Dior Favorite-paletti

by - 31.1.16

Tänään mennään taas vähän taaksepäin vanhempaan meikkiin ja vanhempaan tuotteeseen. Diorilla oli parisen vuotta sitten ihana Trianon-kevätkokoelma, joka ammensi inspiraationsa Marie Antoinettesta ja pastelliväreistä. Minuunhan pastellivärit uppoavat aina ihan täysillä, joten tämä setti aiheutti sydämentykytyksiä. Olin kuitenkin siihen aikaan täysin peeaa, joten ainoa kokoelmasta hankkimani tuote oli Favorite-paletti puoli vuotta myöhemmin alelaarista -50% alella.

Diorin mainoskuva

Favorite on luksusta isolla L:llä. Pahvipakkaus on kauniin kiiltävä ja paletti itse on rusetin muotoinen ruusukullan ja hopean sävyillä. Yksityiskohdat ovat upeita ja kaiken tämän silmäkarkin lisäksi tuote vaikuttaa muutenkin käyttökelpoiselta: kolme luomiväriä, silmänrajausväri ja poskipuna yhdessä tekevät jo meikin hyvin pitkälle. Lisäksi mukana on kaksi silmämeikkisivellintä ja poskipunasuti.


Sävyt ovat pastellisia, mutta kuitenkin luonnonläheisiä. Ruskea ja vaaleanpunainen ovat metallisempia, kun taas vihreä on hyvin läpikuultava ja glitterinen. Poskipuna on hyvin hento, samoin musta silmänrajausväri, mikä ei tietenkään ole hyvä asia. Olisivat ehkä voineet tehdä siitä vaikka geelimäisen tai jotakin, mutta puuterisena tuo ei yksinään toimi melkein millään.


Vasemmalta oikealle: poskipuna, luomivärit, rajausväri

Meikissä olen käyttänyt vaaleanpunaista sisänurkassa, vihreää liikkuvalla luomella ja ruskeaa luomivaossa ja ulkonurkassa. Meikki on ihan karmea :D Pigmenttiä ei riitä nimeksikään ja koko homma sulautuu yhdeksi likaisen näköiseksi mössöksi. Poskipunankin pigmentti on niin huono, että tätä saa rassata aika huolella naamaan, ennenkuin mitään tapahtuu. Kaiken kruunaa tosiaan hentoinen eyeliner, joka jää enemmän höttöisen harmaaksi, kuin teräväksi mustaksi. Äääääh ja pläääääh.

Miten voikin mennä paletti näin vikaan? Ihanasta ulkoasusta huolimatta laatu on aivan kuraa. Dior on tosiaan aika epätasalaatuinen muutenkin, viisikoiden kanssa saa aina olla vähän varovainen, sillä koskaan ei tiedä minkälaista jälkeä saa. Tämän kevään viisikot kuitenkin ainakin vaikuttivat ihan pigmenttisiltä, vaikka mukana on niinkin riskialtiita värejä kuten vaaleanvihreää ja keltaista.

Mitä tästä opimme? Ulkonäkö ja luksusbrändi voivat pettää. Favorite on aivan hirveän ihana ulkoisesti ja yksi lemppareitani sillä saralla, mutta ei tätä kyllä tee paljon mieli käyttöön ottaa. Kauhea sääli! Sekä se että minä olisimme ansainneet parempaa.

Mahtia illanjatkoa joka tapauksessa! :D

You May Also Like

2 kommenttia