Guerlain Happy Glow -kevätkokoelma 2017

by - 19.3.17

Ihanan aurinkoista sunnuntaita! Olipahan rankka viikko, kuutena päivänä töitä ja eilen oli jo aivan piipussa tämä tyttö, mutta onneksi edes saa yhtenä päivänä levätä :D Tänään ajattelin kauniin kevätsään kunniaksi esitellä Guerlainin tämän kevään uutuksia, joihin ihastuin aivan ensi-istumalta kun nämä jossain mainoksessa näin. Kokoelman nimi on Happy Glow ja tähän kuuluu kuuluisat meteoriitit, poskipuna, sivellin ja huulipuna kahdessa sävyssä. Huulipunia ei tullut hankittua mutta kaikki muu kylläkin.


Kokoelman teema on selkeästi vaaleanpunainen söpöily. Meteoriitit on pakattu vuodentakaisen joulukokoelman tyyliin palloon, joka hohtaa helmiäisvaaleanpunaisena. Poskipuna on samasta materiaalista, mutta toki kompaktimpi. Sivellinkin on söötin pinkki ja koristeltu kaiverruksilla. Sekä meteoriittihelmistä että poskipunasta lähtee tuttu orvokintuoksu, joka on jopa aika voimakas. Tuoksuyliherkkien kannattaa jättää nämä hyllyyn jo ihan heti näin kättelyssä.



Söpön kevätpaketoinnin ja sävyjen lisäksi poskipunassa ja meteoriiteissa on käytetty "tähtipölyteknologiaa" sekä 'colour correcting' -sävyjä että saadaan iholle moniulotteista hehkua ja neutralisoitua ihon sameutta :) Kuulostaa aikas hyvältä, eikö vaan?

Vasemmalla poskipuna, oikealle tupsuteltu meteoriitteja

Jos meteoriitit eivät ole tuttu tuote, kyseessä on merkin pitkäikäinen klassikko, josta julkaistaan aina tietyin väliajoin tälläisiä erikoisversioita. Meteoriitteja käytetään lähinnä viimeistelypuuterina koko kasvoille tuomaan hehkua, mutta itse sekaihoisena tykkään mielummin käyttää näitä highlighter-tuotteena korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia. Rasvoittuvalle iholle koko naaman peittävä kimalluskerros on yksinkertaisesti vähän liikaa.



Näissä kyseisissä Happy Glow -meteoriiteissä on valkoisia, vaaleanpunaisia, kultaisia ja liloja puuteripalloja, joista ymmärtääkseni valkoiset ovat nimenomaan niitä erityiskimallusta tuovia ja lilat taas sitten ihon sävyä korjaavia. Näissä on TODELLA voimakas kimallus, joten mistään hienovaraisesta hehkusta ei ole kyse. Ihan lähes suoranaista glitteriä. Itse tosiaan käytän vain tietyillä kasvojen alueella, joten mitään varsinaista ihon sävyn parantamista en huomannut. Pakkauksessa on mukana ihanan muhkea puuteripuffi sekä kannessa kätevä peili, vaikka pallopakkaus ei kyllä matkalla kaikkein kätevin ole...


Poskipunassa on käytetty vähän samantyyppistä teknologiaa ja sen pinta näyttää ihan jonkinlaiselta marmorikiveltä. Aika tiivis koostumus, ei pölise. Sävy näyttää räikeämmältä ja pelottavammalta pakkauksessa, iholla on enemmän pehmeän korallipinkki kuin räikeä fuksia. Huomaa kyllä, että sekä poskipuna että puuterihelmet on veistetty samasta kokoelmasta, sillä myös poskipuna on tuupattu täyteen glitteriä.


Siveltimestä ei ihan rehellisesti sanottuna ole paljon hyvää sanottavaa kuitenkaan, toisin kuin noista edellisistä tuotteista. Onhan tämä kivan näköinen joo, mutta aivan järkyttävän karkea ja karhea karva! Tuntuu inhottavalta naamalla eikä tällä tee mieli sutia iholle mitään, sillä käyttö lähes pistelee. Ajattelin että jos pesu vähän pehmittäisi tuota, mutta ei. Karhea ja karkea on kahden pesunkin jälkeen. En voi missään nimessä suositella, aivan törkeän huonolaatuinen hintaansa nähden.

Esimerkkimeikissä olen käyttänyt meteoriitteja korostuksena poskipäillä, leuassa, nenänvarressa sekä otsalla. Poskipunaa tottakai poskilla. Ei tuo nyt niin pahasti glitteriseltä näytä kuin sain nämä kuulostamaan :D Tervettä luonnollista hehkua vaan!



Sanottakoon, että kokoelma vetoaa varmasti niihin, jotka tykkäävät söpöistä ja tyttömäisistä meikeistä eikä glitterit pelota :) Minusta nämä ovat hurjan suloisia luksustuotteita, jotka tuovat tavalliseen arkimeikkiinkin vähän sitä jotain ekstraa, mitä monesti arjen harmauteen kaipaa. Sivellin kannattaa ihan suosiolla jättää kauppaan, täyttä rahanhukkaa. Täytyy itse kokeilla, josko se käytön myötä pehmentyisi mutta odotukset ei ole järin suuret, huoh...

Guerlainin Happy Glow -kokoelmaa saa tällä hetkellä ainakin Sokokselta ja Escentualilta. Meteoriittien hinta on siinä kuudenkympin kieppeillä ja poskipuna n. 40 euroa. Sivellin on noin 30 euroa, jos haluaa heittää sen verran rahaa kankkulan kaivoon.

Oikein ihanaa viikonlopun loppua :)

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Onhan järkyttävä hinta surkeasta siveltimestä! Ei se hinta aina laatua takaa vaikka mitä muuta väitetään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta! Musta tuntuu muutenkin että näiden selemerkkien siveltimet on aika huonoja, ainakin mitä on jotain Chanelinkin siveltimiä kaupassa päässyt testaamaan niin tosi karkeita ovat :( Kyllä halvemmalla saa parempaa tässä tapauksessa.

      Poista
  2. Joo noi siveltimet on huonoja, levittelen aina ihan muilla kuin tolla Guerlainin omalla joka on tehty palleroille. Poskipuna näyttä nätiltä ja luonnolliselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tulipahan sekin nyt sitten todettua kantapään tai lompakon kautta :D Hämäännyin söpöstä ulkonäöstä. Mutta jep, tämä ei ole kyllä tippaakaan liian överi puna :)

      Poista