Essence Winter? Wonderful!

by - 28.1.16

Jos teistä tuntuu, että nämä essencen kokoelmat tulee nykyään yllättävän myöhään, olette ihan oikeassa. Jostain kumman syystä Kosmetik4less sorsii nykyään essencen kokoelmia ja siinä missä ne ennen tulivat kauppaan hyvinkin pian, nykyään menee n. kuukausi kokoelman julkistamisesta. Muutenkin koko verkkokauppa tuntuu olevan vähän mullin mallin, esimerkiksi uutuusosio on täysin rikki ja siellä näkyy jotain ikivanhoja, viimekesäisiä tuotteita tms. Plääh, mikähän niillekkin on tullut.


No joka tapauksessa! Essencen tähän mennessä uusin setti on perinteisen talviteemainen Winter? Wonderful! Lumihiutaleita ja kauniin talvisia sävyjä, ihan meikäläisen juttu. Kokoelmaan kuuluu luomiväripaletti, luomivärisivellin, kaksi silmämeikkikynää, huulirasva, kaksi huuliöljyä, poskipuna, korostuspuuteri, viisi kynsilakkaa ja käsirasva sekä ekstroina jonkinlainen pieni kuumavesipullo ja ponnareita, joissa söpöt pompulat. Valitettavasti luomivärisivellin ja korostuspuuteri eivät koskaan tulleet K4L:lle ja sitten taas vesirajaan tarkoitetut silmänrajauskynät, käsirasva ja kuumavesiputeli olivat itselleni täysin turhia.



Luomiväripaletti oli täysi pettymys. Essencen omien ohjeiden mukaan kahta vasemmanpuolimmaisinta sävyä laitetaan koko luomelle, siitä kahta seuraavaa taas käytetään luomivakoon ja kahta oikeanpuolimmaisinta käytetään sitten ulkonurkkaan ja alaripsirajaan. Niinkuin kuvista näkyy, ei ensinäkään tuossa keskimmäisessä vaaleanpunaisessa sävyssä ole mitään pigmenttiä, joten miksi helkkarissa sitä laitettaisiin luomivakoon? Meikistä tuli aika väritön. Ei mitään nähtävää siis täällä, siirrytään eteenpäin.



Jäljelle jääneet tahrat

Jos edellisen kokoelman huuliöljyt olivat aivan susia, niin nämä on sitten taas vähän kivempia! Mukavan liukas ja paksuhko tuntu huulilla, kaunis talvisen pinkki sävy ja kestoakin enemmän, kuin niillä aiemmilla. Sävyjä on kaksi, mutta käytännössä niissä ei ole juuri mitään eroa. Näistä jää siis huulille stain, elikkäs iho värjääntyy ja pinkkiys jää, vaikka kiilto häviäisikin. Käyttökelpoista, eipähän tarvitse nolostua vain osittain väritetyistä huulista...


Vasemmalta: kaikki yhdessä, pinkki sävy, persikan sävy, nude sävy

Poskipuna on myös aivan ihana. Pintakuviointi on todella kaunis ja pakkauksesta löytyy kolmea sävyä: mattapinkki ja -persikka sekä kimalteleva nude. Kyllähän tuosta saa kaivettua erikseenkin noita värejä, mutta helpompi ehkä vaan sekoittaa keskenään. Hyvä pigmentti, tämä toimii! Paras poskipuna essenceltä pitkään aikaan. Harmi vaan, että vielä kauniimpi korostusväri jäi saamatta.


Ja viimeisenä huulirasva, joka on muuten kirkas vaan sisältää glittereitä. Kaunis, talvinen ja mitä käden iholle kokeilin niin liukuu myös hyvin iholla. Vähän ohuen tuntuinen, joten ihan kuivahuulisimmille en suosittelisi eikä välttämättä kaikki tykkää tuosta glitteristäkään. En siis ole vielä huulille varsinaisesti testannut, mutta onhan tuo nyt vaan äärettömän kivan, vaikkakin ehkä hitusen halvan, näköinen.






Mun hiukset on oikeasti märät näissä kuvissa, ignoratkaa :D Tulin uimasta enkä ehtinyt kuivata. Joka tapauksessa, silmissä on luomiväripaletin harmaata sävyä koko luomella, vaaleanpunaista luomivaossa ja vaaleampaa ruskeaa ulkonurkassa. Huulilla on öljyä persikasta pakkauksesta. Raikas naama, jota nuo huulet ehdottomasti piristävät! Ihan kuin olisi pikkuisen pakkasenpuremat ja ei silleen huonolla tavalla.

Kokoelma jäi nyt vähän tyngäksi tälläkin kertaa, mutta eiköhän tässä pääasia selvinnyt :D Jättäkää siis luomivärit suosiolla kauppaan ja hankkikaa huuliöljy ja poskipuna, jos jotain tästä kokoelmasta haluaa. Poskipuna on kyllä ehdottomasti ihan paras tuote koko setistä.

Essencen seuraava tuotos on jo periaatteessa julkaistu, mutta ei ole vielä ehtinyt myyntiin K4L:lle, plääääääääh... Mut joo, mahtia illanjatkoa sinne! :)

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Miekin olen ihmetellyt tuota K4L menoa, uutuusosiossa on aina vaihtuvia vanhoja kokoelmatuotteita (ihan kuin niitä nostettaisiin esille :D) ja siellä sun täällä uutuuksia. Winterit on nyt lähteneet tulemaan Carlsoneihin, saa nähdä mitä meidän valikoimiin siitä tulee.

    Nuo öljyt kiinnostaisi minua, yksi kynsilakka sekä se käsirasva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no joo :D Ihan syvältä kun ei oikeesti nää mitä uutta on tullu. Kokoelmatkin tulee Carlsonille niiiiin hitaasti et kummiskin K4L:ltä saa ne nopeammin... :D Mut ne ei kyl taida kauheesti sitten taas hyllyssä menestyä. Mut kiva et tästäkin kokoelmasta löyty ees jotain kiinnostavaa :)

      Poista
  2. Vau, sulle käy hyvin musta tukka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mulla on myös kaikkein kotoisin olo mustassa tukassa :D

      Poista