Vuoden ekat loppuneet

by - 7.2.16

Dodiih, eiköhän katsota mitä on päätynyt tammikuun loppuneisiin tuotteisiin! Ihan hirveää tuotetykitystä ei ole luvassa, mutta jotain pientä kuitenkin :) Tässä koko saalis, yhteensä yhdeksän kappaletta.


Tuota Pirkan kynsilakanpoistoainetta en jaksa edes sen enempää mainita, eiköhän se ole jo nähty :D


Hiustuotteita loppui taas eniten, kokonaista neljä putelia :D Batisten Strength&Shine -kuivashampoo oli ihan jees, kaipasin tosin vähän enemmän ehkä sitä varsinaista hiusten puhdistamista kuin mitä tämä pystyi tekemään. En oikein varsinaisesti edes tiennyt mikä tämän Strength&Shine -homman nimi oli, mutta mitäpä tuosta. Ostan mielummin kuitenkin ihan muita versioita.

Cutrinin Bio+ -hilseshampoo oli kaiketi ihan ok, pieni tuubi vaan on kierrekorkin takia aivan hemmetin hankala käyttää! Eipä meikällä mitään erityistä hilseongelmaa ole, joten käyttelin tämän ihan muuten vaan pois.

L'oreal Elvital Anti-breakage -hoitoaine loppui myös viimein. Käytin tätä tosiaan ihan vaan sen takia kun olin ostanut jättilekan saman sarjan shampoota, mutta aika ohutta tämä meikän hiuksille oli. En ostaisi enää.

Ja viimeisenä Biozellin Color Mask sävyssä Plum. Olen ostanut tämän varmaan jo lähemmäs pari vuotta sitten, mutta käytin nyt loppuun kun oli hiukset lilahtavat jonkin aikaa. Oli varmaan teho jo hävinnyt kun tuntui että ei tämä juuri mitään värjännyt. Kesti kuitenkin aika monta käyttökertaa, ainoa miinus siitä, että korkki ei mennyt millään kiinni! Raivostuttavaa.


No sitten pari voidetta. Aubreyn Rosa Mosqueta -vartalovoiteen voitin joskus aikanaan jostain arvonnasta, oli ihan perustasoa kosteutustehoiltaan. Tuoksui vähän luonnonkosmetiikkamaiselle ymmärrettävästi, koska luonnonkosmetiikkaa on. Voisin kyllä uudelleenkin hankkia, mutta tuoksu ei sinänsä ollut ihan oma lemppari.

Yves Rocherin Organic Lavender -jalkavoiteen olen joskus saanut kaupanpäälliseksi myymälän vielä ollessa Joensuussa, joten hieman vanha tuote tämäkin. Tuoksu ei tosiaankaan ollut mieleeni eikä tämä tuntunut imeytyvän millään, joten olin iloinen kun loppui. Mutta hitto soikoon, joulukalenterista tuli sitten ihan täysikokoinen tuubi... :D


Ja viimeisenä sitten muut sekalaiset, Doven Silk Dry -antiperspiranttisuihke oli ihan kiva, tuoksu mukavan mieto ja piti hyvin. Olen ehkä hitusen enemmän mieltynyt näihin suihkeisiin, ne kun on niin nopeita kuivumaan :)

Ja pahnanpohjimmaisena Yves Rocherin itämainen suihkumaito. Tämänkin olen saanut joskus kaupanpäällisenä ja unohtanut ties mihin. Tällä on parasta ennen päiväys mennyt jo vuosi sitten, tuote on erottunut pullossa ja haisi aivan kauhealle :D Hyi, pois vaan.

Tämän kuun loppuneiden saldo on avattu jo usealla tuotteella, joten josko sitten tulisi vähän enemmän kamaa poistettavaksi! :) Mahtavaa alkuviikkoa kaikille!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Miulla sama juttu tuon Biozellin kanssa! Ärsyttävä se korkki ja se ei muutenkaan tehnyt miun hiuksille mitään, vaikka olikin tuoretta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, pitäsköhän tossa olla ihan värjäämättömät hiukset, että tulisi mitään sävyä :D

      Poista