Kuukauden roskayhteenveto ja käytetyimmät tuotteet

by - 1.9.15

No johan se taas elokuu vierähti loppuunsa ja on siis aika roskiskatsauksen. Tässä kuussa yhteensä loppui 20 tuotetta! Eniten oli voiteita:


Yves Rocherin Poire Caramel -vartalovoide oli kunnon jättipönikkä ja arvata saattaa, että tuoksu alkoi todella tökkimään loppua kohti. Voide oli tosi lirua ja aika monta kertaa sitä valahti lattialle, mutta jotenkin silti ihan hyvä kosteutus. En ostaisi kuitenkaan enää uudelleen ja kausituotehan tämä olikin.

The Body Shopin Wild Argan Oil -vartalovoide tuli viime joulun kalenterista ja hyi hitto. Minä en vaan tykkää arganöljyn tuoksusta, loppuvaiheessa alkoi jo ihan oksettaa. Olisi pitänyt antaa suosiolla eteenpäin.

Yves Rocherin Cocoa & Raspberry -käsivoide taas oli aaaaaaivan ihana loppuun asti <3 Makea vadelmasuklaakeksin tuoksu. Tosi ohutta, mutta kuivui täydellisesti eikä jättänyt kätösiä tahmeiksi. Ehkä vähän turhan kevyt syys/talvikaudelle, joten hyvä että tuli käytettyä.

DermaLiftin Intensiderm Aqua Rich Cream on siis kasvovoide, joita tuli Memeboxissa kolme tälläistä pientä näytetuubia. Käyttelen yövoiteina pois, raikkaan tuoksuista sinistä tavaraa. Kosteutustehot ihan ookoot kesällä.

I Love... To Feel Foot Loose & Fancy Free -jalkageelistä olen puhunut täällä. Mitä pidempään tuote oli käytössä, sitä enemmän viileytystehot laskivat. Myöskään kosteutusta ei loppuen lopuksi ollut tarpeeksi pitkällä aikavälillä. En ostaisi uudelleen.

Burt's Bees Hand Salve -käsivoidenäyte tuli aikanaan Livboxista ja oli niin pieni, että käytin kynsinauhoille aikanaan. Ihan pienet jämät olivat jääneet pyörimään pöydälle varmaan vuodeksi(!), että päätin lopettaa sen kärsimykset. Ei oikein napannut loppuen lopuksi.


Otetaan seuraavaksi vaikka hygieniatuotteet, joita loppui neljä kappaletta. Shelley Soft Feel Shave Gel ruusuntuoksuisena oli aikas jees. Ihana tuoksu ja perushyvä vaahto. Voisin ostaa uudelleen, mutta olen siirtynyt irrotettavien terien ja niissä olevien valmiiden geelityynyjen helppoon maailmaan. Eläköön!

Aco Summer Breeze Lilac Blossom -kuorinta oli limited edition parisen vuotta sitten? Ostin apteekin alehyllystä. Tuoksu ihan jees, kuorinta ei ollut kuin hitusen rakeista, mutta kuorintatehot silti ihan kelvolliset. Tykkään kuitenkin enemmän ehkä kuorinnoista jossa rakeet ovat kunnolla karkeita ja noh, rakeisia. Voisin kuitenkin ostaa tätäkin uudelleen.

Yves Rocherin Flowerparty Summer -suihkugeelinäyte oli jo aikas iäkäs. Flowerparty Summer taisi olla kausituoksu joskus kolmisen vuotta sitten? Tuoksunäytekin minulla tästä oli ja tykkäsin! Normaali Flowerpartyyn verrattuna vesisempi ja raikkaampi. Suihkugeeli ei tosin napannut, tuoksu ei toistunut samanlaisena. Aikas hyi.

Ja tietysti vielä Garnierin misellipuhdistusliinoja herkälle iholle, omia lemppareita.


Hiustuotteita myöskin neljä. Cutrinin Sensitive Care Spray värjätyille ja kuiville hiuksille meni aika lailla inhokkilistalleni. Tämä on allergiatuote, Sensitive-sarjaa, mutta ääh, minä kun kaipaan tuotteisiini tuoksua ja hyvää mieltä. Tämä oli siis aivan hemmetin tylsä. Painallusmekanismi oli myös jäykkä ja saattoi jäädä välillä pohjaan. Bläääärgh, ei enää koskaan. Truu allergikoille varmasti kuitenkin mahtava tuote.

Syossin Absolute Oil oli kuulkaas tymäkkää tavaraa! Todella paksua öljyä kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Tätä laitoin pari pumppausta kerrallaan ja kyllä hiukset kiilsi sen hetken. Voisin ostaa uudelleenkin, harvoin tulee ihan näin paksua öljyä vastaan.

