Sininen maskara - vieläkö toimii?

by - 4.1.16

Näin talviaikaan, kun vihdoin pakkasta ja vähän luntakin saatu ainakin tänne itäiseen Suomeen, on ihan hauska miettiä talvisia lumikuningatar-lookkeja. Itseäni ainakin winter wonderland -teema lämmittää kovasti kylminä talvikuukausina ja erilaiset kimalteet, kylmät metallisävyt ja varsinkin sinisen, turkoosin ja valkoisen yhdistelmät kutsuvat. Näissä tunnelmissa näytän teille yhden lookin, jossa on käytetty mukana myös sinistä mascaraa.


Värimascarahommathan jäivät taakse jo viime vuonna (vaikka sinnikkäästi jotkut firmat niitä vielä yrittävät tuoda esille), mutta itselläni on vielä muutamia kappaleita jäljellä eri värejä. Sininen ripsarini on Avonilta tilattu Supershock Brights -sarjan sävy Royal. Kyseinen Supershock Brights -sarja on ilmeisesti ainakin Suomessa lopetettu trendin mentyä ohitse, joten valitettavasti tätä kyseistä yksilöä ei ainakaan enää saa.


Joka tapauksessa, olen yhdistänyt tässä sinisen ripsarin vaaleaan luomiväriin ja voimakkaisiin turkooseihin siipirajauksiin. Mascarasta itsestään sen verran, että sävy on enemmän violettiin kuin turkoosiin menevä ja laatu oikein näppärä, taivutukset on pysyneet ja ripset saaneet pituutta ja näyttävyyttä eli teki muutakin, kuin vain värjäsi.
En kuitenkaan oikein tiedä, tykkäänkö tästä väriripsarihommasta yhtään :D Kuuluuko sinisen värin jäädäkkin historiaan vai olisiko tällä vielä kelvollista käyttöä? Jää nähtäväksi. Ehkä tämän olisi voinut yhdistää paremminkin johonkin lilahtavampaan silmämeikkiin tai jopa neutraaliin. Valkoinenkin olisi voinut toimia. Jotenkin vaan vierastan tuota turkoosin ja ruiskukansinisen yhdistelmää.

Loppuen lopuksi omasta mielestäni sininen on ehkä sellainen "helpoin" sävy, jos jotain väriä haluaa ripsiinsä laittaa. Sinisen ripsivärin kulta-aika on minusta juuri nyt, joten jos näitä erikoismaskaroita vielä kaapeista löytyy, eikun hyötykäyttöön jos kantti vaan kestää! Itse taidan ainakin muutamat lookit vielä tällä tehdä, ennenkuin keväällä siirrytään ihan muihin juttuihin.

Mahtavaa maanantainjatkoa :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. No on joo :D Kyllä sinisellä ripsarilla ainakin tuijotuksia kadulla saa!

      Poista