Heinäkuun yhteenveto

by - 3.8.15

Heipsis! Lauantainapa vaihtui tosiaan kuukausi helteisestä heinäkuusta elokuulle, joten sehän tietää taas roskien penkomista! Ja hyvällä tahdillahan niitä loppuikin, kaiken kaikkiaan 23 kpl. Mukana oli kamaa ihan kaikista sarjoista ja korikin oli mukavan pullollaan:



Ihmetykseksi eniten heinäkuussa loppui meikkituotteita. Rimmelin Match Perfection -irtopuuteri oli kyllä sellainen ikuisuustuote, että huhhuh. Ärsytti, kun rasiaa sai olla aina ravistelemassa, että puuteria sai rei'istä ulos. Muuten kyllä tykkäsin, ihan ok peruspuuteri.

Decleorin Hydra Floral BB-voide ei loppunut, mutta heitin sen pois, koska sain siitä allergisen reaktion. Googletin INCIn ja kappas vaan, tuttu methylisothiazolinonehan se siellä. Ilmankos naamaa kutitteli aika ikävästi. Tässä vaiheessa muistaessani linkkaan teille Iltalehden artikkelin kosmetiikka-allergiasta, on hyvä että tuohon myrkkyyn on havahduttu! Artikkelissa sanotaan, että aine on aiheuttanut allergiaa ihan epidemian lailla, joten vaikka et vielä olisikaan allergisoitunut, on tuo sen luokan allergeeni, että kannattaa välttää joka tapauksessa. Kun elimistö oppii yhden allergisen reaktion, niitä tulee helposti myös lisää. Nimim. kokemusta on, kosmetiikka-allergian lisäksi olen nykyään allerginen myös pyykinpesuaineiden hajusteille.

Essencen Rock Out!! -kokoelman hopeinen eyeliner oli sen luokan susi, että saa nyt lähteä. Suti muistutti enemmän pölyhuiskaa kun eyeliner-sivellintä ja koko mömmö tuntui kuivahtavan hylsyyn. Tervemenoa.

Lumene Natural Coden Smile Booster -huulikiilto sävyssä Berry Smoothie oli niiiin ihana, just sellainen söötti vaalea sävy josta tykkään, mutta oli mennyt pilalle ja alkanut tuoksua oudolta. Roskiin vaan.

Iberon poskipunasiveltimen sain joskus heiltä hyvityksenä ensipesussa hajonneesta siveltimestä ja hyi että, kun on karhea. Muistaakseni tämä oli aitoa vuohenkarvaa mutta nyt, kun olen hankkinut vähän laadukkaampia siveltimiä, tämä tuntuu niin karkealta naamaa vasten, etten pysty/halua sitä käyttää. Hus pois.

Lumenen Star Effect -ripsari oli loppuen lopuksi aika mitäänsanomaton. Jouduin hetken miettimään, että mitä tästä kirjoittaisin, mutta hiljaista on :D Harja oli aivan tajuttoman pieni! Ripsistä tuli aika luonnolliset, mitä en kyllä yleensä ripsarilta hae. En siis ostaisi uudelleen.

Ja vikana meikkikamana loppui suosikkiani essencen ripsivärinpohjustajaa. Tätä olen jo uuden hankkinut. Kuvasta puuttui vielä essencen Eyeliner Pen mustana, joka otti ja kuivahti :( Ihan jees silmätussi oli noin muuten, voisin kyllä hankkia uudelleen.


Toiseksi eniten loppui kaikenlaisia voiteita. Laveran Basis Sensitiv -käsivoide oli kosteutukseltaan ihan jees, mutta haisi kamalalle. Sain loppuvaiheessa hajusta kerran migreeninkin. En osta uudelleen, hyhhyh.

Maybellinen Baby Lips Electro sävyssä Fierce n Tangy oli Electro-kokoelman keltainen vahvistus. Totesin kuitenkin ostamisen jälkeen että ei tästä mitään väriä tule, joten käytin ihan normihuulirasvana. Kosteutus vähän liian heikko omille huulilleni, mutta tuoksu oli ihanan sitruunainen <3 En kuitenkaan ostaisi uudelleen.

