Helmikuun loppuneet

by - 7.3.17

Heipsistä! Jos eilen katsottiin hurjia laatikollisia uusia tulokkaita, niin tänään suurennuslasin alla on mitä tuli viime kuussa heitettyä pois :D Kaiken kaikkiaan tuotteita oli 15 eli edelleen aika tasaista joka toisen päivän tahtia mentiin.


Eniten loppui jälleen kerran hiustuotteita, kokonaiset viisi kappaletta. Schwarzkopfin got2b 2 Sexy Big Volume Push Up Volumizing Spray Mousse oli nimihirviön lisäksi siis muotovaahto, jota suihkutettiin kosteiden hiusten tyveen ja annettiin kuivua tai kuivattiin kuivaimella voluumin saamiseksi. Meikä tykkää pöyheistä ja tyvikohotetuista hiuksista, joten ihan mukava tuote ja tehosi jopa tälläiseen paksumpaan ja raskaampaan tukkaan. Tyvi saattoi tosin tuntua jäykältä jos liikaa suihkutteli, mutta lähti älyttömän hyvin pois pesussa, ei siis jäänyt mitään jäämiä. Tykkäsin ja voisin ostaa uudelleen.

Bangerheadin Fresh Me Up! -kuivashampoota olen käyttänyt jo tätä ennen kaksi vai kolme pulloa, enää ei oikein ole mitään sanomista :D En siis haalinut niitä sen takia että tykkäsin tästä jotenkin erityisesti, niitä vain kertyi! Ei minusta mikään ihmeellinen tuote, on parempiakin nähty. En ostaisi itse.

Tätä Wellan Eimi BB-kampausnestettä tulee kyllä suuri ikävä! Tämä oli oikeastaan voidetta, jota käytin hiuksiin joka päivä tasoittamaan pörröisyyttä ja siloittamaan. Toimi erittäin hyvin ja vaikutus kestikin koko päivän yleensä, toisin kuin monissa muissa tuotteissa. Hiukset olivat hyväkuntoisimmat pitkään aikaan. Nyt kun tämä loppui ja siirryin Cutrinin hiusöljyyn, on karmea pörröisyys ja karheus palannut :( Kaipa tätä on pakko ostaa jossain vaiheessa lisää.

Bonacuren Moisture Kick -suihke. Ei edelleenkään tee meikäläisen hiuksille mitään ihmeitä ja tuoksu tökkii vieläkin. Tämä tuli Livboxista enkä tätä edellisen jättilekan jälkeen ostaisi itselleni.

Goshin Much More Moist! -shampoo on aika vanha aletuote sittarista, yritin etsiskellä tälle hoitoainekumppania jokin aika sitten mutta missään ei näitä Goshin hiustuotteita enää myyty. Kas kummaa, Sokokselle oli ilmestynyt kokonainen laatikollinen joulunjälkeisiin aleihin... Joo. Kaivaneet jostain varastosta vanhat kamat alemyyntiin. Mutta oli kyllä hyvä tuote! Aivan älyttömän riittoisa, pesi hyvin ja hiukset eivät tosiaan olleet pahimmasta päästä kuntonsa puolesta kun tätä käyttelin. Kuitenkin ehkä vähän tylsä.


Toiseksi eniten meni meikkaustuotteita. Red Cherryn irtoripset eivät menneet rikki tai olleet muuten vaan huonot. Satuin vaan HUKKAAMAAN ne pari viikkoa sitten firman koulutus/virkistysreissulla saunaan mennessä. Voi sitä tuskaa ja masennusta, ihan uudet ripset. Itkettää vieläkin.

Nämä Papier Poudren 1903 London -puuteripaperit sävyssä Rose Pink ovat uusi meikkipussin luottotuotteeni :) Toimii todella hyvin, sävy sopii meikäläiselle kuin nenu päähän, ovat edullisia ja mikä parasta, näitä ei tarvitse raahata Helsingistä asti kuten joskus aikanaan piti! Ovat ihan hiljattain tulleet meidän Carlsonille myyntiin. Meikäläisen sekaiholle ei todellakaan riitä sellaiset pelkät paperilappuset jotka imevät rasvaa, pitää olla puuteri päällä tai muuten käy kalpaten. Hyvin toimii!

Ja taas meni yksi Cailap by Mariela Sarkima luomiväriaplikaattori. Tykkäsin tästä, hyvä suippo muoto silmän sisänurkkaankin ja tähän tarttui luomiväriä tasaisesti, toisin kuin jäykempiin aplikaattoreihin, joihin saattaa tulla luomiväriä vain pienelle alueelle.

