Catrice Macarons pour Marie -meikki

by - 6.1.16

Tänään vähän vanhempia meikkikuvia, varmaan joskus viime talvelta kun hiuksetkin on vielä tummat :D Pääosassa on ollut Catricen Rock-o-co -kokoelman vaaleanpunainen mattaposkipuna Macarons pour Marie. Kokoelma tuli ulos viime tammikuussa, joten ko. poskipunaa saattaa olla vähän hankala saada, mutta halusin nyt silti vilauttaa kyseistä tuotetta tositoimissa.


Sinänsähän Macarons pour Marie ei ole mitään uutta ja ihmeellistä. Pakkauksessa parasta on kaunis pintakuvio, muutenhan tuo on vain tuommoinen muovinen läpyskä. Koostumukseltaan puna on todella silkkisen samettinen, mutta pigmenttiä ei ole mitenkään valtaisasti ja swatchkuvakin oli tuskan takana murustelun takia.

Kyllä se swatch siellä on...

MUTTA! Kaikesta huolimatta tämä näyttää minusta todella kivalta talvimeikissä! Jos on yhtä kylmäsävyinen kuin minä (siis talvi-ihminen, jos haluaa näitä vuodenaikavertauksia käyttää), saa tällä melkoisen söpöt, tyttömäiset ja talvisen kirpeät posket. Olen käyttänyt tätä samansävyisen huulikiillon ja sinisen silmämeikin kanssa. Look ei ole kuitenkaan tippaakaan retro, koska vaaleanpunaisen sävy on sen verran kylmä ja vaalea.Summa summarum, laadultaan ei mitenkään ihmeellinen poskipuna, mutta ehkä tästä joku toinen kylmäsävyinen kaunotar sai vähän talvimeikki-inspistä! ;) Tykkään tästä silti ihan vaan tuon kauniin kuvioinnin ja kokoelman yleisen fiiliksen takia.

Mahtavaa loppiaisiltaa <3

You May Also Like

0 kommenttia