Helmikuun loppuneet ja tulokkaita

by - 6.3.16

On jälleen jokakuukausittaisen roskiskatsauksen aika! Helmikuussa ei mitään aivan valtavaa saalista kertynyt, mutta meikkituotteita oli erityisen mukavasti :) Se lämmittää aina mieltä, koska niitä tuntuu niin harvoin saavan kulutettua. Lähdetään sitten vaikka niistä liikkeelle!


Taustalla näkyy ikisuosikkini, Papier Poudre -puuteripaperit sävyssä Rachel. Näitä olen käyttänyt jo vaikka kuinka monta pakettia ja edelleen on vielä yksi käytössä. Kokeilen sen jälkeen Blotterazzia, mutta jos en siitä tykkää niin varmasti palaan näihin takaisin.

E.l.f.in Tone Correcting Powderista olen kirjoitellut täällä. Ei tuota oikeasti jaksanut vaivautua räpeltämään jokaista pientä väritilkkua erikseen, vaan sudin ihan huoletta koko naamalle sekaisin. En nyt mitenkään erityisesti sitten huomannut mitään värinkorjausta ja oli vähän turhan kevytkin meikän rasvoittuvalle t-alueelle. En ostaisi uudelleen.

Isadoran Eyebrow Stylerin sävyssä Transparent (tai näin ainakin muistelen, on tainnut sävyn nimi kulua jo pois) oli siis kirkasta kulmageeliä. Ihan jees, mutta tuoksui aika vahvasti alkoholille. Ostettu muutamalla eurolla alelaarista.

Avonin Mega Effects -eyelinertussin sävyssä Black olen saanut second handina ja arrrrrgh, ei vaan ole nämä tussit meikän juttu. Tässä ei sinänsä ole tosiaankaan mitään vikaa, väri oli mustaa, pysyi hyvin eikä kuivunut kesken kaiken, mutta minä en vaan saa näillä siistiä jälkeä enkä siipiä, jotka tahtoisin. Minkäs teet, olen ihan vannoutunut sivellineyelinerin käyttäjä.

Ja Essencen Lash Base Mascarasta olen kirjoittanut täällä. HG-tuote, jota ostan aina uudelleen.


Seuraavaksi eniten sain päätökseen ihonhoitotuotteita. The Body Shopin Vitamin E -päivä- ja yövoidenäytteet tuli reilu vuosi sitten TBS:n joulukalenterista ja nyt sain käytettyä nämä pois. Tuoksu oli mielenkiintoinen, sellainen kellarimaisen homeinen (liekkö mennyt pahaksi vai olikohan oikeasti näiden tuoksu?) mutta voide sinänsä oli ihan peruskauraa normaalille iholle. En vaan yhtään tykkää purkkimuodosta.

A.H.C:n The First Caviar Ampoule oli Memeboxista saatuja "luksustuotteita". Ilmeisesti Koreassa ampulli on synonyymi seerumille ja tätä siis käytettiin varsinaisen päivä- tai yövoiteen alla. En huomannut oikein mitään vaikutusta omalle iholleni (niinkuin seerumien kanssa aina meikälle käy), joten empä kyllä uudelleen vaivaudu hankkimaan.


Hiustuotteita loppui vain pari, Bonacuren hiussuihke nyt on meikäläisen HG-tuotteita jotka vilkkuvat täällä joka kuukausi, mutta Yves Rocherin huuhteluetikka oli ihan uusi tuttavuus YR:n joulukalenterista. Aivan SYÖTÄVÄN HYVÄ tuoksu! Todella makea vadelma ja tätä oli siksi ilo hieroa kuontaloon, mutta ei tämä meikän leijonanharjalle mitään tehnyt. En ostaisi uudelleen. Sain tätä tosin kerran silmään ja vaikka etikasta puhutaankin, ei kirvellyt yhtään. Mies vaan totesi, että meikän silmä tuoksuu nyt sitten muuten hyvältä.


Puhdistusjuttujakin loppui ainoastaan kaksi. Garnierin Micellar -puhdistuspyyhkeet herkälle iholle on myös ikuisuussuosikkeja, mutta YR:n miselliveden olen saanut joskus ostosten yhteydessä. Ihan surkea tuote, en tiedä käytänkö niin paksua meikkiä vai mikä on, mutta puoli pulloa meni kerralla kun yritti meikkiä poistaa, vaikka pyyhin aina ensin enimmät pois noilla puhdistusliinoilla. En tosiaankaan kajoa tuohon enää.


Ja kynsipuolella vielä nämä kaksi jokakertaista kaveria.

Saas nähdä mitä tämän kuun loppuneille tapahtuu, meillä kun on muutto edessä kuunvaihteessa! En tiedä haluanko raahata roskia muutossa, vaikka ei nyt sinänsä ihan turhaa kamaa olekkaan. Saa nähdä :D

Vielä muutamat uudet tulokkaat meikän kokoelmiin! Essencen ystävänpäiväkokoelman lisäksi tilasin pari muuta juttua K4L:ltä. Tuo vaaleanpunainen suklaapaletti oli vaan IHAN PAKKO saada, vaikka en yleensä tykkääkkään ostaa tuollaisia selkeitä kopioita (Too Faced Chocolate Bar, anyone?). Tosi söpö ja sisällä sekä neutraaleja, että hitusen pirteämpiäkin värejä. Etuosassa kaksi poskipunaa ja hylsy on huulipuna Catricelta.


Sokoksella tullut myös seikkailtua. Tilasin alun perin tuon Diorin kevätkokoelman poskipunan Escentualilta, mutta sain siitä sähköpostia että loppu on eikä restockia enää tulossa. Pakko oli siis käydä ostamassa mokoma ihan kivijalkakaupasta. Mukaan tarttui tietysti paljon muutakin, kuten esim. Cliniquen kevätuutuus-luomivärinappi ja alelaarista Guerlainin voidemaista luomiväriä ja Goshin huulilakkoja. Lancomen Juicy Shaker oli etukäteissynttärilahja anopilta, näytti niiiiin hyvältä siinä mainoksessa Lupitalla että pakko on testata, onko yhtä kiva myös vaalean ihon kanssa :)


Escentualilta sain kuitenkin tilattua nämä kaksi muuta kevätkokoelman must-havea, pääsiäisenvärinen viisikko ja pinkihtävämpi korostussävy. On ne vaan pahuksen kauniita, mä olen aina ihan myyty tälläisille söpöilyille.


Ja viimeisenä vähemmän hohdokkaita juttuja, hiustuotteita marketista :D


Näillä meiningeillä aivan mahtavaa sunnuntai-iltaa teille kaikille! :)

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Taas on näköjään se aika vuodesta, kun tuntuu että kaikki muuttaa :'D

    Mie ostin tuon shakerin, hauska kapistus :D Miulle tuo E-vitamiini sarja tuoksuu raikkaalle, vähän kuitenkin ei millekään, mutta ei ole paha tuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän aikaan vuodesta on paras muuttaakkin :D Eniten tarjontaa ja halvimmat vuokrat!

      Mä en kyllä kuvailis tota tuoksua mitenkään raikkaaksi kyllä... :D Ehkä ne oli sit jo vähän päässy vanhenemaan.

      Poista
  2. Kivasti loppuneita ja uusia tulokkaita
    Tsemppiä muuttoon

    VastaaPoista