Marraskuun yhteenveto (loppuneet, suosikit, viikon ostokset) ja joulukalentereiden ekaluukut

by - 1.12.14

Heippahei! Taas on yksi kuukausi pulkassa ja sitä myöten julkaisen tämän yhteenvetopostaukseni, joka sisältää siis kuukauden loppuneet ja suosikit sekä viime viikon ostokset (: Aloitetaan heti niistä loppuneista, joita ei todellakaan ollut paljon. Itse ihan ihmettelin, miten vähän tavaraa kului vaikka kuitenkin kosmea joka päivä runsaasti käytän.


Mahtuivat kaikki koriinkin oikein nätisti.


Hiustuotteita loppui kaikkein eniten ja niitä onkin aika runsaasti. Aussien Dual Personality Curl Definition + Soft Feel Serumia käytin kosteisiin hiuksiin vahvistamaan kiharoita. Ihan ookoo, muttei mikään ihmeellinen tapaus, en huomannut tämän mitenkään erikoisesti niitä kiharoita korostavan. Jostain alesta ostettu, en välttämättä hankkisi enää uudelleen.

Four Reasonsin Moisture Conditioneria olen hehkuttanut aiemmin täällä. Tykkäsin tästä aluksi ihan hulluna, mutta jotenkin tämän teho tuntui heikentyvän loppua kohti. Liekkö talvi kuivattanut hiuksia entisestään? Ihan peruskelpo tuote kuitenkin, voisin ostaa uudelleenkin.

Garnier Fructis Color Resist Shine & Care Shakerista postaus täällä. Muuten ihan hyvä tuote, mutta loppui todella äkkiä ja pullo oli pahuksen hankala muotonsa takia! Ihan vaan sen vuoksi en osta enää uudelleen, en jaksa tapella sen kanssa.

Argan Care Healing Smoothie Reconstructive Hair Mask -näyte tuli Livboxista ja oli oikein kiva! Sain tästä hiuksiini pariksi käyttökerraksi tököttiä irti ja hiuksista tuli pehmoiset (: Tätä täytyy joskus testata ihan täysikokoisena.

Oriflamen Nature Secrets -hiusnaamio oli myös yllättävän hyvä. Tällä sai kyllä pehmeät ja sileät hiukset ja ihana mustikan tuoksu <3 Tilailen joskus vielä uudelleenkin.


Kynsijuttujakin loppui, lähinnä omia lemppareitani. Xtran ja Cienin kynsilakanpoistoaineista olen jauhanut jo niin paljon, etten enää jaksa. Molemmat olivat ja ovat HG-tuotteitani kynsilakkojen poistoon, mutta valitettavasti tuo Xtra on uudistettu ja pilattu lisäämällä siihen öljyä. Tykkäsin vanhasta ihan sen takia kun se sisälsi lähinnä pelkkää asetonia, mutta onneksi löysin korvaajan Pirkalta, joka on lähes yhtä hyvä.

Lumene Natural Coden aluslakka oli ihan peruskauraa, vähän turhan kallis kokoonsa nähden mutta muuten ei mitään ihmeellistä sanottavaa.


Parista voiteestakin pääsin eroon. L300:n yövoide kuivalle iholle oli aika huipputavaraa ja piti nassuni kunnossa. Nyt kun tämä loppui ja siirryin ohuempaan voiteeseen (dorkaa, tiedän), naama kärsii pahasti kuivuudesta. Voisin ostaa uudelleenkin, vaikka loppua kohden iskikin vähän kyllästyminen. Tästä lisäpuhetta täällä.

Garnierin Dark Spot Corrector -päivävoiteen ostin alunperin helpottamaan olkapäideni finnien jäljiltä olevia tummia läiskiä ja kun koin tavoitteeni saavutetuksi, lopetin käytön ja jätin tämän odottelemaan seuraavaa tarvetta. No öh, olisin nyt ottanut tämän uudelleen käyttöön kun naamassa alkaa olla samaa ongelmaa, mutta ennen valkoinen voide oli muuttunut kirkkaankeltaiseksi. Eli heippa vaan. Ihan toimiva tuote kuitenkin oli ja sarjan yövoide on tällä hetkellä minulla käytössä.


Ja viimeisenä kuukauden ainoa meikkituote, Papier Poudré -puuteripaperivihkonen. Ihastuin näihin Livboxista tulleen kappaleen myötä ja näitä löytyykin minulta varastosta (: Ihan huippu naaman kiillon poistamiseen ja menee nätisti käsilaukussa. Näistä en luovu!





