Maaliskuun Bette Box

by - 12.3.17

Muikeaa sunnuntaita! :) Tänään vilkaistaan tuttuun tapaan tämän kuun Bette Boxia, joka saapui minulle tuossa ihan alkuviikosta. Tämä kyseinen loota sisälsi jälleen kerran bloggaajien lempparituotteita. Olen Bette Boxia hehkutellut kovasti muutoksen jälkeen, mutta jostain syystä tämä boksi jäi nyt vähän ihan ok -tasolle. Ei huono, mutta ei aiheuttanut riemunkiljahduksiakaan.



Boksissa oli viisi tuotetta, joista kolme täysikokoista, yksi matkakoko ja yksi reilu näytekoko. Kaksi hiustenhoitotuotetta, kaksi "meikkituotetta" (lainausmerkeille on syynsä) ja yksi ihonhoitotuote.


Aloitetaan hiuksilla. Mukana oli Biozellin Colour Mask sävyttävä tyvispray ja Batiste Stylist XXL Volume Spray. Ensin mainittua omistan jo kahdessa eri värissä enkä ole yksinkertaisesti vaan uskaltanut ottaa käyttöön sen jälkeen kun todistin värin valumista naamalle I Love Me -messuilla. Mulla on niin paksut hiukset että lämpötila niiden alla muistuttaa karvalakkia ja siihen kun laitetaan värit väliin, on lopputuloksena punaiset norot naamalla. Kaipa tätä jossakin vaiheessa täytyisi yrittää kokeilla. Mutta ei sellaisena päivänä, kun täytyy käydä jossain...

Batisten voluumisuihke taas on ihan jees, tykkään kaikista tyvikohottajista kuten olen tainnut aiemminkin sanoa ja suihkumuoto on mieluisampi kuin esim. hiuspuuteri. Kokeilen mielelläni.


"Meikkituotteita" sitten seuraavaksi, Lumenen CC-voide ja Nivean After Shave. Eivät ihan hirveästi intohimoja herättäneet, Lumenen CC siksi että olen tätä jo kerran omistanut. Ihan hyvä tuote, ei sillä, mutta ei mitään uutta ja mullistavaa vaikka pakkaus onkin välissä uudistunut.

Nivean After Shave taas on hypetuote, joka kuulemma sopii hyvin meikinpohjustajaksi. Itse en jaksanut lähteä hypeen mukaan koska miesten naama-aineen hierominen aamuisin ei vaan oikein herätä sellaisia mukavia luksusfiiliksiä mistä tykkään meikkaamisessa, mutta nyt kun tämä kerran tässä on, kaipa kokeilen. Jos ei toimi niin nakkaan miehelle.


Ja vielä boksin mielenkiintoisin tuote, Madaran Exfoliating Scrub eli siis kuoriva kuorinta? :D Madaran tuotteista olen kuullut hurjasti hyvää vaikken itse ole merkkiin tutustunut, joten todellakin ihan mielenkiinnolla käytän. Epäpuhdas iho kaipailee aina hyviä kuorintoja.

Eli joo! Ei siis missään nimessä huono boksi minusta, kaikki tuotteet tulevat käyttöön tai ovat ainakin kokeilun arvoisia. Siitä huolimatta boksissa oli jo kaksi minulle entuudestaan tuttua tuotetta ja yksi miesten tuote, joten ei tästä ihan hirveän hyviä pisteitä voi antaa. Tykkään että boksista tulee sellaisia juttuja, joita en ole aikaisemmin kokeillut tai osaa edes etsiä :)

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Jankutan tuosta Niveasta; ei tulisi mieleenkään laittaa sitä kasvoilleni. Miesten partatuotteet eivät kerta kaikkiaan houkuttele. Piste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän sama oli mulla ensireaktio, ehin jo kysyä mieheltä että ottaisko kun tuntuu että ei yhtään nappaa alkaa mitään after shavea käyttämään :D Mutta noh, ajattelin sitten että jos nyt kuitenkin kokeilisi. Sen verran uteliaisuutta löytyi :D

      Poista
  2. Itse taas jaksan hämmästellä sävyllistä/värillistä hiustuotetta. En ole boxin tilaaja, joten en tiedä asiasta tarkemmin, mutta ilmeisesti tilaajat ovat jossain vaiheessa täyttäneet kauneusprofiilin, jossa on hiustenväriä kysytty. Tuosta huolimatta monet olivat saaneet ns. väärän sävyn. Ja voihan se tukan väri vaihdella muutenkin värjäysten myötä. Olin minäkin hilkulla tilata tämän bloggaaja-boxin, mutta eipä harmita yhtään, kun en tilannut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä noissa kauneusprofiileissa on hiusten väri mukana :) Tämmöisissä tuotteissa sitä on kyllä ihan pakko hyödyntää, koska en minäkään olisi tehnyt yhtään mitään esim. blondien tuotteilla. Tietty se edellyttää sitä että muistaa käydä päivittämässä hiusten väriä sinne :D Ja tietysti sekin että miten paljon boksitiimi saa valmistajalta mitäkin väriä jajaja... Tosi monimutkainen juttu!

      Kieltämättä on tässä parempiakin Bettejä nähty :)

      Poista