Vuoden viimeiset: ulos ja sisään

by - 1.1.16

Hahaa! Terve jälleen :D Toivottavasti kaikkien joulu ja uusivuosi menivät toivotulla tavalla. Itselläni ainakin oli muikea loma ja viikko suorastaan hurahti ohitse. Joulun jälkeen painoivat sitten työkiireet, joten joulutauko venähtikin sitten lähes pariviikkoiseksi. Mutta eipä siinä mitään! Uudenvuodenpäivän kunniaksi katsotaan, mitä meikäläisen kokoelmasta loppui ja mitä vuoden viimeiset ostokset pitävät sisällään. Aloitetaan loppuneista. Yllättävästi viime kuussa eniten sain nakella roskiin meikkituotteita.


Essencen Make Me Pretty -kokoelman siveltimienpuhdistussuihke oli ihan jees ja tykkäsin kovasti. Saatavuus vaan on vähän kyseenalainen, joten ostin korvikkeeksi Kicksin vastaavaa. Essence on kuitenkin havainnut tuotteelle olevan kysyntää, koska heiltä on tulossa vastaavanlainen suihke ihan peruskokoelmaan ss2016 -uutuuksien mukana.

Too Facedin Primed & Poreless -primeri tuli minulle second handina joten ihan täyttä tuubia en käyttänyt, mutta huh että olikin silottavaa! :D Teki tosi pehmeän tuntuisen ihon, mutta valitettavasti ei estänyt meikkivoidetta uppoamasta nenun ikuisuushuokosiin. Empä siis välttämättä ostaisi.

Garnierin BB-voide tuli joskus aikoinaan Livboxista ja oli minulla käytössä nyt syksyllä. Kesti ikuisuuden, mutta oli ihan hyvä tuote sinänsä. Ehkä hivenen liian tumma/oranssi. En ostaisi uudelleen, kaipaan meikkipohjaltani nykyään vähän enemmän peittoa.

Korealainen BB-muna tuli Memeboxista ja ideana siis oli, että siinä on munan sisällä lättänä pinta, jolla hierotaan sitten BB-voide ihoon värinän avulla. Kokeilin tätä ja ihan kivasti toimi, mutta oli sormin levittämistä paljon hitaampaa ja tuota levityspintaa ei oikein millään saa puhtaaksi. Heitän pois, ei ole tarvetta eikä kovin hygieeninenkään.

Papier Poudreja olen taas käyttänyt paketillisen, olivat ihan HG-kamaa ennen mutta ostin nyt sitten Blotterazzin, täytyy katsoa kumpi on parempi.

W7:n Chunky Bronzerin sain myös vähän käytettynä, käyttelin ihan normisti varjostuksiin ja hyvin toimi. Tykkään kuitenkin enemmän puuterimaisista tuotteista sillä saralla.

Kicksin silmämeikinpohjustaja on lojunut meikkipussissa turhana siitä asti, kun hankin UDPP:n. Olen käyttänyt tuosta tuubista ehkä puolet ja oli surkeaa tavaraa, ei pitänyt meikkiä ollenkaan. Plääh, ei todellakaan enää uudelleen.


Seuraavaksi eniten loppui hiustuotteita, vaikkakin näistä puolet oli hyvin pieniä. Crazy Colorin Pinkissimo -suoraväriä löysin kaapista yhden putelin ja käytin loppuun, oli kuitenkin tosi surkea, sillä väriä ei tullut juuri lainkaan. Oli varmaan menettänyt tehonsa sitten (?)

Avonin Hello Kitty -selvityssuihke on todella suloisen näköinen ja ihanan tuoksuinen, mutta ei tehnyt harjauksesta kyllä yhtään sen helpompaa. En osta enää.

Richin Argan Oil Elixir oli AIVAN huipputavaraa! Tooooodella paksua öljyä, jota runsaasti hiuksiin hieromalla sain pörröiset kutrini kuriin. Tätä ostan lisää, kunhan varastossa olevat hoitotuotteet loppuvat.

