Essence Valentine - Who Cares?

by - 28.2.16

Essencellä on ilmeisesti nykyään jotain toimitusongelmia, kun nämä kokoelmat ilmestyvät K4L:lle (ja muuallekkin) nykyään tooooodella myöhässä. Tämä ystävänpäiväkokoelma tuli myyntiin vasta ystävänpäivää edeltävänä perjantaina ja kun toimitus kestää sen viisi arkipäivää, ei kyllä ollut mitään toivoa saada näitä ystävänpäiväksi. Lisäksi myynti on Essencen omien sivujen mukaan jo lopetettukin. Että hohhoijaa. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan!


Tänä vuonna ystävänpäivä mennäänkin sitten vähän rouheammalla teemalla kuin perinteisesti. Kokoelma koostui kahdesta maanläheisestä luomiväripuikosta, mustasta kajalista, kaksista irtoripsistä, kahdesta nestemäisestä punaisesta huulipunasta, kiinnityspuuterista, neljästä tekstuurikynsilakasta, tekokynsistä, tatuointileimasinkynästä ja tuoksusta. Mitään yltiösöpöä on turha odottaa, mutta ihan toimivia juttuja löytyy!Luomiväripuikot tulevat kahdessa sävyssä, on vihertäväntaupe L.o.v.e. Blah Blah Blah sekä ruusukultaisenruskea Love Is in the Air - Don't Breathe! Niinkuin huomaatte, myös tuotteiden nimet on aika mielenkiintoisia... Joka tapauksessa toooooodella hyviä voidemaisia luomivärejä tarjolla! Pehmeitä, hyvin levittyviä ja kunhan asettuvat, näitä ei saa hinkattua ihosta edes talouspaperilla. Väittävät vedenkestäviksikin. Miinusta siitä, että tuntuu ettei korkit oikein pysy kunnolla kiinni -> kuivuvat varmaan ennen aikojaan.Huulipunat on myös ihan kelvollisia. Valittavana on joko kirkkaanpunainen tai verenpunainen, molemmissa aivan HUIKEA kiilto! Valitettavasti omilla huulillani tämä lähti suttaantumaan reunoilta rajauskynästä huolimatta, joten jos on kovin rasvoittuva t-alue, saattaa käydä samoin. Nämä eivät millään tavalla "asetu" huulille, vaan toimivat enemmänkin huulikiiltomaisesti, mutta jättävät hitusen stainia.


Viimeistelypuuterista ei myöskään ole kuin hyvää sanottavaa. Ihana kuvio ja tämä tosiaan blurraa kasvomeikin (esim. varjostukset ja korostukset) siten, että meikki näyttää luonnolliselta. Ei ole mitenkään erityisen pölisevääkään. Suosittelen lämmöllä.


Ja sitten ekstroihin! Ripsiä en ole ehtinyt testata eikä ole aiempaakaan kokemusta Essencen ripsistä, mutta näyttivät kivoilta ja hintaa ei ollut montaa euroa. Vähän huolestuttaa että onko liian pitkät silmälasien kanssa, mutta täytyy kokeilla. Kivasti on toiset ilta- ja toiset vaikka ihan päiväkäyttöön sopivat.


Tuoksu on sitten muuten IHANA! <3 Makea, tyttömäinen mutta ei mitenkään halpa. Todella hyvä ihan muutaman euron hajuvedeksi. Ei ole edes kevyimmästä päästä, vaan tällä on kyllä ihan reilusti tehoa. Fragrantican mukaan tässä tuoksuu enimmäkseen manteli, santelipuu ja mandariini ja allekirjoitan tämän kyllä täysin. Tuoksuu hyvin paljon makealta mantelilta ja vähän puiselta, mutta mukana on kuitenkin ihan pieni pirskahdus jotain sitruksista. Jos yhtään kuulostaa omalta jutulta, eikun vaan kimppuun!

Meikissä olen käyttänyt luomilla tuota taupenväristä puikkoa ja päälle samansävyinen puuterimainen luomiväri, itsellä niin rasvaiset luomet että ei mikään voidemainen pysy kovin pitkään, mutta jollain kuivaluomisemmalla nämä saattaisivat jopa yksinäänkin kestää. Huulilla tummempi punista, huomatkaa miten kiiltää kuvissakin :D Ripsiä en viitsinyt töihin sentään laittaa.


Tässä kokoelmassa oli kyllä ainoastaan hyviä tuotteita :) Hyvää kannatti siis odottaa! Vaikkakaan ihan hirveästi noita meikkituotteita ei mukana ollut. Mustia kajaleitakin alkaa meikällä sen verran monta olla, että ei ollut tarvetta enää uusille.

Seuraava kokoelma onkin sitten kevätteemainen, ei nyt vaikuttanut mitenkään mielenkiintoisimmalta ja uniikeimmalta mutta varmaan jotain mukavaa tarttuu sieltäkin tassuun. Sitä odotellessa :)

Oikein mahtavaa sunnuntai-illan jatkoa teille kaikille! <3

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Kivoja tuotteita ja luulis että tulis ajoissa myyntiin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta :D En tiiä mikä siellä mättää

   Poista
 2. essencellä on otettu uusi supermoderni varasto käyttöön vuodenvaihteessa. Siellä on kaikki automaattista ja aluksi on kestänyt vähän että kaikki alkaa toimimaan niinkuin kuuluu. Siitä viiveet, mutta pian sieltä lähtee tuotteet ennätysnopeasti... t:essencemies

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, kiitos infosta! :D Tämähän on hyvä tietää. Ei sitten auta kun kiristellä hampaita ja odottaa, että saavat homman taas rullaamaan.

   Poista