Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick -hoitosuihke

by - 20.3.16

Moikka! Tänään nopeasti meikäläisen mielipidettä ja käyttökokemuksia klassikkotuotteesta Bonacuren Moisture Kick -hiustenhoitosuihke. Ostin tätä aikaa sitten ison jättipönikän, koska olin kuullut tästä niin paljon hyvää (ja halvalla sai, tottakai). Nyt pullossa on enää neljäsosa jäljellä, joten voin ihan hyvin sanoa pari sanaa.


Lupauksia Moisture Kickille ei kauheasti anneta, pakkausselosteessa sanotaan että kosteuttaa ja selvittää ja palauttaa ihanteellisen kosteustasapainon, kiillon ja joustavuuden. Incistä en ihan hirveästi osaa muuta sanoa, kuin että aika paljon silikonia ja keratiinia löytyy. Jättipullosta voi huoletta suihkutella enemmänkin ja koska pullo on niin iso, on tuo liipaisinsysteemi erinomainen. Ja vastoin kaikkia todennäköisyyksiä ei edes vuoda!

Kaikkein eniten tässä tuotteessa tökkii haju. En tiedä onko tämä mennyt pilalle vai mitä, mutta ei tuoksu tippaakaan hyvältä. Melkein vähän tulee joku pilaantunut hajuvesi mieleen tai sitten märkä lammas... Ei todellakaan mairittelevaa. Ehkä tässä on jotain makeutta ja raikkautta yritetty, mutta ei kyllä hivele nenua. En tykkää myöskään siitä, että tämä on pyyhekuiviin hiuksiin suihkutettava, niillä kun ei yleensä ihan kauheasti ole tehoja meikän hiuksiin. Kuivassa tukassa silotuksen yms näkee paremmin.

Ja noh, kuten kuvitella saattaa, en ole ainakaan omassa tukassani nähnyt minkäännäköistä parannusta tämän kanssa. Ehdottomasti tyhjää parempi, mutta jopa tämän lisäkosteuttajan kanssa vastassa on viimeisen usemman kuukauden ajan ollut aamuisin aina sama pörrö. Kohderyhmä tälle tuotteelle on normaalit ja kuivat hiukset ja suihke on hyvin kevyttä, joten omat hiukset menee sitten varmaan johonkin saharakuivat-kategoriaan. Harmi juttu, koska luulin tämän tosiaan olevan jokin maaginen hiuspelastaja, vaan ei. Sanotaan näin että normaaleille hiuksille varmasti tosi kiva, mutta luonnonkiharat, afrot ja muuten vaan tosikuivahiuksiset älkööt vaivautuko.

Mahtavaa sunnuntai-illan jatkoa :)

You May Also Like

0 kommenttia