L'orealin Anti-Breakage Repairing Shampoo oli jättileka, jonka olen ostanut joskus alesta. Oli tarkoitettu hauraille ja katkeileville hiuksille, mikä ei tietenkään kuvaa omaa kuontaloani. Käytin silti urhoollisesti loppuun. Ei ollut mitenkään aivan susisurkea tuote itselleni, mutta ei kyllä paljon mitään tehnytkään. Pesi kuitenkin ihan kelvollisesti.

Memeboxista tullut Dr. Scalp+ oli jonkinlainen hoitotuote päänahalle, jota hierottiin sinne suoraan sormin. Ei tuntunut missään, tuubi oli melkoisen pieni eikä tehnyt oikein mitään. Ehkä hentoinen viilentävä tunne oli. Plääääh.

Bonacuren Moisture Kick Beauty Balm oli jätettävä hoitotuote hiuksille, mutta aivan liian kevyttä minulle.


Puhdistustuotteita meni kolme, I Love... Raspberry & Blackberry -kuorinta oli ihana! Marjaisa tuoksu, mutta kuorintatehoja olisi saanut olla ehkä enemmän. Oli vähän semmoinen kuoriva suihkugeeli -tyyppinen. Voisin ostaa lisää.

Alessandron Pedix Feet -jalkakuorinta on turkasen kallista (20e tuubi!), mutta on kyllä tehokastakin. Kuorinta on karkea, mukana on hoitavia ainesosia ja koko helahoito tuoksuu aivan kokikselle. Tassuista tulee pehmeät! Ei kai se auta, lisää on hankittava. Marketeissa muutenkin on todella vähän mitään (hyviä) jalkakuorintoja.

Ja sitten tietysti yksi paketti Garnierin Micellar Cleansing Wipes -meikinpoistopyyhkeitä herkälle iholle. HG-tuote, jota tuttuun tapaan menee joka kuukausi.


Voiteita ja kynsituotteita loppui vain yhdet kappaleet, joten ne sitten viimeisenä. Lumenen Angry Birds -käsivoiteen ostin ihan vaan kivan pakkauksen, alehinnan ja mustikantuoksun takia. Oli hyväntuoksuinen, vaikken mustikkaa tunnistanutkaan ja kosteutti hyvin, ei jäänyt tahmaiseksi tai öljyiseksi iholle.

Ja Cienin asetonittomasta kynsilakanpoistoaineesta tuskin tarvitsee sanoa mitään.

Että näin! Olisihan tästä voinut tehdä jotain vuosikatsausta miten paljon on mitäkin mennyt, mutta olkoon :D Todetaan vaan, että on sitä hemmetisti tullut purkkeja tyhjennettyä vuoden aikana, mutta paljon on tullut lisääkin, kuten vaikka seuraavasta ostoskimarasta näkyy...


Kicks-joulukalenterin viimeiset tuotteet. Kiva pinkki käsirasva, täysikokoinen ripsari sekä kaksi näytetuotetta. Tästä puuttuu täysikokoinen Dependin pinkki kynsilakka. Täytyy sanoa, että empä enempää 40e kalenterilta odottanutkaan, kyllä nämä käytettyä saa.


Yves Rocherilta taas sitten tuli kalenterista jo vähän siistimpiä juttuja: pullollinen kuivaöljyä iholle, käsikuorintaöljy, ripsari sekä jouluaaton luukusta Apple Delight -vartalovoi. Oioioi mitä ihanuuksia <3 En kyllä silti välttämättä ensi vuonna tätä kalenteria hanki, vaikka ihan hyvät fiilikset jäikin. Meikkejä olisi saanut olla enemmän.


Sisko on juossut meikäläisen puolesta Kicksissä joulukalenterituotteita hankkimassa, elikkäs Ralph Laurenin ponituoksu ja Kicksin oman linjan nudepaletti ovat tarjoustuotteita. Macaronleivokset taas ovat huulirasvoja, joita sai 4kpl pakkauksessa useita eri makuja. Olen noita vähän kokeillut ja valitettavasti eivät mitenkään hyviä, maistuvat pahalta (vaikka tuoksu on ihana!) ja häviävät huulilta nopeasti. Onneksi tuotettakin on aika vähän per purkki...


