Tammikuun Livbox ja vähän ostoksia

by - 16.1.16

Mahtavaa kylmää lauantaita! Vuoden ensimmäinen Livbox-postaus on täällä :) Boksin teema oli ilmeisesti sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi ja värinä pirteän pinkki. Loota sisälsi yhteensä seitsemän tuotetta, joista kaksi on sisäisesti nautittavia ja kaksi näytekokoa. Toinen noista sisäisesti nautittavista tuotteista oli Anydayn pähkinäpussi, joka on tullut valitettavasti tässä jo nautittua...



Ihonhoitoa pari tuotetta, Herbinan Energy Boost -kuorintavoide on aika jees :) Kasvojenkuorintoja minulla on aika vähän varastossa ja kokeilen mielelläni uusia. Olen varma, että tämä myös tuoksuu aika kivalle.

Philosophyn When hope is not enough -seerumi on myös ihan mielenkiintoinen tuttavuus. Philosophyä en itse tulisi varmaan ostaneeksi, mutta testaan innolla ihan vaan kulttimaineen vuoksi.


Sitten yksi hiustuote, Cutrinin Sensitive Rescue Dry Scalp Moisturizer. Tämä menee ihan selkeästi atooppisesta ihosta kärsivälle miehelleni. Itsellä ei ole kuivan päänahan ongelmaa. Aika plääh tuote, rajattu käyttäjäkunta.


Boksin ainoa meikkituote oli myös aika pettymys, Lumenen True Mystic Precise Tip -silmänrajaustussi mustana. En vaan jaksa innostua mustista silmänrajaustuotteista tippaakaan koska a) multa löytyy niitä miljoona laatikosta ja b) teen rajaukset melkein millä tahansa c) käytän paljon muitakin värejä kuin mustaa rajauksissa. Olkoon vaikka mikä uutuus, minusta tämä nyt vaan oli tylsä.


Ja viimeisenä pari omituista hyvinvointijuttua, SB12:n suuvesi ja Salusin magnesium-vitamiinijuoma. Suuvettä en ole koskaan käyttänyt, mutta kaipa tämmöisen pikkupurkin voisi kokeilla. Mitään vitamiinijuomia tms en saa kurkustani alas, joten menee mutsille joka näitä tämmöisiä aina kokeilee :D

Mitähän tästäkin boksista nyt sanoisi. Paras tuote oli ehkä Philosophyn seerumi, mutta suurin osa lootasta oli aika tylsää kamaa. Yleensä sanoisin, että ensi kuussa sitten varmaan paremmin, mutta näitä jokanaisen hygieniabokseja (hammastahnaa, lankaimia, suuvettä, hilseshampoota, deodorantteja yms yms) on nyt tullut niin monta putkeen, että en odota enää mitään. Livbox on kuitenkin minusta ideana niin hauska, että jatkan kyllä tilaamista vaikka pettymyksiä olisikin edessä. Oon kaiketi masokisti.

No mutta hei, on minulla näitä ostoksiakin tässä! Kuvasin ne tuossa samassa laatikossa, kun oli niin kivan pinkki. Ensin vilautan Sokoksen alennusmyynneistä tekemiäni löytöjä. Jotenkin tuntui, että kaikki kivat tuotteet mitä joulun alla oli sankoin joukoin myynnissä, olivat hävinneet johonkin tai ainoastaan -30% alella ja laatikot olivat täynnä samoja juttuja kuin aina ennenkin: We Care Iconia, Rimmelin puutereita, Lorkun ripsareita yms yms.


No mutta jotain löytyi kuitenkin. We Care Iconilta pari luomivärimonoa ja hyväksi havaittuja vaahtomuoviaplikaattoreita, hiusseerumi vitosella sekä ihana Make Up Storen huulikiilto :)


Ja viimeinkin tuli myös meikäläisen Kosmetik4less-tilaus! Tein tilauksen ennen joulua ja kun normaalisti tulevat viidessä päivässä, meni nyt kaksi viikkoa. Liekköhän ollut joulukiirettä vai mitä :D Mutta joka tapauksessa mukana oli tuotteita Essencen uusimmista kokoelmista sekä pari Catricen uutuutta. Näitä nähdään piakkoin!

Ei muuta kuin oikein ihanaa viikonlopunjatkoa ja pysykää lämpiminä! :)

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Ärsyttää, kun Winter Wonderful ei ole vieläkään tullut meille, tosin kävin vain alkuviikosta kytistämässä ja Greyt siellä oli vielä.. Ja missasin Kosmelta sen toisen kokoelman, kun kaikki kivat on myyty loppuun mitä halusin, byäääää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä en kyl tosiaankaan jää odottelemaan et joskus mahollisesti tulis Carlsonille, kyl tilaan ne edelleen K4L:ltä :D Vaikka tuntuu et niillekkin tulee kokoelmat nykyään tosi myöhään. Oho mä en tiennykkään et se kokoelma on noin suosittu, sieltähän on melkeen kaikki myyty loppuun o.o

      Poista
  2. Mulla oli aluksi samat fiilikset tosta rajaustussista, mutta sittemmin siitä tuli tammikuun boksin suosikkituotteeni, koska se on vaan ihan älyttömän hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on sentään kiva kuulla että ei oo mikään ihan susituote :D Kyllähän se tulee käytettyä sitten joskus kun saan muita vuoroaan odottavia alta pois.

      Poista