Syystuoksuni

by - 13.9.15

Jatketaans sitten tätä hyvin aloitettua sarjaa seuraavaksi syystuoksuillani. Vaihdoin nämä kaappiin noin viikko sitten ja kuvasin samalla, joten ompahan nyt sitten ainakin ajankohtaisia :D Syys/talvituoksut ovat lemppareitani, koska vaikka käytänkin lähes kaikenlaisia tuoksuja, olen eniten kallellaan voimakkaisiin gourmandeihin tai itämaisiin kategorioihin. Näistä löytyykin monta rakkautta! Yhteensä syystuoksuja löytyy 52, joihin laskin myös 3 kappaletta minipulloja.


Aloitetaan nyt sitten vaikka näistä Katy Perryistä! Olen kovasti Katyn timangipullosarjan fani ja omistan kaikki paitsi Oh So Sheerin, koska tuoksuissa en todellakaan kallistu mihinkään versioon, jossa lukee sheer tai l'eau. Mitä tujumpi, sen parempi. Mutta mutta, Killer Queen ja Royal Revolution ovat aivan huippuja, jopa siinä määrin että ostin äidilleni pullon Killer Queenia äitienpäivälahjaksi :) Royal Revolutionia olen nyt käyttänyt viisi (!!!!) päivää putkeen, joka on minulle aivan ennenkuulumatonta. Huono pysyvyys tosin, tunnin välein saa suihkia lisää. Mad Potion on tämän syksyn vaniljainen uutuus.


Randomeita julkkistuoksuja. Lady Gagan Fame aiheutti kohahduksen markkinoille tullessaan, sillä kyseessä oli ensimmäinen musta hajuvesineste ja sisältökin oli vähän mysteerin peitossa: tuoksussa huhuttiin olevan vaikka mitä ruumiineritteitä. Kuitenkin ihan mukava, hieman raskaampi hunajainen kukkaistuoksu. Christina Aguileran Secret Potion on makea tuoksu. Rihannan Reb'l Fleur on seksikäs ja tykkään siitä kovasti. Naomi Campbellin Naomi Campbell At Night on jotenkin niin mitäänsanomaton, että siitä ei oikein mitään sanottavaa :D Avril Lavignen Forbidden Rose taas tuoksuu ruusun sijaan voimakkaasti omenalta.


Playboy-tuoksut eivät ehkä ole kovin hienostuneiksi miellettyjä, mutta itse tykkään! Kaikki aika lailla samanlaisia, mausteisia ja makeita. Keskellä on pakkaukseton Play It Sexy, joka pullon tyhjentymisasteesta huomaten onkin ollut suosikkini :D


No jos Playboyt saavat jonkun kavahtamaan, niin tässä on oikein kunnon markettishaissea. Puman Time to Play on niin uusi tuttavuus, ettei olla oikein ehditty vielä tutustua. Espritin Esprit Collection on yllättävän hyvä puinen tuoksu markettikamaksi! Jeanne Arthesin You & Me on sitten puolestaan aika onneton, haisee samalta kuin kaikki muutkin Jeanne Arthesit ja pysyvyys erittäin heikko.


Beyoncenkin tuoksuja löytyy muutama. Rise on myös niin uusi itselleni, etten oikein osaa sanoa siitä vielä juuta enkä jaata. Midnight Heatista olen saanut eniten kehuja hajuvedestä koskaan! Makea, vähän mystinen tuoksu. Pulse N.Y.C taas oli pakko hankkia cupcake-nuotin takia, en kadu, herkullinen on <3


Syksyisiä designereitä kuutionmuotoisissa pakkauksissaan. Jimmy Choon Stars on IHANAIHANAIHANA! Kunnon voimakas, makea ja patsulinen bilepommi, jossa on päänuottina toffee <3333 Mitä enempää kukaan voisi haluta? Tästä on tulossa nyt tällekkin syksylle oma patsuliton 2015-editioninsa, jos joku kiinnostui. DKNY:n Pink Macaroon oli aivan must-have viime jouluna, hitto kun rakastan tätä :') On nimensä veroinen namituoksu. Paco Rabannen Lady Million taas on moderni klassikko ja yksi omista lemppareista.


Lisää designereitä, tällä kertaa pitkät pullot! Roberto Cavallin Nero Assoluto on oman makuni mukainen tumma ja seksikäs kukkaistuoksu. Giorgio Armanin Armani Code Luna. Tuoksu joka aloitti sen kaiken. Mieheni tarjoutui muutama vuosi sitten ostamaan minulle jonkun vähän paremman tuoksun lahjaksi ja päädyin sitten tähän Lunaan, koska kaikki kuujutut kiehtovat minua kovasti :) Aivan mahtava vaniljan, nahan ja sitruunakakun sekoitus, jonka jälkeen tuoksuharrastus sitten lähti käyntiin. Tunnearvoltaan myös rakas. Givenchyn Ange ou Demon on klassikko ja tämä Le Secret Elixir -flanker on melkoinen patsulipläjäys.


