Catrice Madam De Pinkadour -meikki

by - 8.1.16

Näytti arkistojen kätköistä löytyvän myös edellisessä postauksessa mainitun Catricen Rock-o-co -kokoelman toisella poskipunalla tehty meikki. Saanko esitellä, shokkipinkki Madam de Pinkadour! Sisareensa verrattuna tämä on vain hitusen erilainen koostumukseltaan: siinä missä Macarons pour Marie oli hieman kalkkinen ja täysmatta, Madam de Pinkadour on sitten taas hitusen pehmeämpi ja siinä on aivan hienoinen satiininen hohto.Valitettavasti myös tämä pinkimpi on melkoisen huono pigmentiltään, kuten swatchista näkyy. Pyöräytin sormea värissä useamman kerran ja sillä sai tuommoisen haalean jäljen. Luulisi nyt, että noin kirkkaan värisestä poskipunasta irtoaisi enemmän puhtia, mutta ei.


Vaikka pigmentti onkin onneton, sai tällä silti voimakkaasti kerrostamalla ihan kelvollisesti vadelmanpinkkiä sävyä naamaan. Jotenkin nukkemainen poskiväri, mutta tuo eloa kalpealle talvi-iholle.


Saatavuushan näillä on huono, ellei olematon, mutta kuten voitte päätellä, ihan hirveästi ette ole mitään missanneet :D Halusin nyt kuitenkin näyttää tämänkin meikin historiasta.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille :)

You May Also Like

0 kommenttia