H&M:n eyeliner sävyssä Purple oli aivan järkkyvanha. Käytin vielä kerran kun ei tuoksunut tai näyttänyt oudolle, mutta eipä paljon ollut tavaraa jäljellä. Joko kuivunut tai loppunut, paha sanoa. Ihan nätti oli kuitenkin.


Ihonhoitotuotteita yhteensä kolme. Nimetön käsirasva on Viking Lineltä parisen vuotta sitten :D Tuoksui ehkä vähän laventelilta. Ohutta, mutta kuivui nopeasti ja kosteutti hyvin. Ihan laatukamaa siis!

Victoria's Secret -vartalovoide Pure Daydream oli jostain syystä meh-tuote, vaikka mitään oikeaa vikaa tässä ei ollutkaan. En vaan tykännyt tai saanut tästä oikein mitään fiiliksiä. Kosteutustehot ok, mutta aika liruahan tämä oli. Tuoksu oli raikas ja kukkainen, mutta ei vaan napannut. En tiedä miksi.

Tosowoongin mustapäälaput ovat tulleet joskus aikoja sitten Memeboxista. Tässä oli lappuja ainoastaan nenään. Tuoksuivat jotenkin ihan ruualta :D Eivät minusta olleet kovin tehokkaita, joten en kovin paljon näitä sure.


Kynsituotteita loppui vain yksi, jälleen kerran Essencen Mega Last -aluslakka. Hyvää kamaa, jos nopeasti käyttää. Tuntuu menevän jähmeäksi aika nopeasti.

Lisäksi loppui vielä hygieniatuotteiden puolelta Gilleten Venus & Olay -teräpakkaus ja Yves Rocherin Tribal Attitude -suihkugeeli. Ensin mainittu on turkasen kallis, mutta terissä on voidetyyny mukana ettei tarvitse kuin kastella ja kyllä liukuu. En vaan jaksa säätää suihkugeelien tai sheivausvaahtojen tms kanssa, joten maksan ilolla näistä. Jälkimmäinen taas on aivan älyttömän vanha YR:n kesäkokoelman limited edition -tuoksu. Aprikoosinen ja meikähän tykkää aprikoosista, mutta rupesi tökkimään jossain vaiheessa. Ihme liruakin tämä oli. Näistä ei kuvaa, koska Picasa teki jotkut ihme temput ja tallensi sen kuvan päälle aivan kokonaan toisen kuvan enkä saanut sitä mitenkään palautettua, vaikka tutkin ties mitkä varmuuskopiot. Mitä helkkaria Picasa, kysympähän vaan???

Uskokaa tai älkää, minulla on jo iso jono maaliskuun loppuneita odottamassa uudelleensijoitustaan loppuneiden lootaan :D Tämä kuu näyttää siis lupaavalta jo nyt!

Ihanaa illanjatkoa <3

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Kiva kasa loppuneita, varsinkin hiusjuttuja:) Hiustuotteista mulla taitaa kuivashampoota mennä eniten, jostain syystä;)
    Olen monesti miettinyt noita Victoria's Secretin tuotteita. Niiden ympärillä pörrää yleensä paljon nuoria naisia ainakin taxfreessä laivoilla, mitä olen havaintoja tehnyt;) En ole vielä intoutunut hommaamaan, mutta jos hyvään tarjoukseen tulisivat, niin sitten ehkäpä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no joo :D Taitaa olla Victoria's Secret enemmän sellainen muotijuttu kuin mitään muuta. Ja pahin into on kyllä vähän laantunutkin kun VS:ää saa nykyään sittareistakin... Eikä nuo tuotteet kyllä minua ainakaan ihan kauheasti saa innostumaan!

      Poista
  2. Mulla on käytössä tuo got2b Spray Mousse ja se on ollut ihan toimiva tapaus :) Makean marjaisa tuoksu kävi vaan välillä tympimään, joten piti hommata sen ohella käytettäväksi toinenkin muotovaahto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että muutkin on tuosta samaa mieltä :D Olihan se tuoksu joo aika sellainen makea, mutta ei haitannut mua ollenkaan. Marjaisat tuoksut on yleensä ihan kivoja... :D

      Poista
  3. Mulla taitaa olla toi bb kampausneste jossain kaapissa täytyyki testata piakoin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu suosittelen! Oli yllättävän hyvä :D En olisi uskonut.

      Poista