Mustia designereitä. Yves Saint Laurentin Black Opiumia ei ole kukaan voinut olla huomaamatta ja olen tästä jo postauksen tehnytkin viime syksynä. Kova lemppari. Escadan Incredible Me taas on hieman pistävä gourmand ja jopa vähän päänsärkyherkkäkin.


Ja vielä viimeiset designerit. Calvin Kleinin Euphoria Gold ja Carolina Herreran CH ovat tosiaan myös itselleni uusia. Burberryn Women on erittäin hienostunut ja naisellinen vaniljan ja persikan sekoitus. Nom.


Suloisia minejä! Lolita Lempickan tuoksut ovat kiinnostaneet minua kuuluisan lakritsinuottinsa takia ja tämä Le Premier Parfumin miniversio on kyllä mieleeni. Mausteinen ja makea. Voi kun saisi näitä Lolitoja jostain haisteltua lisääkin. Yves Rocherin Quelques Notes d’Amour on yllättävän hyvä! Ruusua ja patsulia. Voisin melkein täysikokoisenkin hankkia, jos vaan jostain saisi. Givenchyn Very Irresistible L'Intense taas on vähän mitäänsanomaton, en oikein ikinä ole lämmennyt noille Very Irresistible -sarjan tuoksuille.


Tässä on sitten WANHAA tuoksua! Ei tietenkään kirjaimellisesti. Gloria Wanderbiltin Eau de Vanderbilt on ollut markkinoilla vuodesta 1982 ja monen mielestä varmasti haisee tädiltä tai mummolta, mutta itse tykkään! Klassinen kukkaistuoksu. Rochasin Tocaden (1994) olen löytänyt kirppikseltä, vaniljainen. Laura Biagiottin Roma (1988) taas on jokasyksyinen lempparini, kuin turvavillapaita <3 Mausteinen ja vaniljainen, sisältää mm. mirhamia. Oioioi <3


Jean-Paul Gaultierilta löytyy Classique X Eau de Parfum, joka on klassisempi, ja Ma Dame Eau de Parfum, joka taas ei ole ihan varmasti jokaisen makuun. Hivenen eksentrisen naisen tuoksu. Tykkään itse kuitenkin kovasti!


Dieselin Loverdoset <333 Rakastan originaalia hulluna lakritsisuuden takia ja Red Kiss taas on seksikäs uusi tuttavuus!


So...?:n halpistuoksuja. Käytän näitä kyllä, mutta menevät makeudessaan enemmän nuoremmalle sukupolvelle kuin itse olen.


Kate Mossin Vintage ja Vintage Muse ovat kovasti mielipiteitä jakavia tuoksuja. Vintage tuoksuu ihan mummon ullakolle ja Muse taas monien mielestä aivan kauhealle, mutta käytän molempia mielelläni!


Yves Rocherin So Elixir Purplea minulla on peräti kolmen pullon verran :D Kaksi noista second handia. Mutta mikäs siinä, tykkään tuoksusta kovasti joten varakappaleita saa olla! Tumma ja mystinen iltatuoksu. Vanille nyt taas on... noh, vaniljaa.


Pari essenceäkin löytyy, viime syksyn kokoelmasta Like a Bad Girl sekä Like a Day in a Candy Shop. Aika nuorekkaita ja makeita tuoksuja, en ole ihan varma pidänkö näistä vai en.


Pari satunnaista, Avonin Little Black Dress on klassinen mukavuustuoksu, ei varmasti loukkaa ketään. Löydetty kirpparilta. H&M:n Wildwood Flowerin säästin aikanaan vaikka kaikki muut H&M:n tuoksut siirsin vessanraikastimiksi, tämä tuoksuu hivenen erikoiselta. Makea, mutta jotain jännää tässä on. 


Ja viimeisenä rakkaat Marc Jacobsini, Violet ja Lola. Molemmat ihan ehdottomia lemppareitani jo pullojensa perusteella, mutta myös tuoksut iskevät kovasti. Olen vieläkin niin ikionnellinen, että löysin tuon Violetin laivalta <3 Rakkautta.

Siinäpäs ne! Hitsi että tuli hyvä mieli näitä kirjoitellessa, odotan oikein innolla että minkähän tuoksun sitä huomenna valitsisi :D Niin monta hyvää on tarjolla! Löytyikö teidän lemppareita tai oletteko eri mieltä jostain tuoksusta? Eikun kommenttia kehiin!

Perinteiset sunnuntai-illan kootut ostokset ovat jääneet tällä viikolla vähän vähäisiksi: ostin -20% alekoodilla Sokkarin nettikaupasta tuon puuttuvan Naked 2:n ja ystävättäreltä sain L'anzan muotoiluvoiteen, koska hänelle liian tuju. Minun hiukseni eivät sellaista ilmaisua tunne, joten tällä voin rutistella vaikka kiharat esiin :)


Ei muuta kuin oikein ihanaa alkuviikkoa teille!

You May Also Like

0 kommenttia