Helsingissä käydessäni ostin itse myös jotain pientä,  Urban Decaylta upean tumman turkoosin rajauskynän (muistaakseni sävy oli LSD) sekä glittereyelinerin myöskin turkoosina. Taustalla näkyvä Macin rasia sisältää neljä minikokoista pigmenttipurkkia, oi mikä löytö <3 Tarjolla oli siniset tai lilat sävyt, joista jälkimmäiset houkuttivat enemmän. Revlonin ripsiliimaa olen kuullut kehuttavan, joten sitä otin kun kerran löysin ja Fit Me:n aurinkopuuteri sittarin alelaarista.


Hieman sain kosmetiikkalahjuksiakin, mies osti sen talvisen Limited Edition -setin Baby Lipsejä, on muuten aivan ihanan tuoksuisia ja pigmenttiäkin löytyy sen verran, että ihan huulimeikkinä menee! Nämä oli melkein kaikkialta jo loppuunmyyty ennenkuin havahduin, mutta onneksi vielä muutama paketti oli Kampin Anttilassa. Etude Housen kirsikankukkaluomiväripaletti ja superseksikäs Dita von Teesen Rouge-tuoksu tulivat joululahjana Taikalta, kiitos paljon! :) Tuoksuin sitten koko joulun melko muikealta.


Kotona Joensuussa tein vielä muutamat aleostokset, Anttilan laarista löytyi vaikka mitä punalappuista kivaa.


Ja sittarissa oli myös ihan hauskoja juttuja alessa. Tuota Lorkun luomivärinappia katselin jo aiemmin, mutta en raaskinut ostaa. Tuli sitten uudelleen vastaan, joten toista kertaa en kieltäytynyt :D

Mutta joo! Siinäpä nämä nyt sitten taas tällä kertaa. Uudenvuodenlupauksista sen verran, että meillä on toivottavasti muutto edessä alkuvuodesta, joten kosmetiikan ostoa täytyy rajoittaa ihan minimiin sitä varten. Saas nähdä miten onnistuu :D

Oikein ihanaa vuotta 2016 kaikille teille! Kiitos kun roikutte mukana meikäläisen jutuissa ja toivottavasti jatkatte matkaa myös ensi vuodelle :)

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Ängribööds- käsirasva vois olla kyllä hauska. Pitäiskö iteki ostaa? :D Toi YR:n Apple Delight on ihana. Jää iholle niin hyvä tuoksu ja kosteuttaaki mun mieleisesti.
    Hyvää uutta vuotta sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kyllä tuota vihaista lintua tosiaan kannattaa ostaa, jos vaan vielä jostain löytyy! :D Ei yhtään hassumpi tuote. Aaaa ootan vesi kielellä että saan korkata tuon voiteen, nom nom... Ja kiitos :D

      Poista
  2. Taas on se aika,kun tuntuu että kaikki muuttaa :D
    Saisi kyllä Kicks tulla Joensuuhun takaisin, vaikka johonkin edullisemmalle vuokrapaikalle kuin mitä Iso Myy.. Tänne avaavat vaan nykyään kuppiloita ja partureita :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan samaa mieltä, Kicks takas! :D Mutta en vaan tiiä että kannattaako se, kun muistaakseni sillon aikanaankin siellä kävi vaan teinit kattelemassa mutta harva mitään osti... Mut oishan tuolla tosiaan liikehuoneistoja pilvin pimein vapaana :)

      Poista
  3. Mä en oikein vieläkään osaa sanoa, mitä mieltä tuosta Blotterazzista olen.

    Mukavaa uutta vuotta vaan sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mäkään en ole oikein ihan hirveästi kuullut käyttökokemuksia mistään, mutta täytyy vaan itse uhrautua sitten! Vielä on yksi paketti noita lappuja kuitenkin käytettävänä.

      Poista