Dior-viisikot: Trafalgar (ja viimeisimmät ostokset)

by - 21.2.16

Tänään aion vilauttaa teille yhtä ehdottomista Diorin lemppariviisikoistani, Trafalgaria. Minulla ei ollut vuosikausiin mitään toivoakaan hankkia opiskelijabudjetilla selektiivistä kosmetiikkaa, mutta työelämään päästyäni on noita viisikoitakin alkanut kertyä. Siltikin, syksyn 2014 kokoelmassa tullut Trafalgar varasti sydämeni heti eikä ole millään päästänyt irti.


Trafalgar on varmasti monille teillekkin tuttu, sen verran paljon sitä aikoinaan hypetettiin ja monissa blogeissakin sitä näki. Erikoisen paletista teki tuo harvinainen, punainen sävy keskellä, joka oikeastaan on koko homman suola. Tuollaista ruosteenpunaista (tai punaista nyt yleensäkään) harvoin näkee missään, varsinkaan selepuolella, joten olihan se nyt jotain uutta ja ihmeellistä. Trafalgar keikkui monen ostoslistalla.


Sanoisin näin, että paletin koko sielu on tosiaan kiinni tuossa punaisessa napissa. Kaksi vaaleampaa, Diorin ohjeiden mukaan päivämeikkiin sopivaa sävyä, ovat todella haaleita, lähes näkymättömiä. Pigmenttiä ei ole juurikaan eivätkä sävyt paljon eroa toisistaan. Toisaalta sitten taas alarivin iltameikkisävyt ovat hivenen parempia, vaikka ei tuo kultainenkaan pigmentillään häikäise.

Tämän meikin olen tehnyt kaaaauan sitten ja siinä on käytetty enemmän noita iltameikkisävyjä ohjeiden mukaan: kultaista koko liikkuvalla luomella, punaista luomivaossa ja ruskeaa ulkonurkassa. Kyllä tuo punainen vaan loistaa edukseen tuolta, koko look olisi suorastaan vaisu ilman sitä. Meikki ei kuitenkaan missään nimessä näytä pelottavalta tai omituiselta erikoisuudestaan huolimatta.Erikoisempien värien etsijälle ja punaisten silmämeikkien faneille todella kiva paletti, jos ymmärtää tuon keskimmäisen napin diiva-aseman. Ilman sitä koko Trafalgar on aika pitkälti heikkopigmenttisten statistiluomivärien kavalkadi. Oikein käytettyinä sävyt kuitenkin tasapainottavat toisiaan ja tästä saa tosiaan revittyä meikit sekä päivään, että iltaan. Trafalgariin ei kyllästy ja siksi se on ehdottomasti omia suosikkejani.

Trafalgaria himoitseva saattaa vielä törmätä siihen myymälöiden alelaarissa ja ainakin Sephora myy kyseistä palettia vielä ihan normaalisti, vaikka toki Sephoralta ei Suomeen voi tilatakkaan. Netin syövereistä siis täytyy kaivaa, jos kyntensä tähän haluaa upottaa.


Ja sitten ne ostoskasat jälleen! Olen tässä parin viikon aikana taas vähän ostostellut alelaareista. Ensimmäisessä kuvassa on Palmoliven ihanat suklaan- ja persikantuoksuiset suihkusaippuat sekä I Love... -sarjan käsisaippuoita loppuneen tilalle. Molemmat setit tarjouksella sittarista. Garnierin Respons -shampoo ja hoitoaine kuiville hiuksille taas olivat alennuksessa Anttilassa.


 Ja vähän meikkipuolta myös. Max Factorin kaksipäiset huulipunat ja Lumenen luomiväriduo Carlsonin laarista, Lumene Natural Coden triot sittarista ja Rimmelin luomivärikynä sekä kasvopaletti Anttilasta. Viimeksi mainittu on muuten ihan uutuus! Noita oli kahdessa sävyssä ja vaikka toisessa olisi ollut itselle sopivampi kylmempi varjostusväri, otin tämän koska tykkäsin poskipunasta enemmän, hekoheko. Jos on mistään kotoisin, kyllähän sen toisenkin voisi hankkia :)

Ei muuta kun oikein ihanaa sunnuntai-illan jatkoa! <3

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Kyllä Sephorastakin voi tilata, Shipiton kautta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, no joo :D Voihan sitä! Itseä ei vaan nappaa semmonen säätö.

   Poista
 2. Rimmelin kasvopaletit oli jo loppu kaupassa käydessä, joten ei auttanut kuin tyytyä testereihin. Selvästi suosittu juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho o: Meidän Sokoksella oli kyllä vielä niitä vaikka kuinka paljon. Mut voin kuvitella että halvalle kasvopaletille ON kysyntää :)

   Poista