin jo kurkannut vähän että mitä sieltä sisältä löytyykään, joten yllättymään en päässyt. Ei kieltämättä mikään oma suosikkiboksi mutta mutta joo...


Lootassa oli seitsemän tuotetta, joista neljä täysikokoista, yksi matkakoko ja kaksi isoa näytekokoa.


Hiustuotteita oli boksissa tällä kertaa eniten. Cutrinin Colorism shampoo ja hoitoaine ovat normaaleille/hennoille hiuksille, joten kävin pitkään itseni kanssa sisäistä kamppailua: käyttääkkö itse, vaikka tiedän etteivät tee todennäköisesti hiuksille yhtään mitään, vai laittaakko eteenpäin. Päädyin sitten jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Miksi turhaan menettää hermoja sopimattomien tuotteiden kanssa? Hiustuotekamppailuani pidempään seuranneet tietävätkin, että tähän pehkoon ei ihan mikä tahansa mömmö tehoakkaan :D

Dermosilin Structure & Volume -hiuslakka on vähän niin ja näin, kyllähän hiuslakkaa aina tarvitsee mutta njoo noh. Vähän tylsää. Ei sillä, otan kyllä käyttöön. Laatikon ihmetystuote oli Wellan EIMI Perfect Me BB-voide hiuksille. Kuvauksen perusteella vaikutti kyllä ihan tavalliselta silottavalta viimeistelytuotteelta, mutta onhan se varmaan trendikkäämpää nimetä BB-voiteeksi :D Tulee käyttöön.


Mitä olisi Livbox ilman perinteeksi muodostuneita deodoranttia ja naamarasvaa? Tällä kertaa boksiin olivat päässeet Nivean Invisible for Black & White -antiperspirantti sekä Lumenen Arctic Aqua 3D Tehokosteuttava Voidegeeli. Näin näitä jälkimmäisiä pelkästään kuivan ihon versioina eri blogeissa, mutta onneksi näköjään kauneusprofiileita oli käytetty, kun omani onkin rasvoittuvan/sekaihon versio :) Vaikka nämäkin kaksi ovat niiiiin perusperustuotteita, tulee molemmat kyllä käyttöön jossain vaiheessa.


Ja viimeisenä sitten itselleni boksin paras tuote, Kubissin kynsilakka sävy nro 38. Näin näitäkin eri sävyisinä ja toivoin omastani löytyvän tämän karkkipinkin, joten putkeen meni! Olen testannut jo kynsilläkin, ei yhtään hassumpi. Söötti ja tyttömäinen kesälakka.

Tämä boksi oli kyllä tällä kertaa tälläinen jokanaisen tarvepaketti, mutta seuraavaa sitten taas odotellessa :D Ja ainoastaan pari tuotetta sai lähteä sopimattomuuden takia kiertoon, mikä on aina bonusta.

Ensi kerralla blogissa VALTAVAT ostokset, tuli vähän Tukholmassa päästettyä mopo käsistä ja muutakin pikku kamaa on käsiin päätynyt, mm. Essencen syysuutuudet (jotka olivat muuten eilen ilmestyneet Joensuun Carlsonille ja Kosmetik4lessille!). Näitä odotellessa sitten ;)

Oikein kivaa viikonloppua ihmisille :)

You May Also Like

0 kommenttia