Essence Love.Joy.Care -huuliöljyt

by - 23.1.16

Essencekin on päättänyt hypätä trendikkääseen huuliöljykelkkaan ja tuonut iloksemme peräti kahdessa peräkkäisessä kokoelmassa huuliöljyjä. Nämä tänään tarkastelun alla olevat ovat Love.Joy.Care -hoitotuotekokoelmasta, jossa siis oli lähinnä kaikenlaista sälää kuten esimerkiksi silmien turvotusta helpottavia geelityynyjä, huulirasvaa, unimaskia yms. Kynsilakkojen lisäksi huuliöljyt olivat ainoat, mitä kokoelmasta hankin.


Paperilla nämä näyttävät oikein mukavilta. Pirteä ulkoasu, selkeästi kaksi eri sävyä, kirsikan ja aprikoosin tuoksut sekä E-vitamiinia, avokado- sekä jojobaöljyä. Kaiken lisäksi vielä tahmaamattomia! Voi pojat mikä löytö kelasi meikäläinen kun kamat virtuaalikoriinsa lastasi. Aplikaattori on pieni ja söpö, perinteistä mallia.


Vaan todellisuudessa nämä olivat melkoinen pettymys. Ensinäkin, jos odotit näistä minkäänlaista sävyä, olet aivan väärässä. Näillä on eroa ainoastaan tuoksun suhteen, molemmat ovat yhtä läpinäkyviä huulilla. Ja ne tuoksut... Kirsikka tuoksuu minusta enemmän kukkaiselta silleen huonolla tavalla, vaikka saattaa siitä vähän kirsikkaesanssia erottaa. Aprikoosi taas ei tuoksu juuri miltään. Huulilla kumpaakaan ei kyllä haista pidemmän päälle ollenkaan.


Eikä ne hoitotehotkaan niin kovat ole. Kyllähän näitä huulirasvan asemasta käyttää, mutta veikkaan että kuluvat aika nopeasti. Huulilla eivät nimittäin pysy kovinkaan kauaa eikä näistä tule edes juuri minkäänlaista kiiltoa. Meikkikuvissa toisessa kuvassa minulla on toista ja toisessa toista öljyä, ei paljon eroa huomaa. Kuvat on otettu myös tuoreeltaan öljyn laiton jälkeen, kuivuvat nopeasti mattaisemmiksi.Että joo, eipä tullut näistä uutta valmiiksi viipaloidun leivän veroista keksintöä. Jos olet truu huuliöljyfani, saat näistä ehkä hivenen iloa mutta meikkiin näistä ei kummoista lisäarvoa saa. Käytän ihan huulirasvan asemasta pois, mutta sanoisin että älkää haaskatko rahojanne. Onneksi saatavuuskin alkaa olla heikkenemään päin.

Mahtavaa viikonloppua tästä huulifiaskosta huolimatta! :D

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :D Siinä on vähän lilaa ja pinkkiä sekaisin värjäilty.

      Poista