Viimeaikaisia ostoksia jälleen

by - 25.3.17

Heippa kaikki! Viikonlopun kunniaksi katsotaan taas vähän materiaalipornoa eli lähiaikojen ostoksia :D Nämä on taas useammalta viime viikolta mutta huh, kylläpä oli tavaraa taas kertynyt!


Tein parikin tilausta Kosmetik4lessille uusimpien Essencen kokoelmien takia ja samalla tilailin sitten muitakin uutuuksia. Näköjään lähes pelkkiä highlightereitä yhtä Catricen kynää lukuunottamatta :D Voi apua. Pari palettia, varsinkin tuo Strobe Cream -paletti on aivan upea! Korostusvoiteet hehkuu aivan jokaisessa sateenkaaren värissä, ei voinut vastustaa. Lisäksi tuo pieni suklaalevypakkaus joka sisältää kaksi erilaista korostusväriä on aivan syötävän söpö.


Markettilöytöjä. Citymarketissa on ainakin tämän viikon ajan ollut Mammuttimarkkinat käynnissä, kaikki nuo meikkituotteet on alelöytöjä sieltä. Uusi paketti ah-niin-tarpeellisia höyliä sekä paikallisesta K-marketista alella löydetyt hiustenpesukamppeet. Respons-kamat oli kaksi kappaletta neljällä eurolla, jos jotakuta kiinnostaa.


Paikallisella Carlsonilla oli myös HH 5+1 -päivät, lähes kaikki on alelöytöjä sieltä. Ainoastaan puuteripaperit oli ihan normaalihintaisia, mutta tulivat tarpeeseen. Meikä ostaa lähes koko vuoden kosmetiikkatarpeet aina alennuksista niin eipähän tarvitse maksaa täyttä hintaa sitten kun jotain tarvitsee :D


Tein tilausta myös Zoevalle näiden upeiden Spectrum-palettien takia. Isompi noista on Matte Spectrum, aivan ihana luomiväripaletti täynnä vihreitä ja punaisia sävyjä. Pienempi taas on Winter Strobe Spectrum, pastellisen sävyinen korostuspaletti.


Colourpop julkaisi muutama viikko sitten Nectar-kokoelmansa, jonka ideana oli siis monokromaattinen yhden sävyn meikki. Näitä kokoelmia on tullut sen jälkeen vielä Pink ja Sand, mutta vasta Nectar saapui kätösiini :) Uutuutena heillä oli myynnissä vanhojen tuttujen lisäksi myös tuollainen kasvopaletti, jossa on poskipuna ja highlighter. Saattaa olla hivenen tumma vaalealle iholle, mutta katsotaan.


Sokoksellakin on tullut käytyä. Kutsu Kauneuteen -tapahtumasta mukaan lähti Cliniquen meikkisetti sekä Real Techniquesin hassunmuotoinen contour-"muna". Tuoksut oli sinä sunnuntaina kaikki -20% joten ostin muutaman toivelistalla olleen pois kuljeksimasta :) Loput meikkituotteet alelaarista ja kolme pakettia Invisibobble Nanoja kampausten tekoa varten.


Myös Yliopiston Apteekissa oli alepäivät, kaikki kosmetiikka -15%. Seerumit on taas loppu ja niitä lähdin hakemaan. Ostin sitten kaksi ettei heti tarvitse etsiä lisää. Vichyn setti oli sitten kaupanpäälinen.


Ja viimeisimpänä Essencen ja Catricen uutuuskokoelmia :) Noita Essencen kokoelmia tosiaan yritin K4L:ltä tilailla, mutta eihän siellä nykyään ole enää läheskään kaikkia. Ihme ja kumma, Carlsonille oli tuo viimeisinkin Little Beauty Angels ilmestynyt ja ständejä oli kaksin kappalein. Tämähän on siis aiiiiivan loistavaa jos paikalliseen kauppaan alkaa noita kokoelmia tulemaan julkaisutahdissa, sieltä ne ei näytä ihan heti loppuvan, hurraa! Myös Catricen uusin oli siellä omana ständinään.

Jepjep :D Ensi viikolla on sitten Sokoksen 3+1 -päivät ja kyllä sieltä aina jotain tarttuu mukaan. Lisäksi Tarten ja Colourpopin viimeisimmät tilaukset on vielä matkalla. Muuten täytyy vähän rauhottaa tätä ostoshommaa, koska kävin nimittäin tänään varaamassa uudet aurinko- ja silmälasit... <3 Ei malta odottaa!

Ihanaa viikonlopun jatkoa :)

You May Also Like

10 kommenttia

  1. Aaaaa!!! Pakko käydä Carlsonilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne vaan, kaikkea oli vielä tosi hyvin ainakin perjantaina :)

      Poista
    2. Huomenna pitää ennen töihin menoa kyllä käydä :D Onneksi työpaikka on siinä nurkan takana, niin ei ole paniikkia kerkeääkö vai myöhästyykö :')

      Poista
    3. Haha, no se on kyllä kiva :D

      Poista
  2. Mielettömän upeat hankinnat ja miten paljon:) Meikämaterialistin unelma;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Joka firmalla kun on alet samaan aikaan niin näin käy, puhumattakaan uutuuksista...

      Poista