Dove Oxygen Moisture Shampoo ja hoitoaine olivat hennoille ja lättänöille hiuksille. Krhm, miksi edes pidin nämä itse. Käytin muutamana kertana uimahallissa eikä nämä nyt yhtään hassummat olleet minunkaan kutreille, mutta sen verran mitäänsanomattomiksi jäivät että ehkä käytän suosiolla oman hiustyyppini tuotteita.


Ooämgee, myös meikkituotteita meni neljä. Pahoittelut kerrassaan surkeasta kuvasta, kamera ei suostunut yhteistyöhön eikä meikäläisen vireystaso oikein riitä uuteen kuvaussessioon. Joka tapauksessa. Lumene Blueberry Mascara oli kolmen euron alelöytö ja laatu oli sen mukaista. Massa oli ihan kuivahtanutta ja ripsistä ei tullut juuri minkään näköiset. Ei enää koskaan.

Elite Parisin Clear Cover Base oli neljän euron primeri, joka haisi oudolle. Oli kuitenkin ihan jees, vähän väriä voiteessa mutta ei tuonut sitä kasvoille. Siinähän tuo tuli käytettyä, ei juuri mitään sanottavaa.

Golden Rosen Multicolor Diamonds sävy 03 -huulikiilto ei loppunut, mutta rupesi vuotamaan. Kädet on ihan tahmassa nytkin. Kimalsi maan hemmetisti ja tykkäsin kovasti, tuoksuikin herkkuananakselta. Onneksi tätä on vielä toinen, pikkuisen tummemman sävyinen putkilo kokoelmassa.

Essencen viimevuotisen Oktoberfest-kokoelman kiillonpoistopaperit olivat aika meh. Eivät läheskään niin hyviä, kun Papier Poudret, joissa on puuteri mukana. Nämä poistavat kiillon joo, mutta eivät korjaa sulanutta meikkiä ja hetken päästä kiiltää taas. Lappuja meni kymmenen päivässä rasvaisella nenulla. Eääh, tahdon Papier Poudreni takaisin. Miten voin elää ilman niitä.


Kynsituotteet, ei hirveästi kotiin kerrottavaa. Cienin kynsilakanpoistoainetta taas kerran sekä Konadin valkoinen leimauslakka. Tämä oli aika jees. Ostin tilalle Essencen valkoisen leimauslakan, saas nähdä miten se pelittää.


Lisäksi vilautan vielä kuukauden käytetyimmät meikkituotteet! Kuukauden tuoksu oli Taylor Swiftin Wonderstruck, aikas ihana on kyllä. Vadelmaa, vaniljaa ja persikkaa, juuri niin tyttömäinen kuin voisi kuvitella. Pullokin on melkoinen katseenvangitsija (vaikka niitä pulloja ei sitten edelleenkään säilytetä siellä kauneuspöydällä vaan pimeässä, kuivassa ja tasaisessa lämpötilassa). Tykkään.

Poskipunana Essencen Viva Brasil -kokoelman Destination: Sao Paulo!. Tomaatinpunainen ja melko pigmenttinen puna. Saapi olla varovainen kun levittää. 3D-pintakuviointi on myös hauska.

Olen käyttänyt aika paljon tätä Lumenen Crystal Highlighteriä, niin myös tässä kuussa. Aika hankala korostuspuuteri sinänsä, että on niin oranssinen. Laitan tätä ainoastaan poskiluulle punan päälle, muualla saan naaman näyttämään umppalumpalta.

Luomivärinä The Body Shopin Shimmer Cubes -paletti nro 32. Kausituote viime syksyltä. Aivan surkea. Värit eivät ole kovin pigmenttisiä, eivät toistu luomella kovin hyvin ja valuvat vakoon/haihtuvat olemattomiin alta aikayksikön. Sopii ehkä pikkutyttöjen leikkeihin.

Huulilla on keikkunut Essencen Cinderella-kokoelman punainen kiilto So This Is Love?. Antaa hitusen punaista sävyä ja kimallusta. Ei hassumpi kesällä, mehukas.

Ja viimeisenä kuukauden silmänrajaus, Paesen nro 19, musta glitterkynä. Niille päiville kun haluaa perusmustaan rajaukseensa vähän ekstraa. Veikkaan että tulee olemaan kovalla käytöllä myös/etenkin syksyllä ja juhlakautta kohti.

TBS:n shimmerikuutiot
Paesen kynä, Destination: Sao Paulo!, Crystal Highlighter sekä So This Is Love?

Semmoinen oli meikäläisen elokuu! Toivottavasti pysyitte mukana ja löytyi mielenkiintoakin herättäviä tuotteita :)

Oikein mahtavaa tiistai-iltaa kaikille!

You May Also Like

0 kommenttia