Oriflame Essentials -päivävoiteen sain joskus Oriflame-illanistujaisista. Ihan hyvä perusvoide, kosteutti ok eikä ollut yhtään hassumpi. Tosi neutraali kukkaistuoksu. Vähän paksummanpuoleinen, joten vaikka pakkauksessa lukeekin että kaikille ihotyypeille, suosittelisin tätä ehkä hitusen kuivaihoisemmille ja kaikkein öljynaamaisimpien kannattaa jättää väliin. Voisin ostaa uudelleen, mutta oli loppuen lopuksi vähän tylsä tuote :D

Lumene LABin korjaava yövoide -näytteitä meikällä oli useampia. Oikein miellyttävä noin niinkuin muuten, mutta haju, yhhyh. Tuli mieleen vuohi tai lammas. Vaikka olenkin rapeat 24v, en kuitenkaan vielä laske itseäni ikääntymistuotteiden kohderyhmään, joten täysikokoista en ainakaan tässä vaiheessa hanki.

Vichy Idealia Skin Sleep -yögeelivoidenäytteen tilailin muistaakseni Vichyn FB-sivulta. Tätähän on kuitenkin ollut about joka naistenlehden sivuilla pieninä pusseina myös. Voiteen idea on häivyttää huonosti nukutun yön/väsymyksen merkkejä kasvoilta (minäminäminä olen niiiin kohderyhmää!), mutta eipä näistä pienistä näytteistä vielä kummoista kuvaa saa. Tosin täytyy myöntää, etten tainnut ainakaan ihan monsterilta näyttää. Hyvä tuoksu ja miellyttävä, pehmeä koostumus. Voisin ostaakkin ihan täysikokoisen, kunhan kulutan jemmoja ensin pois.

Ja kirsikkana kakun päällä HG-silmänympärysvoiteeni Avenen Soothing Eye Contour Cream. Tästä ei varmaan tarvitse edes puhua, uusi on jo käytössä.


Seuraavana puhdistus/hygieniatuotteet. Nivean Daily Essentials vedenkestävä silmämeikinpoistoaine herkälle silmänympärysiholle sekä Garnierin misellivesipuhdistusliinat ovat vakiokamaani, näistä on jauhettu jo tarpeeksi.

Oriflame Nature Secrets -deodorantti mintun&vadelman tuoksuisena oli surkea. Ei meinannut kuivua missään vaiheessa, haisi tosi kirpeälle ja kainalot olivat märät alta aikayksikön. Tosin jälkimmäinen ongelma tuntuu olevan minulla ihan minkä tahansa deon kanssa... Taidan seuraavaksi kokeilla jotain selektiivistä tai apteekkituotetta.

Acnicyl-suihkugeeliä käytin selkään, siellä on ollut aknea ihan teinistä asti ja edelleen vaan jatkuu. Farmaseutti apteekissa ehdotti tätä ja minähän kokeilin. En kuitenkaan huomannut juurikaan vaikutusta, finnejä edelleen tulee ja menee. Enpä siis ostaisi uudelleen.

Ja mitäpä olisi loppuneet-listaus ilman I Love... -suihkugeeliä, tällä kertaa Vanilla Toffee Fudgen tuoksuisena. Ihana oli! Tämä oli nyt viimeinen I Loveni tietääkseni vähään aikaan, täytyy katsella mitä muuta suihkaripuolelta löytyy :D


Muutama kynsijuttu, Cienin asetoniton kynsilakanpoistoaine täysin peruskauraa. H&M:n minikynsilakka sävyssä Yellow loppui, oli ihan söötti pastellisävy muutaman vuoden takaa. Lisäksi loppui myös Sally Hansenin pikakuivattava päälyslakka, joka oli ihan ok noin niinkuin hätävaraksi, jos ei Seche Viteä ole saatavilla. Ei tietenkään yhtä hyvä nopeudessa. Onnekseni tein löydön laatikostani ja sieltäpä yksi pullo Secheä löytyi, yaaay!