Kuukauden meikkisuosikkeja löytyi tässä kuussa vain kaksi erityistä, joita olen excel-taulukkoni mukaan käyttänyt ylitse muiden. Toinen on ilmeisesti kanadalainen Oumeidie-merkin luomiväripaletti 02, jonka olen ostanut noin kolmisen vuotta sitten pretty.fistä, kun aloitin säännöllisen meikkaamisen. Tätä ei varmaankaan mistään enää kyllä saa. Paletista löytyy pehmeitä pastelleja, kirkkaita värejä sekä perus kultaiset, mustat ja hopeat joka tarpeeseen, joten ei ihme että on tullut tähän usein tartuttua (: Toinen kuukauden suosikki on Essencen Wave Goddess -kokoelman korostepuuteri Sparkling Goddess, joka sisältää siis pinkkiä glitteriä valkoisella puuteripohjalla. Ihana! Tästä swatch täällä.

Ja lopuksi vielä viikon ostokset! Aika meikkipainotteista on tälläkin kertaa (: Alkuviikosta saapui Lookfantasticilta tilaamani Benefitin Sweet Tintations -setti, joka sisältää kaksi merkin suosittua poski- ja huuliväriä sekä sävyihin sopivat värilliset huulirasvat. Oi ihanuutta, niin söpösiä! <3 Hintaa setillä oli 25 euroa, mutta enää settiä ei sivuilta löydy, liekkö loppuunmyyty. Huhu myös kertoo, ettei Benefitiä voisi Suomeen enää tilata, mutta ainakin pari viikkoa sitten se minulta vielä onnistui kuten näkyy.


Benetint, Benebalm, Lollitint ja Lollibalm

Joensuun H&M:ltä löytyi alelaari, jossa oli helkkaristi meikkejä eurolla tai kolmella. Nappasin kaikki, mitä eurolla löysin :D Kolme ihanaa poskipunaa, kaksi mattaista ja yksi hohtava, kaksi huulikiiltoa sekä pronssinen eyeliner. Nättejä on ja yllättävän pigmenttisiä halpiskamaksi!

Tawny Rose, Dazzling Peach, Pink Dahlia ja joulukalenterista tullut nimetön w7:n luomiväri
You and Me, Only for the Best ja Bronze

Viimeinen tuote on Cutrinin Moisturism-hiusnaamio, jonka ostin edellisten loppuneiden tilalle (: En ole vielä testannut mutta tämän sanottiin sopivan kiharoille, joten toivottavasti on hyvä!

Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä, eli ensimmäiset luukut The Body Shopin ja w7:n joulukalentereista on avattu. Nämä taisivat olla värikoodattuja, kun niin samansävyisiä molemmat :D TBS:n kalenterista tuli siis 30ml mantelikäsirasva ja w7:n kalenterista superhohtava keskiruskea luomiväri. Kivoja juttuja molemmat, mutta käsirasva joutuu varmaan jonkin aikaa odottelemaan käyttöä. Jatkossa pyrin postaamaan joulukalentereiden sisällön päivittäin.


Semmoisiapa tässä meikäläisellä! Saattaapi olla, että tämän viikonlopun Black Friday ja Cyber Monday -tarjousten vuoksi tänne on matkalla Vice 3, Chocolate Bar sekä koko Nyxin Macaron Lippies -kokoelma... Jooh. Sen lisäksi tänään saapui Essencen joulukokoelma Come to Town, joten sillä jatketaan huomenissa ;)

Oikein ihanaa illanjatkoa!

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Kivoja ostoksia ja kalenterin sisältöjä

    VastaaPoista
  2. H&M poskipunat on musta yleensä tosi hyviä ja multa taitaakin löytyä nuo kuvissa näkyvät sävyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä huomasinkin että näissä on aika hyvät pigmentit tuommoisiksi euron halpisposkipuniksi! :D Tosi laadukkaan oloisia.

      Poista
  3. Mullekin tulossa Chocolate bar, tosin joululahjana poikakaverilta, mutta anyways :-D Essenceltä en Come to townista ennätyksellisesti varmaankaan tilaa mitään kun ei edes ne poskipunat oikein iskeny, jää nähtäväks :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh! :D No vähänkö hulppeeta. Näyttää Chocolate Baria tulevan oikein urakalla, toivottavasti se on niin ihana kun oletan sen olevan (: Iiks, voin sanoa jo nyt että Come to Town on kyllä tooooodella hyvä kokoelma, on sääli jos ei mikään nappaa! Tosi hyvät pigmentit kaikissa, huomenna näkyy (:

      Poista
  4. Yritin eilen tilata benefit tuotteita lookfantasticilta, eivät toimita :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, ompa tyhmää ): Mikähän siinä on syynä.

      Poista