Ja viimeisenä hiustuotteet, joita oli ylläristi vähiten! Schwarzkopfin got2b rockin'it -hiuslakka oli ehkä vähän turhan kevyt meikän hiuksille, tuoksui kuitenkin ihan hyvältä vaan ei pitänyt otsatukkaa aisoissa. Ei uudelleen.

Syossin In-depth Care Oil-shampoo oli muuten yllättävän hyvä! Tämä oli tarkoitettu todella kuiville hiuksille ja oli käsissä öljyn näköistä, mutta shamppoisen paksua. Tuntui toimivan hiuksiini, ei ainakaan tehnyt niitä yhtään huonommiksi tai pörröisemmiksi kuin ovatkaan. Sääli, ettei sarjan hoitoainetta ollut enää missään myytävänä, sillä olisin ehdottomasti halunnut sen tämän pariksi. Njoo, eipä tätä shampootakaan enää Suomessa taideta myydä, joten siirryn eteenpäin keksimään jotain muuta.


Ja hei, vielä loppuun sitten suosikit! Eipä yllättänyt itseänikään, että silmämeikissä käytin eniten rakasta e.l.f.in 32-palettiani. Punainen, oranssi ja vihreä ovat jo aika kuopilla :D Punainen vaan on sen verran erikoinen väri, että tulee paljon käytettyä. Lisäksi myös tummaa kultaista, vaaleankeltaista ja vasemman alanurkan vaaleaa sävyä tulee käyteltyä. Poskilla on ollut paljon essencen Global Icon Rock Out!! -kokoelmasta monikäyttöisyytensä vuoksi: nätti kylmä yleispinkki. Saman merkin Mountain Calling -kokoelman huulivoide sävyssä Let's Climb Mount Beauty eli kylmä punainen tuntuu mukavalta huulilla ja sopi reissuun mukaan. Käyttelin tätä nimittäin viikonloppumatkalla Kouvolassa ja Kotkassa :) Kuukauden tuoksu oli Tommy Hilfigerin Tommy Girl Summer vuodelta 2007. Todella kirpeä ja raikas kesätuoksu, pääasiassa tuoksuu raparperilta ja sitruunalta! Ei kestä kauhean pitkään, mutta onneksi pullo on jättimäinen 100ml. Riittää suihkuteltavaksi.

Semmoinen oli heinäkuu, jatketaan tästä hyvää vauhtia kohti elokuuta! :) Muutamia loppuneita onkin jo odottelemassa pääsyä koriin, joten eiköhän tulosta tule sillä saralla. Oikein, oikein mahtavaa alkuviikkoa teille kaikille!

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Mukavasti loppuneita!
    Miulla sama ongelma dödöjen kanssa, vaikka mitä käyttäisi niin ei auta :D LivBoxista tullut Rexona ei toimi miulla vaikka niin toivoisin, sama juttu tällä hetkellä käytössä olevan Avonin suihkeen kanssa, kiukku! Onneksi on muita tulossa noiden jälkeen testattavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näitä oli tässä kuussa aika muikeesti :D Mäkin oon niiiiiiin kyllästyny siihen, että aina on kainalot märkinä ja sit saa niitä peitellä. Mä oon onneksi siitä onnekas että ei rupea haisemaan, mut ketuttaa kyllä silti. Täytyy ottaa oikeesti kovat keinot käyttöön, ehkä kokeilen sitä Clarinsia mitä on niin kehuttu :) Tai sit meen apteekkiin ja pyydän tujuinta kamaa mitä löytyy!

      Poista
    2. Saat miulta Sechen jos haluat :D Ei ollut minun juttu.

      Poista
    3. No kiitos! Ihan mielellään :D Mulla menee useita pulloja vuodessa.

      Poista